- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Събуждали ли сте се разплакани?
Аз нямам такива проблеми.
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
мм не се сещам![]()
Първоначално написано от lipstik
Your life's an open book,
don't close it before it's done!
Първоначално написано от anonimchetou
![]()
Всеки миг е още един шанс... да се усмихнеш
2 пъти ми се е случвало за сега .. кофти е де, деня ти почва на криво![]()
Не съм плакал, но съм убивал в сънда знаете кво беше забавно...
убих марая кери![]()
тогава сестра ми я слушаше много
, психопати съм убивал, падал съм от блокове, скачал съм по покриви, бил съм се, участвал съм във война... много страшен сън беше... но не съм се събуждал разреван... явно не е и хубаво
да, гадно е...![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Да и беше скоро. Заради един шибан сън .
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Мдам.. случвало ми се е, но не помня какъв беше съня...![]()
Да.
I have super powers i just don't wanna show you.^^
Имах един период от няколко нощи през които сънувах как умират близки хора. Поне седмица всяка сутрин се събуждах разплакана. Докато се осъзная.. гадна работа.
Да чукна на дърво, скоро не съм имала такива сутрешни ставания..
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Да,случвало се е доста пътиСъбуждала съм се и докато се смея
![]()
Последната промяна е направена от p3rf3c7 на Сря февруари 10, 1905г. 1:13 pm; мнението е било променяно общо 13 587 пъти
да веднъж не си спомням какво сънувах обаче беше мега тъжно и като се събудих ревах към един час без да си спомням напълно съня обаче знаех че е ужасно ..
in defense of our dreams...
Случвало ми се е доста пъти. Обикновено като сънувам някакъв кошмар, свързан със семейството ми или някой близък човек, ако в съня плача, то и се събуждам разплакана. Скоро пък сънувах, че умирам, но не се разплаках, само в съня ми стана много кофти и се замислих за още колко неща можех да направя, ако не съм умряла и като се събудих изпитах адски прилив на облекчение.
Мне , не ми се е случвало ...![]()
... Живей с мечти, а не със спомени ...
Случвало ми се е , при това не един път. Най-много плаках когато сънувах ,че майка ми умира. Съня беше толкова болезнен ,че даже като станах продължих да плача сигорно още половин час. Имах чувството че не беше сън ,а реалност.![]()
![]()
Много пъти ми се е случвало да се събуждам разплакана.Например ако съм се скарала със скъп човек,цяла нощ го мисля и накрая сънувам един такъв "хубав" сън.Помня,че като чаках оценката си по математика от изпита след 7ми клас толкова много исках да е някъде около 4 поне,че сънувах,че имам 2 и много плаках,защото нямаше да вляза където искам и така се събудих в сълзи.Сънувала съм и смъртта на роднина - беше УЖАСНО![]()
Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?
Ми разплакана,смисъл да съм се разтроила от нещо.. рядко.
Иначе сутрин като стана и като ми е сънено и ми сълзят очите.
Вечер като ми се доспи и се прозявам пак ми сълзят..даже в момента са насълзени.
i na meN mi se sly4i s16tootoПървоначално написано от RememberxMe
![]()
DeTee saM i dEte 6tee sI ostaNA s s1shtIte deCki me4tI (sun)
ами не съм се събуждала разплакана, но ..
.. плакала съм на сън .. майка ми каза, че наистина съм била мнооого зле .. плакала съм и съм говорила
тогава бях в един много труден за мен период .. случиха ми се някои неща .. ии просто дойде ми в повечко
и все пак сега не съжалявам за това, което се случи, защото ме направи силна ..
както и да е .. малко се отклоних от темата .. ама какво да се прави![]()
Не, но съм се събуждал тъжен..
Вафла..