.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

обща култура

.

хаха бахти ебавката

П.С. погледни важните теми, може нещо да ти просветне.
    And now you want somebody
    To cure the lonely nights
    You wish you had somebody
    That could come and make it right....

съвсем сериозна съм.отговорете ми на въпросите сериозно.темата в никакъв случай не е ебавка.

Град
    Велико Търново
    когато ти го вкарат и ти се изпразнят вътре във влагалището.или ако те оплодят с инвитро,друг начин няма.
    Руса кукличка

Re: обща култура

Цитирай Първоначално написано от sad_baby
    айде някой да ми разясни Как се правят бебета?и да ми кажете единствените начини едно момиче да забременее?искам да знам за обща култура,не че имам намерение да прая секс.Айде дървените философи да заповядат!
    и без караници,щото сайта е за това,който ще ми се кара и ще спори,хич да не пише.дрскайте по темата каквото знаете!!!
    Това е третата ти такава тема...Не ти ли писна?!Разбери,че спермата на приятеля ти не може да мине през неговите и твоите дрехи,да ти влезе в п*тката и да забременееш...!!!

oh toku 6to 4etah edna tvoq tema...auu neeee 1vo toi se e izpraznil v drehite si nqma kak da minat prez negovite prez tvoite... tva da ne sa bobole4ki ee au ne zomfg i da se zalepqt za putkata ti te nqma kak da vlqzat vatre v neq 6otu...prosto te ne sa dvijat

Град
    Paradise
    Еми бебетата се правят от тесто. Месят се в тава. Не,отговорът ми не е ебавка. Съвсем сериозна съм. Аз лично съм от точени кори "Белла", а вие?

Re: обща култура

Цитирай Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
    Цитирай Първоначално написано от sad_baby
    айде някой да ми разясни Как се правят бебета?и да ми кажете единствените начини едно момиче да забременее?искам да знам за обща култура,не че имам намерение да прая секс.Айде дървените философи да заповядат!
    и без караници,щото сайта е за това,който ще ми се кара и ще спори,хич да не пише.дрскайте по темата каквото знаете!!!
    Това е третата ти такава тема...Не ти ли писна?!Разбери,че спермата на приятеля ти не може да мине през неговите и твоите дрехи,да ти влезе в п*тката и да забременееш...!!!
    +1 :P

Град
    не е установено още :]]
    аз пък държа авторката да знае,че съм от захар...кат валне малко дъждец и са разкапвам
    Ако съдбата ти е обърнала гръб...просто я изчакай да се наведе...

Миличка, тате или мама не са ли ти казвали, че щъркела те е донесъл пред вратата ?

Фен
    Град
    На покрива!!!
    значиииииии бебета се правят като мъжкото семенце попадне в женската почва ии поникне... така на мама между краката прораства едно стъбло с голяяяяяма пъпка накрая и от тая пъпка излиза бебето
    Искам да те гледам всеки ден, без значение дали си под или над мен

Я ти преди да се натискаш с момченцата, накарай мама и тате да ти обяснят как стават бебетата...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Голям фен Аватара на n1ght_shadow
    Град
    там някъде
    Стани 8-9 клас и по биология ще разбереш най добре
    Do the impossible.
    See the invisible.
    Fight the power.

Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
    Еми бебетата се правят от тесто. Месят се в тава. Не,отговорът ми не е ебавка. Съвсем сериозна съм. Аз лично съм от точени кори "Белла", а вие?
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Град
    Кофите до парламента, лявата със затворения капак и надпис - Тук охранявам аз!
    Мен ме е донесъл щъркела
    Най-много мразим чалга и McDonald's!!!

Есть только миг между прошлым и будущим.
    Именно он называется жизнь!

Аз пък съм зимно бебе и мама ми каза,че ме е донесъл един пингвин със сноуборд :P,защото щъркелите били във ваканция

Повече от фен Аватара на xxXroshawkaXxx
    Град
    wтоrата zвезdа w ляwо ii вsе напrаwо до sутrинtа...
    ВТФ!!! Тии така знаеш ли колко тъпо изглеждаш бе ... напрао като манастирска джапанка .. ... БТВ ако наистина не знаеш по тея темички...кво праиш във форума на тийнейджърите бе миличка ...попитай родителите си и те ще ти обяснят ...

тфа пък ако не е спам ...

Град
    В сърчицето на моето мило {}
    Ми всичко става в чата ! Момчето свършва на камерата и сперматозоидите влизат през нея минават през рутери и т.н и стигат до клавиатурата ти ! От там по ръцете ти, правят дупки в дрехите ти (някои дори и по тялото ти (сигурно за това си толкова глупава щото в глава имаш дупка)) и те оплождат !

Цитирай Първоначално написано от Vichko0o
    Ми всичко става в чата ! Момчето свършва на камерата и сперматозоидите влизат през нея минават през рутери и т.н и стигат до клавиатурата ти ! От там по ръцете ти, правят дупки в дрехите ти (някои дори и по тялото ти (сигурно за това си толкова глупава щото в глава имаш дупка)) и те оплождат !
    Mеен твърде сложно и го обясняваш, тъй кат глеам тя повече от 2 думи нема да възприеме в рамките на 5 мин.

abe hora momi4eto vi pita seriozno be ! posle se 4udite 6to nqkvi macki zabremenqvat na po 12 !!!!!
    a do avtorkata ako iska6 pi6i mi skype-a si na edno li4no s1ob6tenie i 6te ti obesq vs i 6te ti otgovorq na v1prostite (dokolkoto moga razbira se )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си