.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Относно менструалния календар.

Искам да попитам за да си изчисля кога ще ми дойде следващия път,нали трябва да почвам да броя от деня в който ми е дошла менстриацията,а не след свършването и?пример ако ми е дошла на 5,аз да почвам да броя от тази дата,а не след 5 дни да речем,защото при мен обикновеннно е 5 дни.

ми да тряа да броиш от деня в който ти е дошло,ама на повечето им идва след 28 дни,а не цял месец,както ти го броиш...ама при всеки е различно на някои може и след или по-малко от 28 дни да им дойде...
    Trust Me anything u can do, I can do better than u !!

Повече от фен Аватара на TheLittleAngel
    Цитирай Първоначално написано от ~Bori~
    ми да тряа да броиш от деня в който ти е дошло,ама на повечето им идва след 28 дни,а не цял месец,както ти го броиш...ама при всеки е различно на някои може и след или по-малко от 28 дни да им дойде...
    +1 Винаги бъди подготвена, че да не стане някой гаф, особено, ако още си с нередовен цикъл.
    Като бебче да ме гушнеш,
    с ръце силни да ме обгърнеш,
    с погледа си нежен да ме стоплиш
    и след това, бавно да си тръгнеш...

Цитирай Първоначално написано от TheLittleAngel`
    Цитирай Първоначално написано от ~Bori~
    +1 Винаги бъди подготвена, че да не стане някой гаф, особено, ако още си с нередовен цикъл.
    +1 така е

Фен
    Град
    На покрива!!!
    Щом още не знаеш как се смята цикъла, то явно от скоро ти идва... ще ти бъде нередовен, но като цяло е 28 дни
    Искам да те гледам всеки ден, без значение дали си под или над мен

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си