.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Гадните малки пъпчици :(

Постоянно ми излизат малки пъпчици по ръцете! Мислех, че е душ-гела и спрях да го ползвам за ръцете си, миех се със сапун "Бебе" , но не се изчистиха Някои имал ли е такъв проблем, знаете ли някакъв крем или нещо такова?Ще се радвам да разбера

Ако си обезкосмяваш ръцете, възможно е и от това да е..
    ..Why can't I be innocent..

Мммм и аз имам такъв проблем, но да си кажа честно и аз незнам от какво и нищо не правя по въпроса просто си чакам да минат ей така...което надали ще стане де

Град
    [Градът, който никога не спИ]
    Както казаха , ако си обезкосмяваш ръцете е от това..възможно е и да е от пубертета.Повечето ги имат.
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

Град
    Варна
    Аз през лятото имах. Отървах се от тях благодарение на ексфолиант. Поне при мен действа, ако искаш пробвай

ем и на мен миналата година ми излизаха едни малки гадни по ръцете и краката иии се оправих с един мн добър крем ноо не е о т България..казва се SUDOCREAM иначе пробвай с бебешки крем БОЧКО
    neKa FsicHki da Nii glLeДaT kAk go пRaВim...

Цитирай Първоначално написано от i hate you but i love you
    Ако си обезкосмяваш ръцете, възможно е и от това да е..

+1 :P :P :P

Не ги пипай и с времето минават. Не знам на колко години си, но ако си между 11- 15 е възможно да е от възрастта.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    blg
    Цитирай Първоначално написано от varnen4e
    Не ги пипай и с времето минават. Не знам на колко години си, но ако си между 11- 15 е възможно да е от възрастта.
    +1
    "Стилът никога не излиза от мода !!!"

Ами аз съм на 14 години и никога не сум си обескосмявала ръцете Значи не е от това!Сигурно е от възрастта , но няма ли някакъв продукт, чрез който поне да намелеят?Мислех да пробвам с ексфолиант, но ме е страх да няма обратен ефект

Ами аз съм на 14 години и никога не сум си обезкосмявала ръцете Значи не е от това!Сигурно е от възрастта , но няма ли някакъв продукт, чрез който поне да намелеят?Мислех да пробвам с ексфолиант, но ме е страх да няма обратен ефект

Аа..не, никакъв ексфолиант Тва го дадоха за пример, ако се обезкосмяваш, против подкожни косъмчета (от които могат да са пъпките) но в твоя случай е от нещо друго.. Може да си алергична към тъкани/материи Аз имах подобна алергия и сега нося само памучни и проблема изчезна.. Пробвай и ти дали не е нещо такова или се консултирай с дерматолог.. Може и от храна да е.. нищо не се знае...
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

Цитирай Първоначално написано от mi6unka
    Мммм и аз имам такъв проблем, но да си кажа честно и аз незнам от какво и нищо не правя по въпроса просто си чакам да минат ей така...което надали ще стане де

Цитирай Първоначално написано от GaBiIi__
    Цитирай Първоначално написано от varnen4e
    +1
    +2 Да,не ги пипай за да не станат по-зле
    True love stories never have a happy ending,because true love stories never end

Мерси на всички!Наиситна мисля да ида да ме види специалист

Град
    София :Pp
    уф и аз лятото имах много ме дразнеха но не ги мажех ... сами си се махнаха
    Прекалено голям подпис!

.: machoka :.

Мега фен Аватара на DimovB
    Град
    Стара Загора
    аз пък откакто се помня винаги съм имал
    на моменти са били по-малко, но никога не са изчезвали напълно
    всичко си зависи от кожата