- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Истинското лице на марихуаната ....
олеее не ние пушим трева , ние вече за хора не ставаме .... как може да сме толкова пропаднали и аз се чудя ....
не ми давайте акал имам си глава на раменете не ми тряя и вашата ...
и с риск да звуча още по пропаднала ще кажа, че обожавам да пуша трева ... това не ми пречи по абсолютно никакъв начин !!!! .. секи сам избира ...
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Мацката дръпнала малко чадел и си мисли, че е много готина и трябва да се похвали ? Или греша ?
Иначе си пушете бе, лошо няма. На мен тревата не ми харесва, мирише ми на изгорели лайна.
Весело си ми е и без опиати![]()
Jebem te u usta, jebem te u oko
тревата е тъпотия, голяма и смрадлива
Не пуша от вчера ,за да се хваля ...пък и съм минала този период...Пуша от доста време - 5 години...И живота си ми е напълно нормален,не съм пропаднала,не съм загубила приятелите си,не съм на херца(нали всички смятат ,че щом пробваш трева,един ден вече ще си на твъдо..) Живота ми тече напълно нормално,грижа се за бъдещото си ...Първоначално написано от FernandoTorres`fan
Schranz music is my world !
пропаднал за 1 значи съвсем друго за друг... ае стига сте се оправдавали.. като толкова ви е кеф, отивайте да пушите и кашляте
Била съм във филма години. Не е такава газария, каквато го описваш. Не ставаш друг човек! Всичко си е такова, както и преди да се напушиш. Аз не съм имала проблеми, за да ги решавам като се напуша, но и съм наясно, че това няма да стане. Не си наркоманка, но си супер заблудена. И е адски жалко погледнато от страни...Първоначално написано от schranz
Какво ли ти говоря, след време ще разбереш, повярвай ми. Преди година и аз бих отговорила същото...
pliokpliok pliok
![]()
aaaaa setih se za onaq reklama na onaq dyffffkapliok
![]()
non stop non stop indiiski konop
non stop non stop v zadniq mi djob![]()
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
И каква е целта на темата не можах да осъзная![]()
![]()
фернандо, целта на темата е може би мадамата иска да покаже колко непорочно, примерно и красиво е да се напушваш.![]()
ма иначе харабия мн ти бърка в мисловната дейност.![]()
Да кажем НЕ на тревата и ДА на високите оценки в училище.![]()
не на тревата и да на високите оценки ... хахаххахахахха да както и да е ...
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Добре ве бахти едно нещо не можах да разбера. Момичето хубаво е решила да си пафка трева, не разбирам вас тва кво ви бърка. Да не би случайно вас да ви поврежда, че да го приемате толкова лично. Тъпа била такава била... ми тя така си е решила, кои сте вие да й се бъркате. Аз не пуша трева, против нея съм, но всеки има право на избор, щом така си е решила, нека пуши, нито ми пречи, нито ми праи некво впечатление.![]()
Черинке, имам сериозни съмнения, че си учителкаПървоначално написано от cherinka
![]()
obshto vzeto celta na temata beshe linka,koito dadoh w 1wiq post...Първоначално написано от cherinka
Schranz music is my world !
еее не хероин е човеко ...хероина е доста грубо нещо ... как сравняваш трева и хероин не ми е ясно ... !Първоначално написано от метО