.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Кръв доста след първия път

Здравейте,
    преди 5 дни беше първия път на мен и приятелката ми. Днес ми сподели, че оттогава и тече кръв, а първите дни я боля при уриниране (което знам че е нормално). Днес обаче кръвта е повече отколкото предишните дни и тя се притеснява (и аз разбира се).

Имате ли идеи защо е така и нормално ли е?

Фен
    Град
    На покрива!!!
    ами да ти кажа аз имах една приятелка дето и тече няколко дни... ами примерно може да я е разранил нещо и да тече... на моята приятека и течеше като силен цикъл и нищо и нямше после
    Искам да те гледам всеки ден, без значение дали си под или над мен

a tq sigorna li e che nei e doshlo ???... A ako nei i e i prodyljava da te4e poeche ot 3 4 dena predlagam lekar nqma
    LIVERPOOL FOREVER !!!

nai dobre e da se posavetva s lekar

@ TotallySexy - Честно казано и аз мислех да не е нещо такова, но не виждам как може да е станало - бях изключително внимателен и не мисля, че може да съм я разранил.

@ LoLiPoP4o` - този вариант го изключвам - предполагам щеше да може да различи дали и е дошло от това което сега става. Плюс това каза че не я боли. А и би трябвало едва към края на месеца да и дойде.

Някой знае ли за други подобни случаи?

Фен
    Град
    На покрива!!!
    Цитирай Първоначално написано от ragenfury
    @ TotallySexy - Честно казано и аз мислех да не е нещо такова, но не виждам как може да е станало - бях изключително внимателен и не мисля, че може да съм я разранил.
    То не е до това колко внимаваш, но ако ти е много голям или ако не е била достатъчно влажна то е възможно дори да не е сефте и на мен ми се е случвало
    Искам да те гледам всеки ден, без значение дали си под или над мен

ПРИЧИНИТЕ МОЖЕ ДА СА МНОГО
    Eat bunnies, not SHIT!!!

Saatana vittu perkele!!!

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Варианта да отиде на лекар как ти се струва?????
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Аз също имах кръвотечение няколко дни след първия ми полов акт. А по време на него кръвта попи даже в матрака ....
    Кръвотечението след 'сефтето' е нормално, стига да е в рамките на няколко дни. Ако продължи още ден-два - гинеколог!!
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Оправи се работата - 7 дни - доста дълго продължи.

Нормално е, ще и мине! Стига с тези лекари
    Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си