- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- 105 годишна девственица
![]()
![]()
Всеки човек, който навърши 100 години, има своя тайна за дълголетие.
При едни това е отказ от цигарите или алкохола, при други - ежедневните занимания със спорт, а при трети - брачният живот.
105-годишната Клара Мидмор обаче е убедена, че тайната се крие във въздържанието от секс.
Тя твърди, че винаги е била твърде заета, за да има подобни отношения и винаги е мислила за физическата близост като за излишно "главоболие", пише вестник "Дейли мейл".
Бившата секретарка, която утре навършва 105 години, заявява, че не съжалява, че е останала девствена и твърди, че е отхвърлила няколко предложения за брак.
"Хората питат лесбийка ли съм. Аз им отговарям - не. Просто никога не съм имала желание за секс.
Струва ми се, че сексът е свързан с твърде много трудности. Никога не съм имала време и никога не съм се безпокояла за това", разказва Клара и допълва, че още на 12 години е решила да не се омъжва.
Столетницата е родена в Глазгоу през 1903 година. Тя помни новината за потъването на "Титаник" през 1912 и началото на Първата Световна война.
Когато е на 7 години семейството й имигрира в Египет, после се мести в Канада и оттам в Нова Зеландия. Клара обаче на 20-годишна възраст се връща във Великобритания и работи като секретарка и домашна помощница.
Вместо от мъжка компания Мидмор се увличала от четене, градинарство, кулинария и музика.
ми как да ги доживеят,като при първия си любовен провал,когато"голямата им любов" ги зареже те веднага ровят за най-близкото ножче да си режат вените, щот живота им вече бил свършилПървоначално написано от moncho
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
Боже тва е просто .![]()
а сега като знам , че всички само за тва мислят явнооо няма да има друг такъв човек![]()
Живота е една малка надпревара,в него всеки ден се преплита тъпатаа танка граница м/у живота и смъртта...! / Дрогата никога не казва - ''Обичам те'' !
Хъхъ...тая тема трябва да се направи важна:Момиченца... деца ,имайте търпение!![]()
![]()
![]()
Ххахха![]()
Жената явно искала да живее бе![]()
Живота е една малка надпревара,в него всеки ден се преплита тъпатаа танка граница м/у живота и смъртта...! / Дрогата никога не казва - ''Обичам те'' !
Това е новата ми цел в живота !
Да отворя 100 годишна...леле ебати якото !![]()
![]()
![]()
Чрез светло пивокъм светло бъдеще!
Първоначално написано от gbemXVII
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Първоначално написано от HayDeN^^
Те за това девствените живеят толкова много, нали?!
Просто не знам как тая жена е оживяла толкова много..
Но това определено не се дължи на въздържанието и откъм секусални взамоотношения.
Това са хормони, все пак.
Наистина доста глупава постъпка според мен ..
Нека си мисли, че заради това живее толкова години, жестоко се съмнявам..
Аз явно няма да живея толкова много .., еми сега, всеки с потребностите си![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Ако искаш да ти скъся малко живота?![]()
![]()
Чрез светло пивокъм светло бъдеще!
за какво и трябва да живее толкова много след като е самотна..е може да си има някой дядка, с които да си говорят, ала-бала, но няма деца, а децата са голяма част от живота на нормалния човек.
ко да се прави това е granny pussy работа![]()
qko mi e
Първоначално написано от tqnkо
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Ако е вярно, че беж секс се живее по-дълго, то манастирите ще са пълни с дълголетници.
леле мале![]()
![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
И тва не е работа![]()
От утре въздържание,за да дочакам 100 години...........![]()
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!