- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Истинския мъж е ....?
+1Първоначално написано от Jumbie483
![]()
..Why can't I be innocent..
лицето и не е задължително редовно и подмишниците! Мъжете не са чак такива орангутани та да се заплиташ в тях, ако са по окосмени.. пък дори и по оная му работа какъв е проблема да не си ги маах - да не би да стане по-красив? По време на секс космите са последното нещо, за което да мисли човек! При момичетата се махат, защото иначе някакси е некомфортно ама при момчетата никакви проблеми няма..
нз като сте момчета как така изведнъж решихте да си причинявате тая болка с епилатора и да се правите на момичета.. уж сте силния пол! Как момче с по-гладка кожа от моята иска да бъде мъжествен и да всява респект? Само гейски глупости!
+1Първоначално написано от shokoto91
Истинският мъж би трябвало да е достатъчно мъжествен и с косми и без косми!
Не ви ли омръзна вече.. Въпрос на вкус е!![]()
Ахахаха...а за тестостерон да си чувал/а...естествено,че е критерии!!!Това дали някой го харесва или не няма значение,защото си е индивидуално,но уви вече е мания на повечето момчета да се обезкосмяват...според мен е тъпо,защото това е 1 от малкото неща,които са ни останали от преди!От друга страна съм ЗА обескосмяването за лична хигиена...сложно е...Първоначално написано от BluE_s
![]()
Da prav si no za "оная му работа" prosto nqma kak da ne se mahat, nai malkoto ot li4na higiena...Първоначално написано от shokoto91
Продавам оригинални парфюми на ниски цени
черен молив що не земат да си слагат?
с косми естествено..е без подмишниците и интимните части..
Ако скочиш ти...
...Скачам и аз
Абе какви са тия риторични въпроси?!!
Много ясно, че истинският мъж е с косми! При това с много! То е ясно като деня! Никво бръснене! Колкото повече, толкова по-добре! Да се знае, че е мъж, а не от далече да го бъркат с жена! аааа ма де
![]()
Amantes amentes
Д'ба таз шибана мания за обезкосмяването при момчетата
Едно момче тряя се бръсне около чепа, лицето и подмишниците
Аде ся разбирам да имаш няква мечешка грива, тогава просто можеш да ги посмалиш ама не и да се махат тотално GAY GAY GAY GAY.
иначе днеска в автобуса гледам някво НЕЩО
мяза на момиче, и първо го помислих за момче (емо, педе'ас)
накрая погледнах надолу и видях пола, но плашещото беше, че дори с чорапогащник не разпознах от къв пол е. И къса коса си имаше.
просто кво да говоря в днешно време модата е да мязаш на отсрещния пол![]()
![]()
![]()
![]()
Що за тема!?!
Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!
еми,онзи,който се грижи за външния си вид,а една горила,не бих нарекла истински мъж...отвращават ме такивавсе едно аз да не ходя на кола маска,да ми станат краката космати като на мъж и да питате мъжете "мъже,какви са истинските жени?естествено космати или обезкосмени?"...ние тука жените ше прайм всичко възможно,да се харесаме,а те няа да правят нищо-тей ли?оо я фък!
Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!
Космат !
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Първоначално написано от Sigrina
не е въпрос на вкус келеш малактея дет си браснат краката са та педераче теиче не ми говори искам та тиха или тих там квото си !!!
![]()
ako ima po gyza pre4i li ti ?Първоначално написано от sextazy_baby
![]()
![]()
Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!
Аз очаквах повечето момичета да напишат: ,,Без косми!!!'' Аз се бръсна само до х*я, мишниците и гърдите!Никъде другаде.Ама да си махаш космите на краката е гейско некво, а да не говорим за ръцете!![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
Ако го гепиш за гъза на тъмно, както е обескосмен и гладък може да стане някоя грешка. И докато се разберете кво що, вече ще е късно, ще изврещи на умряло![]()
\Първоначално написано от jghgh
/
[quote="jghgh"]Пълни.Първоначално написано от haterkata
\/