Цитирай Първоначално написано от ABF
Цитирай Първоначално написано от srpsko_1988
Цитирай Първоначално написано от ABF
Днес в 17:00 излязох да карам велосипед.Отидох в градския парк и с един приятел си оговорихме среща да караме.Отидох до Shell да си напомпя гумите.Поех обратно по пътя си.Щях да ходя до вкъщи да се преоблека.На илизане от парка на пешеходна пътека аз се оглеждам от всички възможни страни и след като видях че нямаше никой тръгнах да пресичам със велосипеда си.Карах бавно.На 2 метра от пътеката имаше спрян автомобил Opel Kaddet червен на цвят.Шофьора гледаше на някъде и колата беше спряна.Аз бях точно пред него на 1 метър когато той тръгна без да се огледа напред и да види дали някой пешеходец пресича.Аз веднага потеглих и се опитах колкото се може повече да се отдалеча,за да не ме блъсне,но уви.Автомобила блъсна задната гума на велосипеда ми,при което аз паднах на земята.Минувачите дойдоха и ми помогнаха и ме успокоиха.Шофиора беше със съпругата си и двамата излязоха чак след 30 секунди.Попитаха ме едно такова без да се заинтересовани как съм.Отговорих им как да съм.Блъснла ме е кола как мога да се чувствам.След това 10 метра спокойно тръгна и след това мръсна газ и отпраши.Майката на моя приятел му записа номера и се обади на полицията.След обяснения на място аз се прибрах вкъщи и отидох с родителите ми в РПУ гр.Ямбол.След дълго писане и разпити се оказа че водачът е нарушил правивилникът за движение по пътищата.Той най-нагло ми заяви че съм бил малък и не било хубаво да лъжа.
Пазете се много.Изчаквайте олигофрените като тях да минат нищо че на пешеходната пътека трябва вие да сте с предимство

Искрено благодаря на полицай Веселин Цоклинов младши автоконтльолор в пътна полиция град Ямбол и колегата му за професионалното им съдействие,докато отидохме с родителите ми до полицията,водача беше издирен и заловен и чакаше пред РПУ-то
нз шофьора ама ти си мн зле
кое ми е злето бе смешен искаш ли тебе да те блъсне кола а
сигурно си карал кат ненормален пък и кат гледам аватара ти си ми ясен..такива кат теб трябва наистина да се блъскат че да знаят! шофьора ти виновен а тои дажее бил спрял готов за тръгване.. незнаеш ли че пред спряла кола се внимава и кат видиш че не гледа шофьора я заобикаляш ама дано следващия път те блъсе силно да знаееш! дечко смешен