.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42
    Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    еми лигави работи и неимформирани още повече.значи не се заяждам но както казваш че са ти взели епилатор значи не си ползвала досега и мн ясно че ще боли нали го дурпа от корена работата е да го ползващ на 2-3 седмици за да могат да си пробиват равномерно косъмчетата а не на 2-3 дена да има постоянно израснали и тва ще те боли в продължение някъде на половин година.аз съм си ги махала 2г със епилатор болката намаля но пак я имаше затова вече ходя на кола маска.козметичката дърпа аз си врещя и ма боли ама няма спиране.успех

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Цитирай Първоначално написано от Virus_
    Цитирай Първоначално написано от Chr!sSie
    Аз винаги съм смятала, че момичетата, които не използват епилатори, защото много боляло са лигли ..
    ми доста си тъпа явно в такъв случай
    за някоя от тия "лигли" може ти да си лигла, примерно в случай, че "не смейъ да си буядисъм косатъ, щоту ши почни да капи"
    ходи се гръмни :>
    Добре тогава..но бях сигурна, че едни крака не може да се по-чувствителни от оная ми работа .. Ддз, на майка ми й тече кръв като си епилира краката, ама си търпи жената. Няма да тръгне да реве я..

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

x
    аь ус ефь пьтнсше

Мега фен Аватара на mynichka
    само в началото боли
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Re: Да не те боли с епилатора???

Цитирай Първоначално написано от vilin4eto_21
    amiii podariha mi epilator
    Ха-ха-ха, решили са, че вече бая си космясала, а? Сори, ама така звучи... Иии ние к'во да нпра'им, че те боли... То и нас ни боли, ама постепенно болката става по-малко и се свиква.

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Цитирай Първоначално написано от LiO_sL
    Цитирай Първоначално написано от gabi_94
    оххх не ми говорете, че само първия път боли, няма да се лъжем сега...ползвам епилатор от година и ме боли жестоко, едвам изтрайвам само до коленете да се епилирам - нягоре със самобръсначка. Незнам как да ти помогна, но ти предлагам да пробваш с кола маска, по малко ме боли мен, макар че пак е гадно...охх побърках се вече, с каквото и да си махна космите или не ми харесва или ме боли...
    С деепилатор пробвала ли си не боли но после ти е неприятно все пак химия
    Депилатора е най-великото средство за премахване на косми. Спор няма.

Относно епилатора - всеки има различен праг на болката и това не означава дали си "лигла" или не...

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
    Цитирай Първоначално написано от LiO_sL
    оххх не ми говорете, че само първия път боли, няма да се лъжем сега...ползвам епилатор от година и ме боли жестоко, едвам изтрайвам само до коленете да се епилирам - нягоре със самобръсначка. Незнам как да ти помогна, но ти предлагам да пробваш с кола маска, по малко ме боли мен, макар че пак е гадно...охх побърках се вече, с каквото и да си махна космите или не ми харесва или ме боли...
    С деепилатор пробвала ли си не боли но после ти е неприятно все пак химия
    Депилатора е най-великото средство за премахване на косми. Спор няма.

Относно епилатора - всеки има различен праг на болката и това не означава дали си "лигла" или не...
    В това за депилатора не съм много убедена, защото после космите много бързо растат. С епилатора намаляват все повече и повече.

Казва се "депилатоар". Иначе, аз отвреме навреме минавам с пинцетата, и ме боли, така че си представям какво е с цели 40 пинцети.
    Chrissie, лиглата си ти.

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Цитирай Първоначално написано от Hit 2 fit.

Chrissie, лиглата си ти.
    Ооо, колко си мила

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Chrissie, лиглата си ти.
    веднъж да се съглася с теб
    In life, unlike chess, the game continues after checkmate.

Цитирай Първоначално написано от Chr!sSie

Chrissie, лиглата си ти.
    Ооо, колко си мила
    Към милите хора съм мила и аз, да.

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Зависи колко искаш нещо... ако действително искаш да го използаш и искаш траен ефект без да ходиш при козметик, ще търпиш. Аз използвам моя вече от почти 2 години и вече няма никаква болка.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    Еми нема начин свиквай...
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Казва се "депилатоар". Иначе, аз отвреме навреме минавам с пинцетата, и ме боли, така че си представям какво е с цели 40 пинцети.
    Chrissie, лиглата си ти.
    Казва се депилатоар, но и депилатор се казва. И не ми обяснявай, че не е така, защото и двете съм ги срещала по опаковки.

StEaLtHy_girl az poiskah s1veti za da ne boli tolkova tova 4e ti si re6ila da se zaqjda6 si e tvoi problem tebe specialno ne s1m te molila da pravi6 ni6to tei 4e po dobre ml1kni!!!!!!!! iskam s1veti i ako ne ste si vzeli hap4etata ne pi6eteee!!!

тва са лигави истории... къв е смисъла само до коляното да се епилираш а на горе със самобръсначка примерно... не се вкарвай във филма не боли толкова много, колкото си мислиш ти.. просто си го внушаваш и за това става така.. свиква се не е болка за умиране...
    P.S. не се заяждам просто ти казвам..

А по темата... мацко няма как да намалиш болката.. може би след баня да се епилираш, наистина може и да боли по малко... въпреки че при мен е една и съща болката макар и да си ги махам и на краката, и на ръцете с епилатор.. свиква се просто...
    ДобРиТе ВинАгИ гИ МрАзЯт и ВинАгИ иМ ТъРсЯт КосУрИ... Ако нЯмА НякОй СреЩу МеН, зНаЧи нЕ СъМ ПосТиГнАлА НиЩо.. вСе Пак ТеЯ , КойТо Не Ме тЪрПqт - ЗнаЯт кЪдЕ да Си Го НавРъТ !!!

Цитирай Първоначално написано от LP_GirL
    пробвай след баня, когато порите са по разтворени.... малко по-добре е
    +1
    Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...

I don't know..that's just the way I AM!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си