- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Силно покривен фон дьо тен
Здравейте имам няколко белега от шарка по лицето и искам да ги прикрия хубаво,кажете ми някакъв силно покриващт фон дьо тен.
korektor+fon dio ten+pydra otgore.tva e nai dobre.ajko slaga6 zamo fondio ten pak 6i sa vijda kolkoto i da e pten,t1i i ne moje6 da sloji6 100 tona nali?
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
krem4e...+pudra otgore..+sled tva ...fondio ten ... i nakraq o6te malko pudra i mislq 4e ve4e nqma da se vijda ni6to... a krem4eto se slaga za po -golqm efekt na pudrata... uspeH ..![]()
Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!
По-тъпо мнение относно гримиране не съм чела!Първоначално написано от cHooOpiHka___
аз също!!! Пробвай със ФДТ на импала защото те са на маслена основа и доста прикриват недостатъците а отгоре зафулжително сложи пудра и ефекта трябва да е налице.![]()
Мисля, че трябва да се консултираш със специалист, но все пак, за да покриеш добре белега и за да издърви по-дълго фон дьо тена си сложи отдоло тоалетно мляко![]()
Аз ползвам фон дьо тен на Импала и съм доволна от него.За по добър ефект знам че преди нанасянето му се слага някакво леко кремче като за основа.А върху фон дьо тен-а може да сложиш и пудра, само не си слагай по много от тея неща защото ще изглеждаш като изкуствена в лицето.И гледай да си вземеш точният цвят фон дьо тен и пудра защото тогава ще се забелязваш отдалече![]()
fin dio ten v1rxy pydraПървоначално написано от cHooOpiHka___
![]()
![]()
![]()
![]()
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
мерси за съветите![]()
Burjoa (ne znam kak tochno se pishe), tozi fon dio ten s chetkata e mnogo dobyr.
Най-покривния фон дьо тен,който съм ползвала е Colorstay на Revlon .Но наистина е по-добре да слагаш коректор първо.
Аз лично ползвам ФДТ на Импала и съм доволна.Имам малко белези от акне и ми сркива,но според мен недей да слагаш пудра в/у ФДТ,защото ставаш като изкуствена в лицето.Коректор според мен е по-добрия вариант.И не пропускай преди всичко да си сложиш лек крем като основа !
Приятелят е човекът,с когото можеш да споделиш радостта от тъгата!!!
Имаше една реклама..май на "MaxFaktor" не съм сиг.. Фон дьо тен за по - възрастни, който прикрива бръчки и дава - 10 год.. В твоя случай може да го използваш само за белезите, ако е наистина толкова силно покриващ.. Но май си е доста скъпичък, ако можеш да си го позволиш.. Но от друга страна тия фон дьо тени не са мн полезни за кожата.. Сиг има някви кремчета за тва.. Може да питаш в аптеките.. Все пак на младо момиче - фон дьо тен.. няма смисъл(:
"Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)
"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)
ако искаш пробвай да сложиш отдолу първо коректор,после фондютен,и накрая за завършек малко пудра,ама мъничко,че да не заприличаш на мим![]()
Само един съвет. Не ползвай фон дьо тените на Ейнвън. Пълна трагедия са.Ако трябва купи си някой по-скъп,но да върши работа.
![]()
оф масал с лабаф анал,научи се да помпиш копчето за цитат и сега те сърбят ръцете да го натискаш постоянно ли?
аь ус ефь пьтнсше
Има фондьотени, които са за скриване на бръчките за хора над 40 години, мисля че на макс фактор има такъв фондьотен.. Вземаш си такъв и отгоре една пудра и си готова..Но тези дупчици не могат да се скрият изцяло.
...
щото във форума може да се пише и на латиица!да си чела правилата?и съм се хванала за това,защото темата е за това,а тя дава повече от ужасен съвет.Първоначално написано от Virus_
а да чети по-внимателно-писала съм,че мнението й е тъпо,а не съм казала да се засрами!пфф...
Аз лично използвам ФДТ на "IMPALA",покривни са и съм си доволна.Може да опиташ с някой от тях и после отгоре да сложиш мъничко пудра.Но не прекалявай нито с едното нито с другото,за да не изглеждаш като с маска![]()
абе зависи дали искаш някакъв от 5 лева или пък от 25 лева, нали?! и също чувала съм много добри мнения за импала и тея новите на орифлейм студио артист, хем не са толкова скъпи хем добра работа авършат, само съм чувала де, не коментирам от опит