.
Отговор в тема
Страница 13 от 31 ПървиПърви ... 39101112131415161723 ... ПоследнаПърви
Резултати от 301 до 325 от общо 754
    на 17 съм и не пуша. преди няколко седмици пробвах цигари за пръв път и въобще не ме впечатлиха. щастлив съм че най-добрите ми приятели (които са и тези с които дружа) не пушат.
    „Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните.”

Започнах да пуша между края на 5-ти клас и началото на 6-ти клас, разбира се за "гъзария", но вече осъзнавам, че не е никаква "гъзария" това, но съм "пристрастен", а и не искам да ги отказвам, не знам защо..., иначе пуша някакво victory, или ако имам кинти black devil.

Град
    Плевен
    жълт Кинг- на 15 съм

xKiFlA
    -
    Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!

На 16 съм, пуша Бяло Боро и от време на време Парламент Aqua
    Да пушиш или да не пушиш това е изцяло личен избор. А щом мислиш, че можеш да пушиш, значи си понасяш и последствията от това, за които последствия ,мисля всички сме наясно. Това ми го казаха родителите ми, мисля че е достатъчно красноречиво към всички, които се обръщат с някакви изказвания срещу пушачите.
    I don`t care .. ;] ..

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Ами аз започнах миналата година .. мисля че беше октомври .. /заради компанията .. не знам и аз защо започнах .. / И така де.. пушех каквото ми падне .. най-вече горна джумая и виктори .. по-рядко кинг
    Сега уж ги спрях /от юли де / .. ама от време на време, ако почерпят не отказвам
    *сън*

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Davidoff Golt дебелите.
    На 16 съм.
    Колкото искам и квото искам ше пуша,какъв ви е шибания проблем че ние се тровим,че сте тръгнали да мрънкате по форумите колко е ужасно?!Ще умра когато си искам,вас кво ви бърка?
    Брях,брях

Град
    Destiny Islands
    Аз съм само на трева, ама понякога (1-2 пъти в месеца) Пуша Бяло Боро на 14 съм...
    Never Shout Never - The Past
    "I've been smoking the green
    Since i was merely fourteen
    Just to find an escape from this town
    That was so mean to me..."

Цитирай Първоначално написано от betkata9514
    На 14 съм, все още не пуша и немисля да започвам !!!
    и аз на 14 така си мислех.
    Ноо това беше преди 2+ години.. и е минало сега пуша черен Давидов, черен Дънхил (понякога и син, когато няма черен) ии червено Боро, но и него вече по-рядко, че след Дънхила имам чувството че ще си изкашлям дробовете с тва Боро

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Пуша рядко, но като си купувам цигари са задължително Боро с мента.

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Цитирай Първоначално написано от tItEufFf
    Пуша рядко, но като си купувам цигари са задължително Боро с мента.
    къде го има???
    I don`t care .. ;] ..

Повече от фен Аватара на VikitoRia
    Мерилин или каквито дойдат на 14 съм, но сага ги спрях заради гаджето

My life is every moment of my life. It is not a culmination of the past.

Голям фен Аватара на purple00
    Продължителната употреба на никотин може да доведе до редица увреждания и заболявания: на дихателните пътища - затруднено дишане, хронични бронхити, астма; на сърдечно - съдовата система - повишено кръвно налягане, ускорен пулс, болки в гърдите, увреждане на стените на кръвоносните съдове, нарушено оросяване. Може да доведе и до сърдечен инфаркт.

Пушенето е една от главните причини за рак на устните, езика, слюнчените жлези, ларинкса, хранопровода и белите дробове. Доказано е, че то може да бъде спомагащ фактор и за рака на пикочния мехур, панкреаса и бъбреците. Пушенето и никотинът влияят отрицателно на репродуктивната функция (напр. при мъжете намалява подвижността на сперматозоидите). При хронична злоупотреба се наблюдава намалена работоспособност и лесна уморяемост.
    Зависимост... Абстиненция... Предозиране...

Към никотина се развива психична, а при част от пушачите и физическа зависимост. Основните симптоми на никотиновият абстинентен синдром са забавен пулс, нервност, раздразнителност, безпокойство, безсъние, намаляване на вниманието и паметовите функции, повишен апетит. Тези симптоми могат да продължат около 1 г. Леталната доза никотин е около 60 мг.

Тютюнопушенето, като форма на зависимост, се нарежда до алкохолния и барбитуровия тип зависимост. Опитите да се намалят вредите и рисковете за здравето от него започват с въвеждането на филтри и производство на цигари, съдържащи по-малко никотин и катрани. Днес съществуват различни средства за отказване от този навик. Някои от тях са разнообразни дъвки, пластири и таблетки.

