- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- УЖАС!!!/за момичета/
Dnes se poglednah v ogledaloto,sled kato se izkupah,i zabelqzah,4e imam kosmi V nosa![]()
![]()
![]()
ako ne me gledat mn blizo ne se vijdat,no ako si zalepen za mene i pogledne6 kum nosa miii...
![]()
![]()
![]()
Pomo6t! Kajete mi,normalno li e momi4etata da si gi mahat i izob6to kakvo vi e mnenieto (nqma da se ubidq ako mi kajete,4e sum izrod
)PLS SOS!
![]()
![]()
![]()
Има си една машинка, която попринцип се използва от мъже с тоз проблем, ама няма лошо и момиче да я използва.
"Of all the things I've lost, I miss my mind the most" - Ozzy Osbourne
Махни ги с пинсета.
"Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)
"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)
Щом е пуснала темата,явно не говори за нормалните косъмчета в носа,а за онея които излизат извън него.С пинсета голямо скубане и викове ще паднат.Ползвай тример.
погледни да нямаш в ушите..![]()
Този профил не се използва!
Не виждам какво смешно има в темата?Първоначално написано от Mind fReak
Някои хора си нямат друга работа, освен да се подиграват на чуждите проблеми..
![]()
"Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)
"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)
Всеки има косъмчета в носа.Не ги махай, ако са малко и не са изкочили, в противен случай пробвай с пинсетка.![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Ау, с пинсета ще умреш от болка!Ако не се виждат ги остави, ина4е има едни тримери, които вършат такава работа, но сигурно и с тях доста боли, не съм пробвала, не знам!
Love is a feeling
Give it when I want it
cause Im on fire
Quench my desire
Give it when I want it
+1Първоначално написано от varnen4e
Понякога сърцето вижда това, което е невидимо за очите.
za6to ne gi izrusi6da be verno az ne sam probvala ama moje da vzeme6 edin blondor i da izrusi6 samo malka 4ast samo tezi koito se vijdat
![]()
![]()
![]()
Всеки човек има косми в носа. Това е съвсем нормално и не трябва да се махат. Ако, някое косъмче ти излиза от ноздрата много внимателно с една ножичка го подрежи. Хората няма да седят "залепени" до теб, че да преброят колко косми има в носа.![]()
+1Първоначално написано от ~*RoNi*~
Уффф гадно и аз съм същатаМи ддз
моите не са чак ТОЛКОВА ГОЛЕМИ и сега си ми стоят пък и щом не се заабелязват толкова много.Или все пак и да се залепи някой за тебе,няма да тръгне да ти запя в носа.
Споко и да не ти дреме!
![]()
нормално си е.ако пък стърчат ги махни при козметик.
МОМИЧЕ СЪМ!!!
Трбяваше поне да ни кажеш дали ти излизат от носа или не..всеки има, спокс
Човек разбира какво е имал едва, когато го загуби !!!
Всеки има косми там...съмнявам се да излизат навън, но ако това се е случило - оправи ги с ножичка.
не мисля че са толквоа големи че да не си ги забелязала до сега![]()
в никакъв случай не ги махай,ако не излизат от носа!!! мястото им е там,защото трябва да овлажняват въздуха,който вдишваш през носа.
Първоначално написано от Karin_Vall_Gabbriel
![]()
![]()
Не,по-скоро предназначението им е да задържат прашинките от въздуха.
По темата:Ако не стърчат извън ноздрите ти,не ги пипай.
да, да задържа прашинките,но и да овлажняваПървоначално написано от little_elf
:P
![]()