- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Хораа трябва ми бърз отговор
вчера си правих косата с обезцветител,днес пак ще я правя
Как ще стане бяло руса:ако я направя първо с обезцветител след това със матиращият балсам,или първо да нанеса матиращият балсам а след това като си измия косата обезцветителя?
Много са ми интересни е такиа като тебе що не ходите на фризьор,а си праите някви експерименти вкъщи?
Суетата.Моят любим грях.
+1Dessynka
МнениеПуснато на: Нед Окт 12, 2008 6:00 pm Заглавие:
Много са ми интересни е такиа като тебе що не ходите на фризьор,а си праите някви експерименти вкъщи?
Аз тук съм безсилна, нямам си и на представа![]()
казах ли ти аз на село да не правиш нищо ми да отидеш на фризиор в града? иначе нямам представа за тия балсами
Първоначално написано от Dessynka
![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Първоначално написано от scoobydors
поне като се изрусиш ще си оправдаеш тъпотията![]()
in defense of our dreams...
може ли някой да ме просветли за тези балсами? на коя марка са?
Ako dva dni podred si obezcvetqvash kosata, shte ti okape, tova vredi super, ama super mnogo na kosata.
Като за начало прочети упътването.. Няма как да не са обяснили подробно там.. Предполагам, че балсама трябва да е накрая...
*Edit: опс.. грешка от моя страна.. ти ша се боядисваш 2 пъти.. не съм прочела хубаво... Еми...тцтцтцтцт.. верно е трябвало да идеш на фризьор.. сега знаеш ли какво можеш да си причиниш на косата... Недей по - добре и изчакай, поне да ти остане какво да боядисваш.. сериозна съм.. поне се консултирай с фризьор...
"Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)
"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)
1во обезцветяваш, после слагаш това матиращото![]()
В един що-годе добът фризиьорски салон цената на изрусяването е неповече от 25 лв.И ще те направят наистина руса, най подходящия цвят русо за тена ти... абе всичко както трябва
![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
No idea.. както и повечето от нас тук..така че няма смисъл от темата..
Отиди на фризьор..