- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Събуждали ли сте се разплакани?
да..доста пъти съм плакала..и си спомням 1ния път сънувах, че ме гони смъртта..до 1 река с черна качулка и т.н..сякаш беше мн дълъг съня и имаше мн сълзи
..абе направо до ден днешен ми е пред очите и беше ужасно
![]()
![]()
![]()
Hold me when I'm here
Right me when I'm wrong
Hold me when I'm scared
And love me when I'm gone..
и аз съм плакала в съня си .. преди 1-2 седмици някаде .. санувах че най-добрата ми приятелка ще ме предаде е плаках и като се сабудих изглеждах като че ли цяла нощ съм плакала..а най-странното е че след тва наистина най-добрата ми приятелка ме предаде![]()
Как олеква като проумееш..
не за тях .. за себе си живееш.. !![]()
Да, като бях по-малка
[[.. Дa бъdэш чasт oт maлkoтo э прiвiлэгiя na униkaтiтэ ..]]
сънувах че баща ми умира по някакъв ужасен начин ,през целия сън плаках и когато се събудих бях обляна в сълзи.1вото нещо което ми дойде на ум е да му се обадя ,защото той беше на път..беше ужасно,целия ден се чувствах мн странно,все едно наистина съм го загубила...![]()
Обикновено тълкуването на сънищата е доста по-различно от реалното сънувано нещо. Вижте някой съновник.
Аз не съм се събуждал разплакан, но доста притеснен да. Имах странни сънища след като се разделих с приятелката си. Сънувах я, че се караме.
да..
плача.
иска ми се да е насън.
но не е.
обикновено заспивам с
мокро лице.
но това е за добро.
отмива негативната енергия.
: )( :
Da
http://zar.bg/izbori2009/view_snimka...ori2009_id=526 koito iska da glasuva ms predvaritelno!
от високо ли падаш ? .. и спиш ли по корем ...защото ако е така когато сънуваш че падаш от високо означава че си притиснала сърцето си и ако не се събудиш може да се случи и най-лошото......Първоначално написано от mynichka
беше лято по коледа,през една слънчева нощ се качих слизайки на един орех,който беше ниско горе да си набера ябълки от крушата,но си паднах на далаката и си счупих окото и пукнах...
Какво общо има това, че е притиснала сърцето си с това, че сънува как пада от високо?Първоначално написано от _mimi7y_
![]()
Не ми се е случвало, но редовно говоря, мрънкам, хиля се...Майка ми много се смее.![]()
Аз като спя какво ли не правя.Рева, дера се, смея се, падам от леглото и т.н. Един път сънувахм, че си режа краката с макетно ножче и ставам сутринта - краката ми в кръв.![]()
Stay up all night with the stars *
извинявам се не притиснал а затиснал.. ами значи когато сънуваш че падаш от високо и преди да умреш се събуждаш означава че си затиснал сърцето си..Първоначално написано от m3talmania
много е общото ... логично е просто като се замислиш ще разбереш къде е логиката ама трябва преди да пишете поредните тъпи коментари да помислите малко по въпроса
беше лято по коледа,през една слънчева нощ се качих слизайки на един орех,който беше ниско горе да си набера ябълки от крушата,но си паднах на далаката и си счупих окото и пукнах...
Не на сън не ми се е случвало, но наистина постоянно плача. Ужасно чувствителна съм и най-малките неща могат да ме наранят много. Което ужасно мразя ама кво да права такава съм.![]()
Не,не ми се е случвало или поне не си спомням.
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
нее ми се е случвало![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
ми доста често ми се струва да се събудя и да плача, повечето пъти не помня за какво съм плакала, но иначе си спомням някои случаи - един наскоро, в който вуйна ми умря, веднъж сестра ми беше отвлечена, бе изобщо мн странни сънища сънувам, често даже се събуждам не в леглото - веднъж бях свита на пода в кухнята, веднъж бях при сестра ми, в коридора, ня земята до леглото, шантаво спа, наще даже се чудят дали не съм сомнамбул, щото ходя често насън и им говоря разни неща, аз не помня де, ма те викат че само бръщолевя нещо, а и веднъж ми казаха че съм седнала на лаптопа в съня си и съм почнала да мърдам с мишката и да цъкампосле съм отишла обратно в леглото ис ъм "заспала" пак
![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Да мн пъти![]()
![]()
Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...
I don't know..that's just the way I AM!
Беше преди месец някъде.. сънувах, че родителите ми умират при автомобилна катастрофа и когато се събудих плачех с глас. После не съм могла да се освестя и да спра плача поне един час. Гаджето и съквартиранта едвам не се побъркаха.. От тогава не ми се е случвало.
не
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Не ми се е случвало да плача.Случвало ми се е,като сънувам кошмар да крещя насън
nem...
94 % от българското население не може да смята.Ако ти си от тези 8,които могат,сложи това в профила си.
Мисля,че два или три пъти ми се е случвало.
Първия път няма да го забравя беше ужасно,бях на около 5,6 годинки и сънувах,че майка ми умира.Такъв рев ударих на сън,че дори се събудих и видях,че наистина плача.Много се уплаших.
Другия случай беше като сънувах,че аз съм умряла.Беше също ужасно,виждах приятелите ми около ковчега ми и ги питах нещо,а те не ме чуваха.Никой не ме виждаше и чуваше.На другия ден като се събудих очите ми се бяха подули,нали се сещате като плачете какви ви стават очите и осъзнах,че съм плакала реално.
Мисля,че имаше още един сън,то к'во сън т'ва са си кошмари,но не помня.
ми аз пък мисля че при юношите когато падаш то високо и краката ти изтръпват..май това означава че растешПървоначално написано от _mimi7y_
To infinity and beyond.