.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

ВЪПРОСИ ===> СЕРИЯ NIVEA VISAGE YOUNG PURE EFFECT

Здравейте момичета (и момчета ) !!! Отдавна не съм влизала тук, нещо ми беше писнало ! Така сега искам да питам нещо! Темата може и да се повтаря! Де да знам, не ми се търси !
    Значи... интересувам се от серията NIVEA VISAGE YOUNG PURE EFFECT !!! Вярно, че е нова, но искам да попитам знаете ли колко струват тези нещица , защото мисля да си ги купя и искам да знам предварително! А някой ползвал ли ги е вече!? Е... то аз нямам много пъпки, но все пак трябва да се ползва нещо за да не излизат изобщо! Аз съм се спряла на тези...

Ето за това става въпрос ако не се сещате

Град
    Добрич :o)
    Мисля да пробвам някои от продуктите,но дано не се окажат същите като Клийн енд Клиър

Град
    Русе
    И аз щях да пускам същата тема ей сега, но видях твоята Продуктите струват 6-7 лева зависи кой от изброените искаш..и Аз щях да задам същия въпрос..Някой ползвал ли ги е??Мнение Аз бих си взела стика, крема и тоника
    ...

Вчера си взех стика и съм доволна засега. Изсушава пъпката и червенината спада.
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Цитирай Първоначално написано от [*Cr!ST!AnO`STyLe*
    ] Продуктите струват 6-7 лева зависи кой от изброените искаш..
    Ами аз мисля да си взема всичките
    Те са тоник, почистващ гел, дневен и нощен крем и стик

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от `*`MaLkA SlAdUrKa`*`
    ] Продуктите струват 6-7 лева зависи кой от изброените искаш..
    Ами аз мисля да си взема всичките
    Те са тоник, почистващ гел, дневен и нощен крем и стик
    http://beautycosmetic.biz/index.php?cPath=23 Разгледай този сайт вътре пише цените
    ...

Град
    Варна
    и аз мисля да ги пробвам но незнам дали ще има ефект някакъв

от 1 седмица ползвам част от продуктите / тоинка и нощния крем/ + друг почистващ гел. цените не ги помня с точност, но мисля, че крема е около 6-7лв. а тоника 8-9лв. за сега съм доста доволен от продуктите. в по-късен етап може да си купя и цялата серия -NIVEA Visage YOUNG

Имам дневния(7лв) и нощния(8лв).Ползвам ги от около седмица.А някой ако може да ми каже гелът ексфолира ли?

точно така тема очаквах да видя.И аз скоро мисля да си купя нещо от серията и дано имат ефект а и не са кой знае колко скъпи
    КоГаТо Си На рЪбА,КрАчКаТа нАпРЕд нЕ е АлТеРнаТиВа..!!!

Всички продукти излизат към 35 лева, но замислете се дали има смисъл да ги купувате всички наведнъж при положение, че може де се разочаровате и да сте вътре с 35 лева.По-добре си купете гела + матиращия крем гел на първо време и пробвайте.Наивно е да купувате всичко на веднъж.

Докато пишеше темата можеше да изтичаш до аптеката и да прочериш колко струват. А колкото до качеството им: "Прехвалената стока, пет пари не чини", нали знаеш? Върти се реклама по телевизията, във форума, има специална тема в началото на сайта... Както и да е. Според мен няма смисъл да си взимаш всички продукти наведнъж, тъй като не е сигурно дали ще ти помогнат.

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    az msilq da si kupq samo dnevnq krem za sega imam mnogo takiva gluposti za lice no liceto mi e 4isti4ko no sam vmania4ena na tazi tema
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Град
    SoFiA
    аз ще си взема само стика и нощния крем
    NaLI zNae6 ... TvoQ JivoT s moITe pRavIla !! :P

хммм искам да попитам те попринцип за какав вид кожа са? защото моята се води смесена и понякога мн бързо ми се омазнява и дали тези нещица ще ми помогнат? благодаря предварително! :P

Цитирай Първоначално написано от makarenko1
    хммм искам да попитам те попринцип за какав вид кожа са? защото моята се води смесена и понякога мн бързо ми се омазнява и дали тези нещица ще ми помогнат? благодаря предварително! :P
    ем да то си пише че става и за смесена
    КоГаТо Си На рЪбА,КрАчКаТа нАпРЕд нЕ е АлТеРнаТиВа..!!!

Супер фен Аватара на Sasha2k8
    Град
    San Benedetto del Tronto, Italy / Sofia, Bulgaria
    Мама ми купи стика, и само него съм ползвала от серията, но мога да кажа, че определено действа . Цената му е около 7-8 лева. Зависи от къде го взимаш.
    Voglio passare il resto della mia vita con te...

Град
    Русе
    АЗ оня ден си взех тоника струва 7 и 10, но зависи от къде го вземаш на места в Русе имаше където струва 9 лева ..Тоника ми харесва Сега мисля да си взема нощния крем
    ...

Супер фен Аватара на girl91
    ]АЗ оня ден си взех тоника струва 7 и 10, но зависи от къде го вземаш на места в Русе имаше където струва 9 лева ..Тоника ми харесва Сега мисля да си взема нощния крем
    Днес си взех тоника и струваше 6.55лв. Дано е хубав

взех си измиващия гел,на мен ми харесва и стика,от него все още нямам впечатления
    Живей,защото няма да имаш друга възможност да страдаш

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от girl91
    ]АЗ оня ден си взех тоника струва 7 и 10, но зависи от къде го вземаш на места в Русе имаше където струва 9 лева ..Тоника ми харесва Сега мисля да си взема нощния крем
    Днес си взех тоника и струваше 6.55лв. Дано е хубав
    Ooo ти даже и по евтин си го намерила .. В Русе тоз беше най-евтиния
    ...

Град
    Добрич :o)
    Стика е страхотен ;p

Град
    Русе
    Днес пък си взех нощния крем 8.50 го намерих най-евтино може и по евтино да го има де После ще пиша дали е хубав
    ...

аз пуснах тема прреди време за коректора на тая серия и си го купих и засега много ми харесва
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Казаха ми че нощния крем бил хубав... ...но стика е напълно безполезен мога да кажа!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си