- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ще спирам цигарите
Ако имаш няк'ви проблеми с отказването да знаеш - секса помага !![]()
Дано да нямаш предвид, че трябва да се прави секс всеки път като ти се допуши, че както пуша всяко междучасие и вечер у нас по много... ще се разоря от купуване на капути! :PПървоначално написано от gPa3HuTeJl
Е да ама п1к ш'е спреш да пушиш !Първоначално написано от babity
ХаххахахахаПървоначално написано от babity
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Еми без-няма друг начин
![]()
Не аз имах предвид като седна да пуша вечер на балкона и почват едни размисли за живота като цяло,за катстрофи,атомни бомби,коледа,негрите в Африка,дискотеките и т'ва,че нямам 18 за тях,че наще ме ядосват,че утре ще се напия и всякви такива тъпи простотии и ми харесва.Често но не винаги ми идват размишленията за спирането чак на последната цигара и последните дръпки.Преди това казах за кво мисляКакто казах не съм пристастен към никотина,колкото към навика,влизането на пушвка в белите дробове и задълбоченото мислене през това време
Както и като съм с компания.Абе трудно си е.Голям ташак
![]()
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh
Първия месец ми се налагаше като излизам да се държа за стола за да не измуфтя някой цигара.Първоначално написано от cherinka
След това вече е лесно.
еми мн лесно, аз как не пуша ей така по същия начин
The Spark
Еми аз си ги спрях от раз. Просто казах не и тва е..
Quitting smoking is easy.I`ve done it a hundred times.![]()
Добър денcherinka
Как е положението днес?Кафето с цигара или без цигара го изпи :P
A qui
И аз ги спрях беше ми супер трудно и все още ми е. На моменти така ми се иска да запаля една цигара особено ако съм си пийнала 2-3 чашкиНаправоо ужас. Но не трябва да се изкушаваш с нито една цигара, защото тя може да промени всичко.
Аз като ги спрях първите 10 дена почти не излизах само и само да не гледам как около мен се пуши. До 3 седмици вече бях приела факта, че не пуша. Сега както казах ми липсва на моменти.
Всеки си измисля заместител - едни алкохол, други бонбони, трети спорт. Аз избрах спорта и страшно много ми помогна!
Айде успех !
\Първоначално написано от пор
+1 az gi sprqh samo s volq.. makar i takmo po4naha mn me zaribqvat.. no s volq stava..
Може, но за 1 седмица, после пак почва, тоя 8 клас се оказа пагумен за повечето хора.Първоначално написано от tqnkо
Lelq mi e pushachka ot 40 godini ( po 2-3 kutii na den ), ama predi g/d 3 godini izvednuj reshi, che shte gi spre i ot togava i edna cigara ne e izpushila, a vsichki okolo neq pushat i vseki put kato q vidq q pitam dali ne se e izkushila, ama veche dori nqma jelanieto da si zapali edna.
Ta, volqta mu e maikata, ama malko me sumnqvash da uspeesh samo s volq, taka che moje da si vzemesh tabex - gospojata po angliiski kaza, 4e predi pushila po nqkolko kutii na den, ama s tabex-a gi otkazala, makar che kachila 18 kg za otricatelno vreme ;D
P.S. Sorry za latinicata,ama kompa neshto se bazika s men cqla sutrin. :]
Не използвай никотинови заместители. В крайна сметка искаш да се изчистиш от никотина, а не да го приемаш под друга форма.
Аз вече тотално игнорирам всеки пушач, който каже, че ще ги отказва. Щото обикновено само си говорят. Като някакви емота, които плачкат за внимание. Просто не ги отразявам...
Предпочитам някой да дойде и да се изфука - братле, от 1 седмица не съм пушил. Ще се изкефя супер много. Другото е тъпо![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
аз не пуша от 1 месец и 11 дена вече![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
as ne pusha ot 3 sedmici![]()
CELI 3 sedmici
![]()
![]()
LqlQ ;PpP
Марк ТвенПървоначално написано от BerRy`
![]()
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh
Ееее не бъди лоша.Първоначално написано от Pliok0019
ЖуЖуБАААААААААААААААААААА АААААААААААА![]()
Eminem-Mosh
При мен ситуацията е малко странна... аз обикновено си задавам въпроса "защо да спра да пуша?"... нямам причина да спирам, харесва ми да пуша... Ако нямам пари, имам причина и не си купувам цигари, но като се намират пари защо пък да не си взема... Лятото не пуша... понеже като е топло не ми се пуши. От време на време ми омръзва, спирам за около месец и после пак си почвам... та така...
Но принципно съм съгласна, че спирането става само с воля. Казваш "не" и това е.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.