- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Събуждали ли сте се разплакани?
Никога! Но наистина и аз незнам някой път дали съм сънувал и дали е било истина.Някой път приятели ми разказват кво е станало и аз съм трезвен (не съм бил пиян) и аз си мисля че това е било сън.Или пък обратното аз си спомням нещо и им казвам и те викат че тва не са е случвало![]()
да..но много рядко![]()
Един път когато бях малка...![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Дам .. или заради сън .. или за нещо което съм се сетила автоматично със ставането ми .
.!.
даже окървавени
само веднъж
не помня...може като малък.....незнам
Чак разплакана не,но няколко пъти ми се е случвало да сънувам,че плача и се събуждам с разтуптяно сърце...
не съм плакала на сън.. аз все сънувам някфи убиства наркотиции мафий катастрофи побоища глупости колкото си нещеш не помня да съм имала някакъв хубав сън...
ахаха ама аз и на тия им се кефя многоо![]()
Да, само веднъж.
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
Разплакана НЕ, но съм сънувала някви неща от който съм силно уплашена и в съня си плача, а като се събудя се чудя дали е било истина...
"Колкото повече, толкова повече..!"
само веднъж... спомням си че сънувах как бягам от баба ми която ме гони за да може да ме набиепо това време бях на 11-12 год.
![]()
![]()
Случвало ми се е веднъж...Друг път сънувах, че плача, ама като се събудих, не бях...
случвало ми се е ако съм плачела в съня си.. се събуждам със сълзички: )
и аз така само че бях на ... хм ... преди 2-3 години.Първоначално написано от DulceGatito
иначе ми се е случвало 2-3 пъти, не си спомням какво съм сънувала, но се сещам че съм плакала.
и при мен беше тъйПървоначално написано от hottie
Don`t worry..be happy! [sun]*
Да,когато бях малка.Майка ми си отиде с един трактор,имаше едни чудовища...![]()
Първоначално написано от lipstik
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
аз съм се събуждал със сълзи на очите, ама от смях, щото са ме будили с гъдел... иначе като се събудя, се протягам и се прозявам така, че чак ми потичат сълзи![]()
Първоначално написано от MakeMeLaugh
не се изказвай неподготвен,прасе
да и то беше доста скоро.Сънят беше толкова реален и беше съдържател на най-големите ми страхове.
Един път сънувах, че майка ми умира и се събудих целия облян в пот и сълзи...
..
.. It's Real Love, That you Don't Know about ..<-- True!!
![]()
Female !!