- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какви цигари пушите и на колко сте години?
Оле не тоя форум е пълен с 14 годишни (с извинение) пикли (нищо лично към никой)...Пушат,пият секс правят...Голямата гъзария....
А аз не пуша, защото ми харесва.Първоначално написано от HardcoreSyndrome
Причината не е в харесването, в навика е![]()
Година от както пуша.Ама всякакви пуша обичам да опитвам нови и нови. А относно годините на 15 съм ако ви кажа че на една фр. от моя клас сестра и е на 11 или 12 и си пафка яко.. Най-предпочитам давидоф и блек девил инъче и виктори-то ме радва много.. Абе лоши навици ама какво да се прави в такива моменти като моя и цяла кутия ще лапна и схе я подпаля..
Цигари не пуша, но пак почнах да пуша трева... но този път го правя, защото искам да избягам от света.. така да се каже.
Never Shout Never - The Past
"I've been smoking the green
Since i was merely fourteen
Just to find an escape from this town
That was so mean to me..."♥
И аз искам да избягам от света, ама само като си представя до къде стигат тези които се опитват с помощта на чашката (пияниците) и лошо ми ставаПрилича ми на пропадане с увиснал безнадежден поглед
Хубавото само е, че при падане нищо им няма - Господ ги пази
Май и тревоманите не ги очаква нещо по-различно, макар че не съм се срещал с такива... вероятно само външните прояви ще са различни.
![]()
Твоето дете ще стане такова,каквото са го възпитали родителите му (демек ти и гаджето ти),затова не прехвърляй вината върху хора,които то изобщо няма да познава.Първоначално написано от Tempest
На 19 години съм, пуша най-често KING, Rothmans King Size и Black Devil.
На 13 пуша от няколко месеца Кинг![]()
На 15 съм. Пуша Давидоф или карелия 100.
Golden Virginia тютюн. 19 направих днес.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
на 14 съм не пуша само някой път като ходиме на някой бар . предпочитам тънките и с вкус на нещо както и по изключение блек девил . бтф всичко ти е от психиката . изобщо няма ти се промени живота напротив даже ако ти се то ще е към по - добро . аз попринцип съм малко хипохондричка и като изпуша една две и си мисля че ми е станало нещо ама ми отминава и не се пристрастявам !!! Момиче съм !!!
Видовете изкуство , което творим , са си просто занаятчийство . Най - великото изкуство е нашият живот - М.К.Ричардс !
Нещо скрите в нас ни правеше слаби , докато не открихме , че това нещо сме самите ние - Робърт Фрост !
Цигарите вече не ме кефят и пуша само в компания и то ако някой почерпи. Едно козче с приятели друго си казва![]()
Е тва е приказкаПървоначално написано от Foreverbg
![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
поколо 21 нищо не пуша
ОДИН!!!
18, наскоро ги отказах. Преди пушех мурати сините, а като съм в безпаричие - мерилин.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Първата ми цигара беше Карелия, после минах на Davidoff - бели после на свити цигари - Golden Virgina. После на Black Devil и сега ги отказах заради прителката си. На 15 съм. Много рядко ми се допушва по някоя цигара, когато се случи си купувам да ям. Иначе пуша наргиле или бонк ама в компания.
По добре ги смени ! Това са цигарите който най - много вредят, защото тютюна не е хубав и вероятността да хванеш рак е много голям...Първоначално написано от Mechev
П.Т:Ми аз съм на 15 и пуша само в компания и то ако някой ме почерпи![]()
Живота е рисуване без гума за триене...
МОМЧЕ СЪМ !
На 18 съм, пуша жълта Ева, а когато нямам пари си купувам малка кутия Мерилин.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Сигурно съм се разписвала, но пак ще кажа..
Не съм от хората, които просто си казват, че няма да пропушат,
а след време го правят, не, аз няма да пропуша, защото имам
мозък в главата :] На 14 съм почти..
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Днеска си купих един тютюн Кинг, понеже нямаше от Вирджинията. Изпуших една цигара с мъки и го изхвърлих директно целия.
най често KING
понякога и шарена карелия, muratti slims
абе различно