.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Град
    Sofiq

Към момчетата за чекийте

Кажете ми колко често си биете чекий защото аз ако не се испразня поне на 4 дни веднъж и започва да ме наболва леко точно над пениса долу ниско под корема. Веднъж бях на лагер с едни момичета за две седмици и нямаше как да се изпразня първата седмица и на втората имах мокри сънища бях олял сичко. После пак около 6 дни още не се празних и като се прибрах и се къпах се испразних и за пръв път имах толкова много сперма. Кажете при вас така ли е случвало ли ви се е такова нещо и на колко време се празните?

Фен Аватара на Ev1l
    Град
    Сливен
    Консултирай се с лекар
    Независимо, дали си мислиш, че можеш или не, и в двата случая си прав!

Това, за което си мислиш най-много, чувстваш най-добре, и мечтаеш най-силно, се случва всеки път.Без изключения!

Въобще недей, се занасяй със мен..
    Брадясъл като ZZTOP,
    молитвата ти казвам като поп!

Цъкни ме за да разбереш тайната на света!

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Да, нормално е, даже може и по често да мастурбираш, няма лошо!Също така е нормално да имаш много сперма ако го правиш по рядко.

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Цитирай Първоначално написано от baby_bitch
    Да, нормално е, даже може и по често да мастурбираш, няма лошо!Също така е нормално да имаш много сперма ако го правиш по рядко.
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

И аз знам, че е напълно нормално да те наболяват, ако не се изпразваш редовно. Е, не съм най - компетентната в тази област, но поне това знам
    Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!

Град
    ФъФф КлубЪъ
    аз не си бия, само пичките ми бият
    [феШЪн sTАЙL]
    Камбаните ще бият за теб, защото ще умреш, ако със assd22 се заядеш
    Разполагам с личен отряд за мокри поръчки/наказателни акции
    внимавай с мене манец

Град
    MaIna CiTy
    Цитирай Първоначално написано от assd22
    Бате убиваш ме с тези коментари Колкото до проблема... мисля че е нормално
    Аз не пуша! Аз не пия! Hе говоря неприлични думи и не ходя по МЪЖЕ! Ебах му мамата изтървах си цигарата в уискито кът видях един готин ПИЧ!

Фен
    Град
    На покрива!!!
    Батка, ако това на аватара си ти, предполагам направо са пръскат пичките да ти ги бият....

а по темата.... не мисля, че е нормално да те боли...
    Искам да те гледам всеки ден, без значение дали си под или над мен

seki den e chovek i si4ko ti e shtaslivo xahxhahxaha nesa umreli oshte hora ot chikii :P
    LIVERPOOL FOREVER !!!

Цитирай Първоначално написано от TotallySexy
    Батка, ако това на аватара си ти, предполагам направо са пръскат пичките да ти ги бият....

а по темата.... не мисля, че е нормално да те боли...
    +1

Град
    Sofiq
    Ясно значи сичко си ми е наред. Искам да ви питам и друго- редовното празнене помага ли при вас за това да не ви става кадето не трябва в смисъл нали знаете в рейса или в даскало и ей така става от самосебе си. Особено лятото когато си по къси панталонки е супер тъпо! С един приятел говорихме за тва и ме беше посъветвал сяка сутрин след ставане да се изпразвам в банята за да не ми става без да искам през деня после.Пробвали ли сте така и имате ли такива проблеми?

Голям фен Аватара на RhytmiX
    Град
    Sofia
    ako ti si toq na snimkata mai ti biesh na nekoi ....
    I never eat a pig cuz a pig is a cop

Цитирай Първоначално написано от Ilqn94
    Ясно значи сичко си ми е наред. Искам да ви питам и друго- редовното празнене помага ли при вас за това да не ви става кадето не трябва в смисъл нали знаете в рейса или в даскало и ей така става от самосебе си. Особено лятото когато си по къси панталонки е супер тъпо! С един приятел говорихме за тва и ме беше посъветвал сяка сутрин след ставане да се изпразвам в банята за да не ми става без да искам през деня после.Пробвали ли сте така и имате ли такива проблеми?
    Тоя твой приятел е побъркан!Намалявай чекиите, защото ще се престрастиш.Когато усетиш сексуално желание, излез навън,поразходи се, защото като си вътре няма как да се спреш.
    68% от потребителите в сайта си слагат глупости в подписа.Ако си от останалите 32% сложи това в подписа си.

Град
    на мястото , което ме прави щастлива ..
    Цитирай Първоначално написано от Funky_Jazzist
    Тоя твой приятел е побъркан!Намалявай чекиите, защото ще се престрастиш.Когато усетиш сексуално желание, излез навън,поразходи се, защото като си вътре няма как да се спреш.

лудата котка е права
    in defense of our dreams...

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Не е нужно, ако найстина си набор 94 е нормално на тази възраст да ти става от самосебе си.

Цитирай Първоначално написано от ValzZi
    лудата котка е права
    68% от потребителите в сайта си слагат глупости в подписа.Ако си от останалите 32% сложи това в подписа си.

Град
    Sofiq
    Да знам че е нормално но съм си имал сериозни проблеми заради това. Например веднъж ми стана в рейса три спирки преди да сляза и на моята спирка не слязох защото не можеше да се изправя щото щях да стана за резил и не ме питайте каде чак слязох.. Тъпо е да ти става когато не трябва а и много пъти когато съм близо до момиче или се опирам просто в нея и пак ми става и понякога личи.

Да, но чекиите не са решение.А за автобуса - прикривай го с яке или с някаква друга дреха (все едно я носиш)

Кротко тигрееее....темата не е за това кой ти бие бе Мн обичам флууда!

А по темата...Нормално си е всичко!!!Просто го "чисти" от време на време...по какъвто начин намериш(или с който намериш) и тва е...

ПРИСЪЕДИНИ СЕ!!!ВЛЕЗ В ИСТОРИЯТА!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си