- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ВЪПРОСИ ===> СЕРИЯ NIVEA VISAGE YOUNG PURE EFFECT
Здравейте момичета (и момчета
)
!!! Отдавна не съм влизала тук, нещо ми беше писнало
! Така сега искам да питам нещо! Темата може и да се повтаря! Де да знам, не ми се търси
!
Значи... интересувам се от серията NIVEA VISAGE YOUNG PURE EFFECT!!! Вярно, че е нова, но искам да попитам знаете ли колко струват тези нещица
, защото мисля да си ги купя и искам да знам предварително! А някой ползвал ли ги е вече!? Е... то аз нямам много пъпки, но все пак трябва да се ползва нещо за да не излизат изобщо! Аз съм се спряла на тези...
Ето за това става въпрос ако не се сещате
![]()
Мисля да пробвам някои от продуктите,но дано не се окажат същите като Клийн енд Клиър![]()
И аз щях да пускам същата тема ей сега, но видях твоятаПродуктите струват 6-7 лева зависи кой от изброените искаш..и Аз щях да задам същия въпрос..Някой ползвал ли ги е??Мнение
Аз бих си взела стика, крема и тоника
![]()
...
Вчера си взех стика и съм доволна засега. Изсушава пъпката и червенината спада.
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Ами аз мисля да си взема всичкитеПървоначално написано от [*Cr!ST!AnO`STyLe*
Те са тоник, почистващ гел, дневен и нощен крем и стик
http://beautycosmetic.biz/index.php?cPath=23 Разгледай този сайт вътре пише ценитеПървоначално написано от `*`MaLkA SlAdUrKa`*`
![]()
...
и аз мисля да ги пробвам но незнам дали ще има ефект някакъв
от 1 седмица ползвам част от продуктите / тоинка и нощния крем/ + друг почистващ гел. цените не ги помня с точност, но мисля, че крема е около 6-7лв. а тоника 8-9лв. за сега съм доста доволен от продуктите. в по-късен етап може да си купя и цялата серия -NIVEA Visage YOUNG
Имам дневния(7лв) и нощния(8лв).Ползвам ги от около седмица.А някой ако може да ми каже гелът ексфолира ли?
Докато пишеше темата можеше да изтичаш до аптеката и да прочериш колко струват.А колкото до качеството им: "Прехвалената стока, пет пари не чини", нали знаеш?
Върти се реклама по телевизията, във форума, има специална тема в началото на сайта...
Както и да е. Според мен няма смисъл да си взимаш всички продукти наведнъж, тъй като не е сигурно дали ще ти помогнат.
az msilq da si kupq samo dnevnq krem za sega imam mnogo takiva gluposti za lice no liceto mi e 4isti4ko no sam vmania4ena na tazi tema![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
аз ще си взема само стика и нощния крем![]()
NaLI zNae6 ... TvoQ JivoT s moITe pRavIla !! :P
хммм искам да попитам те попринцип за какав вид кожа са? защото моята се води смесена и понякога мн бързо ми се омазнява и дали тези нещица ще ми помогнат? благодаря предварително! :P
АЗ оня ден си взех тоника струва 7 и 10, но зависи от къде го вземаш на места в Русе имаше където струва 9 лева ..Тоника ми харесваСега мисля да си взема нощния крем
...
Днес си взех тоника и струваше 6.55лв. Дано е хубавПървоначално написано от [*Cr!ST!AnO`STyLe*
![]()
взех си измиващия гел,на мен ми харесва и стика,от него все още нямам впечатления
Живей,защото няма да имаш друга възможност да страдаш
Ooo ти даже и по евтин си го намерила .. В Русе тоз беше най-евтинияПървоначално написано от girl91
![]()
...
Стика е страхотен ;p
Днес пък си взех нощния крем 8.50 го намерих най-евтино може и по евтино да го има деПосле ще пиша дали е хубав
![]()
...
аз пуснах тема прреди време за коректора на тая серия и си го купих и засега много ми харесва![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
Казаха ми че нощния крем бил хубав......но стика е напълно безполезен мога да кажа!