- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какви цигари пушите и на колко сте години?
на 18 години съм,преди 1 година се научих да пуша,защото моя клас ме накараха и научиха
пушил съм сиурно почти всички видове,но най-вече ми харесва victory white и viceroy
Бил си на 17 и някой друг те е накарал да пушиш?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
На 18 съм, пуша само в компания, жълта Ева/шарена карелия.
Така се почваПървоначално написано от Goddess
![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Знам, всички това казват.. ;д Но наистина мога без цигари.Първоначално написано от Chacho
Като съм си вкъщи или като няма пушачи около мен, даже не се и сещам. А и аз не пуша, защото имам някаква никотинова нужда, ами...за фасон да речем. ;р
Почти на съм на 14 , но не пуша !!!![]()
скромността е за хора ,които нямат други качества
Това е най-голямата глупост(според мен).Не пуша,пушил съм доста видове,бялото боро най ме кефи направо ме блокира и не ме дразни.Предпочитам да продухвам всмукателната система 1 път във седмицата и да се отпусна.Първоначално написано от Goddess
The time's for sobieski
НЕ ПУША и едва ли ще пропуша.На 13 съм и ми е много неприятно когато видя някой на 12,13 години да пуши,за да се прави на готин. Познавам един ,който пуши от 4 клас. Направо съм изумена..Накъде отива света
Пробвала съм веднъж и никак не ми хареса
Best Rappers of All Time:
1.EMINƎM
2.Slim shady
3.Marshall Mathers
4.That white boy from D12
5.B-Rabbit
Ха интересна тема. Аз съм на 13, скоро правя 14 и пуша то лятото на 4>5 клас . cAnDyYy ако смяташ, че и преди не са пушили от 4-5-6 клас много грешиш. Все пак, всеки сам прави избора. А относно Темата : Merylin (синя) и Marlboro Gold Touch (Черно Боро)
Еми най - вече Marlboro Gold, Merilyn ( ванилия ) , Karelia slims ( ментол ) . Иначе, който каквито има . на 14 съм
Sing once again with me.. Our strange duet !! [music]]
If God is a Dj
Life is a dance floor
Love is the rhythm
You are the music. < 33
Тя психологическата зависимост също е страшничка. При мен стана закачването малко след като си казах "Бе я да пробвам да опъна една сам". Ако не минаваш тази крачка мисля, че не си истински пушач.Първоначално написано от Goddess
На 14 съм, пуша от 3-4 седмици и пуша бяло/червено Боро![]()
Пушенето вреди на вас и на хората около вас!
Не пуша, имам си други занимания.![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Първоначално написано от Sensuality
Ае вие тъпички ли сте??
Пише "КАКВИ ЦИГАРИ ПУШИТЕ" , не "Пушите ли".....
И като пропушите на 13-14 години и вече сте много готини, по-големи или по-умни???На такива ми идва да им разбия муцуните и после да могат да се хранят само със сламки.
Гледам ги пуууушат като невидели. И като кажат "Ееми аз па пуша по кутия на ден"! Еее това е много голяма хвалба. Определно показва колко си "развит". Ако моето дете пропуши ще му махна главата.
ПТ - НЕ ПУША И НИКОГА НЯМА ДА ПРОПУША!
Не пуша, пък и не е "модерно" вечепочти на 18 съм
drago0 - виж първия пост на темата...
Аз съм на 13г. и не пуша, не смятам и да започвам.Първоначално написано от just_booy
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Аз съм на 13 и не пуша.![]()
на 11 ...бяло Marlboro