- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Към момчетата за чекийте
Кажете ми колко често си биете чекий защото аз ако не се испразня поне на 4 дни веднъж и започва да ме наболва леко точно над пениса долу ниско под корема. Веднъж бях на лагер с едни момичета за две седмици и нямаше как да се изпразня първата седмица и на втората имах мокри сънища бях олял сичко. После пак около 6 дни още не се празних и като се прибрах и се къпах се испразних и за пръв път имах толкова много сперма. Кажете при вас така ли е случвало ли ви се е такова нещо и на колко време се празните?
Консултирай се с лекар
Независимо, дали си мислиш, че можеш или не, и в двата случая си прав!
Това, за което си мислиш най-много, чувстваш най-добре, и мечтаеш най-силно, се случва всеки път.Без изключения!
Въобще недей, се занасяй със мен..
Брадясъл като ZZTOP,
молитвата ти казвам като поп!
Цъкни ме за да разбереш тайната на света!
Първоначално написано от baby_bitch
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
И аз знам, че е напълно нормално да те наболяват, ако не се изпразваш редовно. Е, не съм най - компетентната в тази област, но поне това знам![]()
Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!
аз не си бия, само пичките ми бият![]()
![]()
![]()
[феШЪн sTАЙL]
Камбаните ще бият за теб, защото ще умреш, ако със assd22 се заядеш![]()
![]()
Разполагам с личен отряд за мокри поръчки/наказателни акции
внимавай с мене манец
Бате убиваш ме с тези коментариПървоначално написано от assd22
![]()
Колкото до проблема... мисля че е нормално
Аз не пуша! Аз не пия! Hе говоря неприлични думи и не ходя по МЪЖЕ! Ебах му мамата изтървах си цигарата в уискито кът видях един готин ПИЧ!
seki den e chovek i si4ko ti e shtaslivo xahxhahxahanesa umreli oshte hora ot chikii :P
LIVERPOOL FOREVER !!!
+1Първоначално написано от TotallySexy
![]()
Ясно значи сичко си ми е наред. Искам да ви питам и друго- редовното празнене помага ли при вас за това да не ви става кадето не трябва в смисъл нали знаете в рейса или в даскало и ей така става от самосебе си. Особено лятото когато си по къси панталонки е супер тъпо! С един приятел говорихме за тва и ме беше посъветвал сяка сутрин след ставане да се изпразвам в банята за да не ми става без да искам през деня после.Пробвали ли сте така и имате ли такива проблеми?
ako ti si toq na snimkata mai ti biesh na nekoi ....Първоначално написано от assd22
I never eat a pig cuz a pig is a cop
Тоя твой приятел е побъркан!Намалявай чекиите, защото ще се престрастиш.Когато усетиш сексуално желание, излез навън,поразходи се, защото като си вътре няма как да се спреш.Първоначално написано от Ilqn94
68% от потребителите в сайта си слагат глупости в подписа.Ако си от останалите 32% сложи това в подписа си.
Първоначално написано от Funky_Jazzist
лудата котка е права![]()
![]()
in defense of our dreams...
Първоначално написано от ValzZi
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
68% от потребителите в сайта си слагат глупости в подписа.Ако си от останалите 32% сложи това в подписа си.
Да знам че е нормално но съм си имал сериозни проблеми заради това. Например веднъж ми стана в рейса три спирки преди да сляза и на моята спирка не слязох защото не можеше да се изправя щото щях да стана за резил и не ме питайте каде чак слязох.. Тъпо е да ти става когато не трябва а и много пъти когато съм близо до момиче или се опирам просто в нея и пак ми става и понякога личи.
Да, но чекиите не са решение.А за автобуса - прикривай го с яке или с някаква друга дреха (все едно я носиш)![]()
![]()
![]()