- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Родителите ми се баркат навсякаде, а вашите?
Моите родители се бъркат навсякаде. Кажете и вашите ли са такива.
на мен не ми се бъркат в нищо
Fighting for nothing is what you're born for.
Уф, то това е гадно, не те оставят да бъдеш самостоятелна. До известна степен е нормално да ти се бъркат, родители са ти, притесняват се, ама да не те оставят едно табло да направиш. Може да поговориш с тях и да им обясниш, че можеш да се справяш и сама с някои работи. Ако не, опитала си..
Моите доста рядко ми се бъркат, бих казала, че имам голяма свобода, но и не са ме оставили да си вея знамето, и да си правя всичко, което ми дойде, без да се допитам до тях.
Амии... То и на мен ми се бъркат навсякъде, но аз ги режа винаги.
Примерно кат те питат де беше вчера до 5 часа ?
Ти им казваш :
Не е ваша работа !
И толкова.Те ако питат какво, там приказваш приказваш кво' ло не.И няколко пъти като им кажеш така.И няма да ти се бъркат повече !
Независимо, дали си мислиш, че можеш или не, и в двата случая си прав!
Това, за което си мислиш най-много, чувстваш най-добре, и мечтаеш най-силно, се случва всеки път.Без изключения!
Въобще недей, се занасяй със мен..
Брадясъл като ZZTOP,
молитвата ти казвам като поп!
Цъкни ме за да разбереш тайната на света!
Бъркат се, но до толкова, до колкото им позволя.
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
същото положениеПървоначално написано от Pedigree
На колко си?
Иначе на мен не ми се бъркат,защото не им позволявам.
![]()
Еми не винаги ама понякога![]()
Понякога сърцето вижда това, което е невидимо за очите.
Родителите ми ми дават свобода и ми имат доверие, макар, че понякога ги послъгвам ама... няма значение...
Обiчам те и 0т таzи Lюбов боLи и вsекi сп0деLен м0мент нi пRибLижава kъм kрая...
В това отношение не мога да се оплача... Естествено, което си е за казване - казвам им го... но иначе - не бих казала, че ми се бъркат в нещата... защото повечето неща сама си им ги казвам, без да искам![]()
еlsy![]()
При мен сестра ми е така.Като седна на компа и се почва:"Кой е тоя с който си пишеш?"и всякви такива.Много заочва да ме нервира![]()
Бърка ми се ама в границите на нормалното... има неща ,, * които и казвам ... и такива ,, за които и понятие си няма
но попринцип почти сичко си и казвам на мама ,, * защото тя си ми помага ... във всяко отношение ,, * почти де
... баща ми не живее с нас ...
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
Не се бъркат въобще, само от време на време (през месец) питат какви са ми оценките![]()
![]()
![]()
Е,нормално е да ти се бъркат.Първоначално написано от titity
ограничават ме,но поне не ме разпитват много какво правя и т.н и не ми ровят в нещата![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
и аз съм на 13 но вече поспират с бъркането..тряа да ти имат доверие![]()
Ако скочиш ти...
...Скачам и аз
Еми мама се бърка малко ама я режаКато се прибера винаги ме пита къде съм била и с кой, и обикновено казвам навън и някво име.Иначе за у-ще наще не ме питат аз сама им казвам
![]()