- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какви цигари пушите и на колко сте години?
на 16 ... никога не съм пушил на серъозно и съм мн против тези глупости. Особенно когато видя някое привлекателно момиче , с цигара в устата... Вече не е газария бе хора осазнайте се. И все пак секи си решава собствената съдба
Когато човек не иска да си помогне и господ не може да му помогне![]()
aa predi vreme imashe 1 ma sq mai gi nqma ama probvai black devil mene lichno mnogo me radvat i sa ili pone se vodqt shokoladoviПървоначално написано от ritta
a sega po temata na 16 sum pusha ot 3 godini ;D pusha bqlo victory i mi prai adski kef da zapalq 1 cigara sutrinta sus kafeto
![]()
![]()
:P
![]()
az sym na 14 pu6a ot 6-ti klas ne vseki den i predimno kogato sym v kompaniq ili sym qdosana pu6a ili marlboro filter plus ili blach devil![]()
i am a superwoman
тва пък мерилин за мен не са никви цигари пълен боклук.
виктори и вайсрои са ми любимите,най мнг ми харесват. Иначе пуша всичко което не е слим![]()
hip-hop
Бяло "Виктори" на 16 год. от 2 години пафкам ....![]()
Keep It Real !!!
Аз съм на 16 и до тази година не съм пушил никога,тука преди 1 месец почнах да си взимам цигарки за вкъщи и горе доле за 1 седмица 1 кутия. 6-7 пъти си взимах кутии с цигари.Първо начално ми се замайваше главата(то и сега ама по-малко) и изпитвах някаква тежест на гърдите като пуша по-силни.Иначе не съм се пристрастил тук последно имах 10тина цигари и не ги забравям нали обаче не ми се пуши,много исках преди да провам да видя какво е,най-накрая ги опитах и не е нищо интересно.
Някой казват "МОДА е"!Това никога не е било мода и няма да е,за мен това са просто тровене и даване по 3-5 лв. за цигари на ден.
Не пуша
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Син Вайсрой. На 17 съм. Опитвам се да ги откажа и вече пуша по 1/2 в училище и, ако съм с гаджето после по 1/2 максимум...понякога не паля и 1 цигара в седмицата. Харесват ми и West Ice, но не ми се дават толкова пари за цигари.
Първоначално написано от venityy
![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Пропуших на един купон, когато бях на 14 години (мисля, че беше лятната ваканция). Отначало ми беше гадно, повдигаше ми се и ме болеше главата. Постепенно се превърна в навик, а сега в необходимост.
На 16 години съм и пуша предимно жексни цигари-Мерилин, Ева, Карелия.
Но определено не се гордея с това.
Never say hello,if you mean goodbye.Never look into my eyes if all you do is lie.
Never say "i love you" if you don't really care.
Never talk about feelings if they aren't really there..
Не пуша..Няма смисъл..Това са само глупости.Не си мислете,,че те правят нещо "по-добро от другите"!Просто навици..Навици,,навици,,ама всичко е възможно,,ако го искаш.
![]()
Няма никаква причина,,която да ме накара да започна да пуша,,въпреки самотните и тъжните ми дни..![]()
на 11
червено боро![]()
''Аз съм пробвала само Мурати слимс и съм на 17
Но съм чувала, че преди време имало някакви цигари с вкус на шоколад - има ли го още? Или като цяло препоръчайте някой дето не смърдят само на тютюн плс ''
black devil за които ти казаха са с ванилия .. а с шоколад аз съм пушила sunday 's fantasy велики цигари..
по темата на 15 съм в момента пуша .. квито имаа като по малка пушех [спрях ги но сега пак почнах] тогава съм се излагала с някви еви и темподобни и си спомням как се мислехме за велики като пушим
трагедия..
![]()
Първоначално написано от Adr3nal1n
![]()
![]()
![]()
пушиш ти на 11 пушиш на баща ти кура ...
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
Къде се продават в България?Първоначално написано от BERCUT
![]()
тук мога да кажа само че black devil имат и шоколадови цикарки които са яки ама само миришат на шоколадПървоначално написано от yoyoo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i az pu6a bqlo viktori i sam na 15Първоначално написано от kat4enceto
![]()
Не ТъжИ кЪто нЯкой тЕ зареЖе... нАмери сИ дрУг xD
гАзар ;|Първоначално написано от Adr3nal1n
14/Karelia Blue
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
На 16 съм пуша KENT Marlboro Davidoff Parliament Muratti
Аз пък пуша от 14 годишен сега съм на 16 спирал съм ги 4-5 пъти и кел файда със цигари и без си е едно и също ... Иначе пуша бело виктори или виктори ексклузив а понякога и козче \/
Искам трева
Не помня писала ли съм в тая тема.
14, син Мерлин, аз съм един ишман пушач думи нямам. Най-много пуша по дискотеки и на купони.
ММ слим - на 15 съм!![]()
FUCK-тически не ме интересувате..