- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- пяната за коса вреди ли на косата?
Искам да ви попитам според вас пяната по някакъв начин вреди ли на косата?
Аз досега бях с Nivea Diamond Gloss
Сега мисля да си взема на Нивеа за руса коса. А вие дали можете да ми препоръчате някоя?![]()
Разбира се, че вреди.Аз съм с Тафт - най-голямата фиксация.
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Да вредито какво ли не вреди вече
АЗ използвам на Лореал за къдрава коса
![]()
...
Ами те вскички продукти вредят до определена степен, но ако искаш да не е толкова вредна си вземи някоя с по-слаба фиксация
Хаха еми ако ежедневно използваш пяна и сякви такива продукти естествено,че ш вредят.Но ако ползваш пяна веднъж месечно,в което се съмнявам,няма да е кой знае колко фатално,камо ли вредно![]()
Суетата.Моят любим грях.
тя коя фиксация е, мн ли слепва косата?Първоначално написано от [*Cr!ST!AnO`STyLe*
x
аь ус ефь пьтнсше
бе незнам дали вреди..ама аз си слагам всеки ден..![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
Ами разбира се че вреди ! Брат ми ползва пяна всеки ден от около 3 години и косата му на нищо не прилича и капе супер много![]()
Не казвам , че ще променя света , но гарантирам , че ще пусна искрица , която ще промени света . Затова дръж главата горе . Прави каквото трябва и тогава вътре в теб аз ще се преродя .
2PAC Amaru Shakur
От 2 год използвам всеки ден и нищо ми няма.
Направи добро- яж л***о !
Аз използвам от 3 години. Не съм забелязала да е изпотещена или пък да капе, въпреки, че е и и изрусена. Ако се помагат подходящи грижи, всичко ще е наред.Първоначално написано от Мушмула
Използвам черен тафт, понякога зелен.
Ми според мен честото ползване не би се отразило много добре на косатадори ако се ползват подхранващи продукти и се подстригва редовно.....Аз лично не бих я третирала много често със какъвто и да е стилизиращ продукт
Вреди, както много от продуктите, които ползваме, но това едва ли ни спира. На мен от постоянното използване на пяна (имах период като по-малка всеки ден) ми излезе пърхот.
Иначе ползвам Mizani или HappyHair, ако свърши моята.