Цитирай Първоначално написано от Neli14
Веднъж намерих презерватив със *** знаете със на момчетата нещото там под чаршафа на брат ми. Той е на 15 и спим в една стая с него и сяка сутрин му оправям аз леглото виждала съм го гол много пъти но така сме от малки но сега се чувствам адски тъпо и ме е срам от него защото той разбра че аз съм намерила презерватива защото вечерта си легнахме по едно и също време а аз му оправих леглото тогаваи нямаше нищо под чаршафа а на сутринта когато му го оправях намерих презерватива и после казах на мама и тя каза че е нормално той да прави така и ми каза да го хвърля.Аз го хвърлих но той като се прибра и видя че е оправено леглото се изчерви и нищо не каза и цяла вечер не говори с мен тогава и аз също с него. После започнахме да си говориме но от тогава ми е много неудобно и не го виждам по начина по който преди го виждах и някак ме е срам от него защото преди да покажа презерватива на мама ми беше интересно да видя сперма защото не бях виждала на живо и дори го отворих и я пипнах и само малко лизнах да видя какъв вкус има защото от брат ми не ме е гнус но после се почувствах доста идиотски. Сега след сичко гледам брат ми с други очи и ми е много неудобно като говоря с него чуствам се тъпо. Какво да права моля ви кажете как да направя да не ме е срам от него какво да му кажа или направя?
не бях чувал момиче да опита вкуса на спермата на брат си от хвърлен презерватив, та по проблема ви, всичко ще си дойде на мястото с времето и пак ще си говорите нормално