- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Херпес или там както му викате:(
Паста за зъби му е майкатаи само не го пукай като ссе поду защото ще излязат повече
![]()
На мен ми помага някво кремче на "Ерпал".Струваше 2.50![]()
И аз имам същия проблем![]()
Има някакви мазила срещу това, преди време даваха много реклами...
Може да си купиш и масло от гроздови семена, мажеш го и УЖ минава по-бързо, ама то нали знаеш като си е излязло и не може да изчезне за един ден.Все пак пробвай - може да ти мине по-бързо.
Може и с паста за зъби : слагаш отгоре, чакаш да хване коричка и измиваш.![]()
Айде като се сетя за нещо друго, ще пиша![]()
аз знам само паста за зъби...пък ако не ти помага отиди в някоя аптека![]()
4ovek e 6tastliv kogato pritejava tova koeto toi obi4a, a ne tova koeto drugite haresvat
Acic или Indextol ще свършат работа, само мажи веднага, щом усетиш познатото парене и сърбеж.
Паста за зъби![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Първоначално написано от Elisa`Day
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
аз съм чувала за вазелин че помага![]()
Прекалено голям подпис!
.: machoka :.
херпеса е инфекция която се получава от вирус и да махаш и да не махаш пак ще излиза.отиваш на кожен и ти предписва антибиотици и съответно с тоя дето се целуваш и тои да се прегледа че най вероятно той просто е носител.
сега ако говориш за изплюто(стресница) тва е ако се оплашиш нещо или вдигаш висока температура -със паста за зъби ще седиш постояно и за 2-3 дни се маха.
дано съм ти помогнала![]()
Не знам дали тая година ще ми излизат пак такива чудесии, но досега през живота ми са ми излизали ужасно много повече пъти отколкото нормалните хора.![]()
Пастите за зъби никога не са ми помагали, но Тетрациклина определено имаше неузнаваем ефект![]()
Толкова се бях научила от тези стресници/херпеси (не правя разлика) че усещах кога ще изляат и още преди да са се подули мажех мястото.
Мажи смело Тетрациклинв такива случаи, стопява ги веднага.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride