- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моля ви, обяснете ми как може такова нещо !?
Na4i haresvam 1 mom4e s calqta si du6a i sarce.. a nai dobrata mi priqtelka znae v kakvo polojenie e sam i 4e toi mi lipsva postoqnno i 4e iskam da bada s nego ... a tq po4va da mu pi6e {} (hugs) po impulse po skype i t.n ... molq vi kajete mi kak da postapq ? .. Mn mi e tejko i ne sam go o4akvala ot nai dobrata si priqtelka (koqto e dosta ligava :P ). Stra6no mi e zle ... i nz kakvo da pravq ? ;( ;(
aaa ama verno li priqtelkata ti e ligava :P :P :P :P :P :P :P :P ti ne si li? :P :P :P :P :P
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
ami ne ne sam .. mislq 4e sam dosta seriozna kogato trqbva i zabavna no trqbva ad uceli6 momenta ... tq prosto ima vsi4ko i se darji nadmenno .. a tova mom4e zna4i vsiko za men
момиче осъзнай се това че приятелката ти му праща по скайп и по импулс {} и (hugs) не означава абсолютно нищо а за въпроса какво да правиш най-добре поговори с нея друго немога да ти кажа
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
znaq ... no t1i kato s1m ot malak grad ... i te moje bi se zasi4at vseki den .. koeto me kara da si mislq i dr ne6ta![]()
миличка на това му се вика ревност отпуснисе и поговорете с приятелката си и си изяснете нещата друг начин няма
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
начии типичен бразилски сериал,от типа на дързост и красота и сапунките по БТВ от 11 часа ;д;д 3 в 1Първоначално написано от jetsite
ама тя го обичала "сас цялата си доша и сарце",ама най-ливата и добра приятелка и го отнела...ама...шом ти е най-добра приятелка,защо я наричаш лигава?аз ги наричам лигави,само когато не сме най-добри приятелки вече...а и като ти го е отмъкнала кфа приятелка ти е?
замисли се малко уе...ползвай тая глава на врата ти дето стои!
Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!
Живей иэвън интернет малко повече и може би ще се почувстваш по-добре.
[size=7][b][u]fosse cos
о!о!и аз парщам целувки на готините пичове в русенци.ком,ма не значи че ги свалям
и още нещо,пиши ми когато дойде развръзката към 4563тия епизод...много искам да чуя краяа (clap)
Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!
tq ne ti e nikakva fr.sotavi q,takiva,kato neq po put i nad put
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
+1Първоначално написано от ivakavlad
![]()
If you can't be a good example then you'll just have to be a horrible warning..!! ;]
ако си сигурна в момчето няма за какво да се съмняваш...пък иначе може да намекнеш да твойта приятелка,че не ти е приятно много така...
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Научи се да пишеш на кирилица, като за начало и после се вкарвай във филмчета и приказки....![]()
![]()
![]()
Най-много мразим чалга и McDonald's!!!
Есть только миг между прошлым и будущим.
Именно он называется жизнь!
ti na kolko si god i toi na kolko e mi kaji
говори с нея и се изяснете
![]()
явно приятелката ти се има за голямата работа... хахах само тя има право да има гаджета![]()
е такива кифли мн ме дразнат.. аз на тфое място бих й теглила една...
You're hardly conscious of the stains and scars,enabling your partly clouded logic.
1во Очаквай да нямаш приятелка...
2ро Бори се за момчето.
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
"най-добрата ми приятелка"...да бе да...