- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какви цигари пушите и на колко сте години?
на 17 съм и не пуша. преди няколко седмици пробвах цигари за пръв път и въобще не ме впечатлиха. щастлив съм че най-добрите ми приятели (които са и тези с които дружа) не пушат.![]()
„Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните.”
Започнах да пуша между края на 5-ти клас и началото на 6-ти клас, разбира се за "гъзария", но вече осъзнавам, че не е никаква "гъзария" това, но съм "пристрастен", а и не искам да ги отказвам, не знам защо..., иначе пуша някакво victory, или ако имам кинти black devil.![]()
жълт Кинг- на 15 съм
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!
На 16 съм, пуша Бяло Борои от време на време Парламент Aqua
Да пушиш или да не пушиш това е изцяло личен избор. А щом мислиш, че можеш да пушиш, значи си понасяш и последствията от това, за които последствия ,мисля всички сме наясно. Това ми го казаха родителите ми, мисля че е достатъчно красноречиво към всички, които се обръщат с някакви изказвания срещу пушачите.
I don`t care .. ;] ..
Ами аз започнах миналата година .. мисля че беше октомври .. /заради компанията .. не знам и аз защо започнах ../ И така де.. пушех каквото ми падне .. най-вече горна джумая и виктори .. по-рядко кинг
![]()
Сега уж ги спрях /от юли де/ .. ама от време на време, ако почерпят не отказвам
![]()
*сън*
Davidoff Golt дебелите.
На 16 съм.
Колкото искам и квото искам ше пуша,какъв ви е шибания проблем че ние се тровим,че сте тръгнали да мрънкате по форумите колко е ужасно?!Ще умра когато си искам,вас кво ви бърка?
Брях,брях
Аз съм само на трева, ама понякога (1-2 пъти в месеца) Пуша Бяло Борона 14 съм...
Never Shout Never - The Past
"I've been smoking the green
Since i was merely fourteen
Just to find an escape from this town
That was so mean to me..."♥
и аз на 14 така си мислех.Първоначално написано от betkata9514
Ноо това беше преди 2+ години.. и е миналосега пуша черен Давидов, черен Дънхил
(понякога и син, когато няма черен) ии червено Боро, но и него вече по-рядко, че след Дънхила имам чувството че ще си изкашлям дробовете с тва Боро
![]()
![]()
къде го има???Първоначално написано от tItEufFf
![]()
I don`t care .. ;] ..
Мерилин или каквито дойдат на 14 съм, но сага ги спрях заради гаджето![]()
My life is every moment of my life. It is not a culmination of the past.
Продължителната употреба на никотин може да доведе до редица увреждания и заболявания: на дихателните пътища - затруднено дишане, хронични бронхити, астма; на сърдечно - съдовата система - повишено кръвно налягане, ускорен пулс, болки в гърдите, увреждане на стените на кръвоносните съдове, нарушено оросяване. Може да доведе и до сърдечен инфаркт.
Пушенето е една от главните причини за рак на устните, езика, слюнчените жлези, ларинкса, хранопровода и белите дробове. Доказано е, че то може да бъде спомагащ фактор и за рака на пикочния мехур, панкреаса и бъбреците. Пушенето и никотинът влияят отрицателно на репродуктивната функция (напр. при мъжете намалява подвижността на сперматозоидите). При хронична злоупотреба се наблюдава намалена работоспособност и лесна уморяемост.
Зависимост... Абстиненция... Предозиране...
Към никотина се развива психична, а при част от пушачите и физическа зависимост. Основните симптоми на никотиновият абстинентен синдром са забавен пулс, нервност, раздразнителност, безпокойство, безсъние, намаляване на вниманието и паметовите функции, повишен апетит. Тези симптоми могат да продължат около 1 г. Леталната доза никотин е около 60 мг.
Тютюнопушенето, като форма на зависимост, се нарежда до алкохолния и барбитуровия тип зависимост. Опитите да се намалят вредите и рисковете за здравето от него започват с въвеждането на филтри и производство на цигари, съдържащи по-малко никотин и катрани. Днес съществуват различни средства за отказване от този навик. Някои от тях са разнообразни дъвки, пластири и таблетки.
Лечението на този тип зависимост се провежда чрез заместителна терапия - медикаментозна или немедикаментозна терапия, насочена към промяна на поведението или комбинирана терапия, включваща предходните две.
Merlyn Ванилия,Ome или Corset .На 14 съм![]()
![]()
Пусни ръката на мама и ше видим колко струваш
Спри да слугуваш и спри да се надуваш
Филията не е само с cash-има и мноо болка
За тва обаче няма как да чуеш в поп-фолка
Горе главата хора...
викаш моеш гледаш в бъдещето.Първоначално написано от betkata9514
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
Направо умираме от яд. Ще се пръснем.Първоначално написано от ludiqtzubar96
По темата - Пал Мал, предимно син, на 16 съм.
абе хора... според вас нормално ли е на 14 да пушиш?!! аз лично мисля ,че това е много тъпо. или на 16,17,18... за всичко си има време! аз съм на 14 и не пуша, и не мисля да го правя . става ми лошо като гледам 14 момичета /момчета да пушат и без да мислят кво им става в организма. според мене хич не е ''готино'' непълнолетни деца да пушат.![]()
Davidoff gold.За първи път запалих цигара на 10 години - майка ми ми даде.От тогава се водя че пуша, иначе сериозен пушач съм от 8 години.На 21 съм![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
Merlyn Ванилия
а една фр пуши от 4-ти клас![]()
Квито дойдат ;д но най-често шарена карелия,карелия сто,а ако нямам пари малки мерилин розови.На 15 съм.
Merilyn - розови
на 14 съм :P![]()
Само завистта Ви е по - голяма от самочувствието .. xhxha ;D
Аз незнам как не си изкашляш дроба от черен Давидов..всъщност да нямаш предвид червен?Първоначално написано от Lexynnka
Ауу,промени ми живота,спирам вече.Първоначално написано от purple00
![]()
Брях,брях
На 17 съм и пуша Мурати Слим или Бяло Виктори