.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Какво да права?

Преди 1 месец скъсах с едно момче, тоест той ме скъса, но както и да е! Аз попитах един негов много добър приятел как да си го върна и той каза,че ще говори с него и ще го накара да проумее някой неща и той му казал ,че го обичам, а аз не исках да му го казва защото не исках пак някой да ме нарани... Аз страшно много се ядосах и казах, че ще управа нещата и вечерта му писах и той беше страшно мил с мен и аз много се учудих от неговото поведение защото никога не се е държал с мене толкова мило както онази вечер но бях много щастлива и забравих да му кажа че уж не го обичам и така и сега той отново иска да се събереме и аз страшно много го искам, но не знам какво да права?

NE ISKAM DA MU KAZVAM 4E GO OBI4AM, ZA6TOTO NE ISKAM PAK DA ME NARANQT!!!
    Понякога сърцето вижда това, което е невидимо за очите.

според мен не пречи да опитате пак

Абе ти 15 години имаш ли?!Знаеш ли въобще какво искаш?!Уж искаш да си с него,той също иска да е с теб,а ти се чудиш какво да правиш...!!!А и защо ще му казваш,че не го обичаш?!

Оффф не,не,не...Наистина не знам какво да ти кажа...Е освен,че си ТЪПА де...Вземи реши какво искаш и после искай съвет от нас...

Айде спирам с писането,че най-много да ти тегля 5-10 майни и да се изнервя заради теб

Еми... щом го обичаш още, а той иска да се съберете... рискувай и му дай втори шанс... но ако видиш, че нещата не се получават и е решил да те лъже или да се подиграе с теб... тогава го зарежи, колкото и да ти е трудно, за да разбере как ти си се почувствала преди... Успех

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Ами съберете се...

Цитирай Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
    Абе ти 15 години имаш ли?!Знаеш ли въобще какво искаш?!Уж искаш да си с него,той също иска да е с теб,а ти се чудиш какво да правиш...!!!А и защо ще му казваш,че не го обичаш?!

Оффф не,не,не...Наистина не знам какво да ти кажа...Е освен,че си ТЪПА де...Вземи реши какво искаш и после искай съвет от нас...

Айде спирам с писането,че най-много да ти тегля 5-10 майни и да се изнервя заради теб
    vij kvo az ne iskam toi da znae 4e go obi4am za6toto napravih vednuj taq gre6ka i mi razbiha surceto murlo mrusna purvo malko se int i togava psuvai deebi idiotkata prosta

държи се добре,защото се чуди как да си те върне,после пак ще стане същия дришлио,нищо няма да е както преди,послушай човек ,който го е изпитул върху гърба си

Детски истории...
    той скъсал с нея,тя пък ще му отмъщава..

Цитирай Първоначално написано от dobity

vij kvo az ne iskam toi da znae 4e go obi4am za6toto napravih vednuj taq gre6ka i mi razbiha surceto murlo mrusna purvo malko se int i togava psuvai deebi idiotkata prosta
    Хах до колкото виждам селянке...ти псуваш,а не аз
    Това,че за мен си някакво тъпо пишлеме на 13-14 години не означава,че те псувам

Град
    somewhere over the rainbow
    Какво,какво?Аз нищо не разбрах.Хем искаш да се съберете ,хем няма да му кажеш,че го обичаш,защото не искаш да го нараниш.Открийте смислова грешка в изречението.

Цитирай Първоначално написано от MartyParty
    Какво,какво?Аз нищо не разбрах.Хем искаш да се съберете ,хем няма да му кажеш,че го обичаш,защото не искаш да го нараниш.Открийте смислова грешка в изречението.
    Неее...!!!Няма да му каже,че го обича,защото не иска да я наранят...т.е. той да я нарани...

Цитирай Първоначално написано от MartyParty
    Неее...!!!Няма да му каже,че го обича,защото не иска да я наранят...т.е. той да я нарани...
    тоест момичето нещо има отклонения

Град
    somewhere over the rainbow
    Пък това е още по-безсмислено.Или го чувстваш и го казваш,или не го чувстваш и не го казваш.Обикновено е по-силно от теб,но явно тук не е така..

ей виж има си неща които не стават с казване просто дръж се нормално и всичко ще е наред- не върви да му кажеш "не те обичам" - просто бъди с него и бтв... тва "не искам да ме нараняват" -ако не искаш просто не трябва да живееш сред хора щот то тва е жвота - радост и тъга

ne nqmam nikakvi otkloneniq prosto vednuj sa me naranqvali to4no za6toto s1m kazvala otna4aloto 4e go obi4am i toi se podigra s mene i ne iskah pak da stane taka

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    Просто пробвай ...
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си