- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- няма ЕЖЕДНЕВНИ превръзки които да ми харесват!
Значи проблема е следният-използвам ежедневни превръзки в последните 2-3 дена от цикъла си, когато ми е мн слаба менструацията.Но кофтито е, че никои превръзки не ми харесват!Discreet са мн тънки и ми пропускат!Carefree уж са дебели, но и те пропускат/превръзката не е пълна а пропуска от долу!/.Always /те са нови/ те пък имат по средата копринен слой който ми дразни/аз по принцип не мога да търпя копринените/.Libresse не ми харесват-разлепат се.Е пробвала съм ВСИЧКИ известни марки/та дори и скъпи са повечето/ и не ми харесватИма ли някой който да ми препоръча някакви други, които да са памучни, ежедневни ии непропускащи?
хаха ми мама зима някакви "Карина",незнам дали си ги срещала,но аз до сега проблеми не съм имала с тях... може да пробваш,ако ги намериш де....
ООО да сетих се аз съм ги виждала и даже струват между 1 лев и 1. 50.Мерси мн за отговора ще ги пробвам ама като ми дойдеПървоначално написано от 6emet4e
![]()
аа тука са по 60 ст. м/у друготоПървоначално написано от PEPITO SLADKATA
![]()
![]()
Първоначално написано от 6emet4e
ЕЕ каде е тва бе мн е евтино.Тука в Пловдив майче са по 1 лев.Поне така си спомням-то аз преди 1 седмица ги видях.
Always Ulrta са мн хубави мене лично ми харесват де![]()
ВинаГи ПиТаЙ "Чичко Google"
хах ми в София... е не че е кой знае каква разликата,прецени може да ти харесат и вярвам че за 40 стотинки нищо няма да ти станеПървоначално написано от PEPITO SLADKATA
![]()
Става въпрос за ежеднвевни, не за обикновенни...Първоначално написано от draki4ka
Според мен щом ти пропускат значи количеството течност не е толкова малко и една ежедневна превръзка не може да я поеме.
Мисля, че е по-добре за последните дни да използваш нормални превръзки, по-тънки.
Ежедневната превръзка не е за цикъл бе, хора. Нааай-много последните 1-2 дни.
Иначе има едни, на вид са подобни на Always, но са по-малки и в синя единична опаковка, а самата опаковка, в която са всичките, е синя. Аз тях не ги харесвам хич, но на теб мисля, че биха ти свършили работа.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
а има и едни но те са само за начало и за край 1 ден нали наричат се Flirt мн са гадни![]()
ВинаГи ПиТаЙ "Чичко Google"
Тъкмо и аз щях да те посъветвам да не ползваш ежедневните , дори и в края на цикъла. Вземи си най - късите..има едни "Palomita", те са някви такива.. Ежедневните няма да ти свършат работа..
"Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)
"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)
Първоначално написано от 6emet4e
Не е проблем за 40 стотинки мн ясно-щом бях дала за превръзките always ежедневни 3.80 за 20 броя!
![]()
МММ казах, че само някои ми пропускат, а не всички!!!Така, че не е заради количеството течност, защото то е малко!Първоначално написано от girl91
Няма смисъл да си зимам дневни щото то като мие слабо накрая/особено последните 2 дена/ и тя майна превръзката по средата с едно петънце и само я хъбя!А и само ми е неудобно с по-голяма превръзка.Ще си взема карина, както ме посъветва 6emet4e !Първоначално написано от *.~*` *~* anaRial *.~*.`*
Дам, така е.Първоначално написано от Wrathchild
Аз лично си взимам к'вито видя евтинки, 'щото няма смисъл да се охарчвам за скъпи като и евтини ми вършат чудесна работа (говоря за ежедните, 'щото за другите има значение марката). Ся видях в шкафа, че и моите са Карина.Обаче си ги слагам като тече мн малко - две-три капки, които иначе само ще ми оцапат гащите... И не се нормализира с годините да ползваш ежедневни през поне 4 дни от цикъла си, 'щото знам и големи жени, които ги ползват само на края.
offtopic: Be i az sum ot Plovdiv i sum ostanala s vpe4atleni,4e na "maina" prikazvat selskite guzar4eta,opitvaiki se da budat originalni!Първоначално написано от PEPITO SLADKATA
![]()
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
аз тей правяПървоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
алелуя.
Aбе и аз ги ползвам на края последните 2 или 3 дена!Първоначално написано от StEaLtHy_girl
Защото аз по принцип избягвам тампони и ги използвам само лятото като излизам!Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
И все пак вече в темата има две момичета които са доволни от превръзките карина и ония ден една фр ми каза че и тя е доволна и ще си зема кат ми свършва и ще пробвам/
ама то още не ми е дошло де /
Еми тия Карина и аз съм имала, ама са ми се разпластявали самите превръзки. А аз си купува Дискрийт, ама наистина толкова тънки...винаги пропускат...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
az polzvam..palomita... uspeH
Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!
Първоначално написано от marilyn
Еми то аз за карина разпитах мойта фр и тя каза, че има три вида карина!Едните са в розово пликче което е цялото на мн малки цветенца и те са хубави!Другите са в розово пликчче но на места има една лентичка с по-големи цветенса-те са тези за които говориш/поне така си мисля/.И другите са в синьо пликче-те по средата имат копринен слой и са хубави, но са хубави за тези които търпят коприната!
Flirt има т най различни видове ежедневни и аз си ходя само с тях
in defense of our dreams...