Лечението на този тип зависимост се провежда чрез заместителна терапия - медикаментозна или немедикаментозна терапия, насочена към промяна на поведението или комбинирана терапия, включваща предходните две.

Град
    Варна
    Merlyn Ванилия,Ome или Corset .На 14 съм

Пусни ръката на мама и ше видим колко струваш
    Спри да слугуваш и спри да се надуваш
    Филията не е само с cash-има и мноо болка
    За тва обаче няма как да чуеш в поп-фолка
    Горе главата хора...

Аз пък съм на 14 и не пуша.Да ви е яд. :P

Супер фен Аватара на maksimal
    Град
    В къщи...
    викаш моеш гледаш в бъдещето.
    Dream..
    Think...
    Do...
    Live...
    Be...

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Цитирай Първоначално написано от ludiqtzubar96
    Аз пък съм на 14 и не пуша.Да ви е яд. :P
    Направо умираме от яд. Ще се пръснем.

По темата - Пал Мал, предимно син, на 16 съм.

абе хора... според вас нормално ли е на 14 да пушиш?!! аз лично мисля ,че това е много тъпо. или на 16,17,18... за всичко си има време! аз съм на 14 и не пуша, и не мисля да го правя . става ми лошо като гледам 14 момичета /момчета да пушат и без да мислят кво им става в организма. според мене хич не е ''готино'' непълнолетни деца да пушат.

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    Davidoff gold.За първи път запалих цигара на 10 години - майка ми ми даде.От тогава се водя че пуша, иначе сериозен пушач съм от 8 години.На 21 съм
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

Merlyn Ванилия

а една фр пуши от 4-ти клас

Квито дойдат ;д но най-често шарена карелия,карелия сто,а ако нямам пари малки мерилин розови.На 15 съм.

Повече от фен Аватара на prinncess
    Merilyn - розови
    на 14 съм :P
    Само завистта Ви е по - голяма от самочувствието .. xhxha ;D

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Цитирай Първоначално написано от Lexynnka
    и аз на 14 така си мислех.
    Ноо това беше преди 2+ години.. и е минало сега пуша черен Давидов, черен Дънхил (понякога и син, когато няма черен) ии червено Боро, но и него вече по-рядко, че след Дънхила имам чувството че ще си изкашлям дробовете с тва Боро
    Аз незнам как не си изкашляш дроба от черен Давидов..всъщност да нямаш предвид червен?
    Цитирай Първоначално написано от purple00
    Продължителната употреба на никотин може да доведе до редица увреждания и заболявания: на дихателните пътища - затруднено дишане, хронични бронхити, астма; на сърдечно - съдовата система - повишено кръвно налягане, ускорен пулс, болки в гърдите, увреждане на стените на кръвоносните съдове, нарушено оросяване. Може да доведе и до сърдечен инфаркт.

Пушенето е една от главните причини за рак на устните, езика, слюнчените жлези, ларинкса, хранопровода и белите дробове. Доказано е, че то може да бъде спомагащ фактор и за рака на пикочния мехур, панкреаса и бъбреците. Пушенето и никотинът влияят отрицателно на репродуктивната функция (напр. при мъжете намалява подвижността на сперматозоидите). При хронична злоупотреба се наблюдава намалена работоспособност и лесна уморяемост.
    Зависимост... Абстиненция... Предозиране...

Към никотина се развива психична, а при част от пушачите и физическа зависимост. Основните симптоми на никотиновият абстинентен синдром са забавен пулс, нервност, раздразнителност, безпокойство, безсъние, намаляване на вниманието и паметовите функции, повишен апетит. Тези симптоми могат да продължат около 1 г. Леталната доза никотин е около 60 мг.

Тютюнопушенето, като форма на зависимост, се нарежда до алкохолния и барбитуровия тип зависимост. Опитите да се намалят вредите и рисковете за здравето от него започват с въвеждането на филтри и производство на цигари, съдържащи по-малко никотин и катрани. Днес съществуват различни средства за отказване от този навик. Някои от тях са разнообразни дъвки, пластири и таблетки.

Лечението на този тип зависимост се провежда чрез заместителна терапия - медикаментозна или немедикаментозна терапия, насочена към промяна на поведението или комбинирана терапия, включваща предходните две.
    Ауу,промени ми живота,спирам вече.
    Брях,брях

На 17 съм и пуша Мурати Слим или Бяло Виктори

Голям фен Аватара на Barbie47
    Цитирай Първоначално написано от stella666
    Цитирай Първоначално написано от Sensuality
    на 14 съм и не пуша

+1

Супер фен Аватара на sp33der
    Град
    София
    15