- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Изненадая
[u]Обичате ли изненадите?Аз лично много..Тук може да споделите какви изненади са ви правили ваши близки и приятели,коя е най-готината,за каква изненада мечтаети,какви изненади сте правили вие и някакви други идеи
Нека да дадем идеи на всеки един от нас да зарадва близките си хора
:P
Еми миналия месец имах рожден ден и една приятелка ми се обади и ми каза да отида на "Била" била сае затъжила за мен и там тя беше с други две приятелки и ми подариха плакат на любимата ми група, изработен лично от тях ... Беше много мило![]()
Много си ги обичам
![]()
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
Звучи много сладкоПървоначално написано от mir4eto_93
Какъв беше плаката, смисъл коя ти е любимата група?
П.П. Сега конкретен случей не се сещам за мен, но най-добрата ми приятелка имаше РД наскоро и заедно с още 5-6 момичета събрахме пари и и подарихме 1 ден в салона за красотаПрическа, маникюр, педикюр...
Беше толкова щастлива, и аз барабар с нея, щом успяхме да я зарадваме толкова.
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Ами аз съм правила на една фр рд-то.Беше адски яко щото стана точно като по филмите.Е имах малко съдействие и от майка й,ама тя беше мн щастлива.
На мен когато ми организират изненада винаги я разбирам...като бях малка мама ми каза че ше ме заведе да вида една нейна фр,но ме заведе в едни хора които продаваха персийски котенца и ми взе коте
Баща ми ми каза,че иска да го изпратя до летището и като стигнахме там той ми показа билета и заминах с него
Абе много яки неща са ми замисляли,но аз все съм ги разбирала,например мама щеше да ми уреди сепаре в една от най-скъпите дискотеки в София и щях да си празнувам рождения ден с едни хора,които обожавам,но нещата се провалиха,1-во аз разбрах,2-ро те имат работа.