- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момичета какво ще направите .. ?!?
Момичета ,какво ще направите ако на момчето с което може да правите sex ,не му стане .. ??? Как ще постъпите ..
Аз лично нямам такъв проблем !
I am crazy, and I don't give a fuck!
http://bg.netlog.com/merakliew/photo...=766913#photos
Е какво мога да направя .. Ще му кажа, че няма проблем и толкова .... Да му го вдигна насила ли?
.. Всичко е възможно - стрес, това-онова .. Последния път бившия не можа да свърши час и половина
(обикновено за 20-30 минутки е готов) .. Оказа се, че бил болен (грип/вирус) .. А аз се чудя кой ме е заразил
![]()
П.П. До сега не ми се е случвала ситуацията, описана в темата. Но вероятно няма да стане кой-знае какво .. Случва се в крайна сметка. : )
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Ще направя нещо по въпроса за да му стане.
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
ами да беше пробвала да му го дигнеш със свирка ....![]()
![]()
Първоначално написано от GRRRRRRRRRR
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от kat4enceto
![]()
Е, няма да има проблеми, нито ще се сдухам, нито ще му позволя той да се сдуха![]()
Случва се на всеки, ние сме човешки същества, а не роботи, не може винаги да сме готови за всичко ..![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Даноо да не ми се случва.![]()
Първоначално написано от GRRRRRRRRRR
мисли си каквото искаш ..![]()
I am crazy, and I don't give a fuck!
http://bg.netlog.com/merakliew/photo...=766913#photos
Какъв си го направиш, такъв си го ползваш![]()
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?
Еми напълно нормално ще ми се види все пак не всеки е перфектен и винаги може да е като секс машина хехе.Та аз бих си го глезила с ласки ала бала ,ако има такъв момент и това е![]()
I am near you,
You don't see me.
Can you feel me?
closer than close.
Does it hurt? Does it burn?
Do you know what you've lost?
Are you scared of the dark?
просто ще отложим за друг път,защото в такъв момент на момчето ще му стане кофти че е станало така.... аз например бих му казала да се успокои и да не се притеснява за това че не може да го направим![]()
takiva neshta se sluchvat otkakto svqt svetuva.Na men lichno ne mi se e sluchvalo,no ako mi se sluchi est shte kaja "nqma problem,sluchva se pri vseki.Sledvashtiq pat",no vatreshno shte si mislq che ne sam dostatachno privlekatelna za nego i zatova se sluchva taka.
явно не можеш да го възбудиш![]()
A word about my weakness ... i`m totally addicted to bass!...
Еми ще направя всичко възможно да го вдигнаАко не ,не ,няма да се цупя я
Ще има аванс следващият път и готово
![]()
Ами ще помогна да му стане![]()
човещинка си е сяама няма да му се присмивам или нещо от сорта...
If yOu lOvE Me dOn'T tOucH mE
iF YoU ToUch mE Don'T KisS Me
If yOu kiSS Me dOn't FuCk Me
iF YoU fuCK mE Don't StOp
.. ем щях да пробвам да гу възбудя повече.. ам може да има всякаква причина за това.. тека че му кажи че няма проблем и това е .. :P
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..