- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Гадните малки пъпчици :(
Постоянно ми излизат малки пъпчици по ръцете!Мислех, че е душ-гела и спрях да го ползвам за ръцете си, миех се със сапун "Бебе" , но не се изчистиха
Някои имал ли е такъв проблем, знаете ли някакъв крем или нещо такова?Ще се радвам да разбера
![]()
Ако си обезкосмяваш ръцете, възможно е и от това да е..
..Why can't I be innocent..
Мммм и аз имам такъв проблем, но да си кажа честно и аз незнам от какво и нищо не правя по въпроса просто си чакам да минат ей така...което надали ще стане де![]()
Както казаха , ако си обезкосмяваш ръцете е от това..възможно е и да е от пубертета.Повечето ги имат.![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Аз през лятото имах. Отървах се от тях благодарение на ексфолиант. Поне при мен действа, ако искаш пробвай![]()
ем и на мен миналата година ми излизаха едни малки гадни по ръцете и краката иии се оправих с един мн добър крем ноо не е о т България..казва се SUDOCREAM иначе пробвай с бебешки крем БОЧКО![]()
![]()
![]()
![]()
neKa FsicHki da Nii glLeДaT kAk go пRaВim...
Първоначално написано от i hate you but i love you
+1 :P :P :P
+1Първоначално написано от varnen4e
"Стилът никога не излиза от мода !!!"
Ами аз съм на 14 години и никога не сум си обескосмявала ръцетеЗначи не е от това!Сигурно е от възрастта , но няма ли някакъв продукт, чрез който поне да намелеят?Мислех да пробвам с ексфолиант, но ме е страх да няма обратен ефект
![]()
Ами аз съм на 14 години и никога не сум си обезкосмявала ръцетеЗначи не е от това!Сигурно е от възрастта , но няма ли някакъв продукт, чрез който поне да намелеят?Мислех да пробвам с ексфолиант, но ме е страх да няма обратен ефект
![]()
Аа..не, никакъв ексфолиантТва го дадоха за пример, ако се обезкосмяваш, против подкожни косъмчета (от които могат да са пъпките) но в твоя случай е от нещо друго.. Може да си алергична към тъкани/материи Аз имах подобна алергия и сега нося само памучни и проблема изчезна.. Пробвай и ти дали не е нещо такова или се консултирай с дерматолог.. Може и от храна да е.. нищо не се знае...
"Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)
"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)
+2 Да,не ги пипай за да не станат по-злеПървоначално написано от GaBiIi__
True love stories never have a happy ending,because true love stories never end
Мерси на всички!Наиситна мисля да ида да ме види специалист![]()
уф и аз лятото имахмного ме дразнеха но не ги мажех ... сами си се махнаха
![]()
Прекалено голям подпис!
.: machoka :.
аз пък откакто се помня винаги съм имал
на моменти са били по-малко, но никога не са изчезвали напълно
всичко си зависи от кожата