.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Hybrid View

НаЛаГа Се Да сПрА ВрЕмЕнНо фИтНеСа... кАК Да Си ЗаПаЗя КГ. ?

ЗррАвЕиТе, искам да ви помоля за съвет зна4и по принцип аз от 8 или 9 месеца нз. то4но ходя на фитнес зимата по редовно лят0т0 пропъсках малко и общо свалих до сега 16 кг.Оба4е си навехнах крака ступих на криво и поне 2 3 седмици няма д амога да ходя на фитнес и ме е страх да не ка4а кг. Някои мо6е ли да ми даде някакъв савет как да ненапълнея и да си задър6а за този период кг. Плс без изли6ни глъпости наистина моля за помощ
    НяМа ЗнАчЕнИеЕ КакВо КазВаТ ДрУгИтЕ тЕ Не Mе ПозНаВаТ.СмеЯ Се На ПуК На ВсЕкИ,КоЙтО МрАзИ УсмИвкАТа Ми *сЪвЕсТтА мИ Е чИсТа..пРоСтО щОтО Не Я иЗпОлЗвАм*

Мисля, че ако не се отдадеш на ядене, 2-3 седмици няма да са фатални.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Ахм...не прекалявай с храната и се старай да не стоиш на едно място разхождай са.. или нещо такоз

Мега фен Аватара на mynichka
    Цитирай Първоначално написано от Jo_Ni_To
    Ахм...не прекалявай с храната и се старай да не стоиш на едно място разхождай са.. или нещо такоз
    +1 :P
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Бъди дебела... :P

Цитирай Първоначално написано от mynichka
    TRQBVA DA SI PAZQ KRAKA ,ZA DA INE STANE PO ZLE;( PREDLOJETE NE6TO KATO DIETA ILI NZ ..
    НяМа ЗнАчЕнИеЕ КакВо КазВаТ ДрУгИтЕ тЕ Не Mе ПозНаВаТ.СмеЯ Се На ПуК На ВсЕкИ,КоЙтО МрАзИ УсмИвкАТа Ми *сЪвЕсТтА мИ Е чИсТа..пРоСтО щОтО Не Я иЗпОлЗвАм*

Цитирай Първоначално написано от My`OwN
    Бъди дебела... :P
    TI BADI

Цитирай Първоначално написано от BаllFace
    Ако пишеш така, както е написано заглавието, със сигурност ше запазиш теглото, даже и ше свалиш...
    nete razbrax

Цитирай Първоначално написано от PETET92
    Цитирай Първоначално написано от mynichka
    TRQBVA DA SI PAZQ KRAKA ,ZA DA INE STANE PO ZLE;( PREDLOJETE NE6TO KATO DIETA ILI NZ ..
    не консумирай храна след 18-19 часа, за закуска плод,пий вода,без сладко , пържено ,чипсове и т.н.

За 2-3 семдици няма да станеш 200 килограма Но ако ядеш като за цял легион на едно ядене, ще си развалиш формата.Затова яж по малко и 5 пъти на ден.Примернооо... сутрин кисело мляко 1 кофичка,след това в голямото (примерно ) плодче,на обяд супичка или там каквото мама е сготвила,следобедна закуска плод и вечеря до 18-19 часа .Дано съм била полезна

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си