- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Събуждали ли сте се разплакани?
Ами не ми се е случвало да се събудя и да плача, но ми се е случвало да сънувам, че плача и като се събудя да се разплача.... Разплаках се, защото сънувах, че един приятел умира...![]()
na 19 sum!Първоначално написано от krisito9212
![]()
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
не си спомням да ми се е случвало,дано и не ми се слуви![]()
Суетата.Моят любим грях.
Мисля,че не ми се е случвало
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Веднъж и на мен се случи.
Но ако съм сънувала нещо тъпо плача СЛЕД съня, т.е. като се събуда и се освестя малко..
Последно беше преди 4 дена, сънувах НЕГО и много тъпо ми стана.. Ама се избърсах, казах си на себе си - "я по-мъжки" и така...
Но ми се е случвало да се събуждам директно с насълзени очи, веднъж както казах.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
На мене ми се случи наскоро. Сънувах , че една приятелка умира и се събудих разревана. Знаех , че не е истина, ама не можех да спра да плача. Най-странното е , че втори път сънувах, че тя умираКакто и да е...
ami samo edin put mi se e slu4valo![]()
Понякога сърцето вижда това, което е невидимо за очите.
Веднъж плаках в саня си но като се събудих нямах сълзи.
Сънят беше много гаден и не искам да коментирам.![]()
Дано повече не ми се случва.![]()
Случвало ми се е отдавна..сънувах че майка ми умира и ревах като заклана..като се събудих даже очите ми бяха подути от рев![]()
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
Случвало ми се е.
Няколко пъти.![]()
Неприятна работа с 2 думи.
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
като малка ми се случваше мноооого мноооого често .. за щастие вече не
беше ужасно !!
Да...случвало ми се е многократно.Дори и след като се събудя и осъзная,че е било просто сън,продължавам да плача,докато не се успокоя съвсем...
Като малка почти всяка вечер сънувах как се изгубвам и не мога да се прибера, понякога сънищата ми бяха толкова реални и страшни, че се събуждах в сълзи, после не помня дали съм плакала. Обаче след като един ден наистина се изгубих, но за щастие се прибрах жива и здрава, престанах да сънувам подобни кошмари, а почнах да сънувам смъртта на разни близки хора иии бая реване падаше. Ама от г/д две години не сънувам абсолютно нищо, сууупер рядко сънувам и то все ще е някъв глупав сън и тва е.
Да,случвало ми се е като сънувам гадни неща.
само когато преди да заспя си мисля за тъжни работи.. и винаги ама винаги става така..
Когато искам нещо няма сила,която да ме спре,а ако нещо ме спре,то значи или е невъзможно за постигане или не съм го искала достатъчно..:Pp~ [!]
много пъти ми се е случвало![]()
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...
Никога, или поне не помня да е имало такъв случай. :]
And I will never hurt you or desert you,
love you from the very day your mama birth you
^^ +1.
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
Даа.Случвало ми се е доста пъти.![]()
FUCK OFF