.
Отговор в тема
Страница 17 от 31 ПървиПърви ... 713141516171819202127 ... ПоследнаПърви
Резултати от 401 до 425 от общо 754
    Що за тема!
    Направо я кръстете "насърчаване на младите тютюнопушещи"!
    Какво толкова се кефите с тия цигари! Тровиш се, смърдиш на пепелник, съсухряш се.... На 30 ще изглеждате като на 50, ако въобще сте живи до тогава. Пожелавам на всички пушещи-приятно развиване на астми и ракови клетки...
    You me at six

Голям фен Аватара на VampireLover3
    Град
    Варна *
    Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    Пушенето вреди на вас и на хората около вас!

Не пуша, имам си други занимания.
    +++

Супер фен Аватара на Fiction7577
    На 16 съм - KING или Victory White. По-принцип предпочитам вторите, макар че сега от известно време не съм пушила, гледам да ги спирам.

Цитирай Първоначално написано от jointhebthread
    на 11 ...бяло Marlboro
    Ебасиииии идиотчето си на 11 ОМФГ.Аз не пуша и НЯМА да пропуша!!!

След 3 седмици правя 18.. пуша ММ.. междудругото не е хубаво да се пуши и малките деца, които мислят, че така са по-готини ще осъзнаят, че не са прави по трудният начин.

Голям фен Аватара на s0b1esk1
    Град
    Измерение София
    19 и само красива мария. от 3 или 4 г
    WE ARE NOT ANGELS!

На 15 съм и съм си дърпал само да пробвам, но това беше преди 4,5 години. Пробвал съм и пура и цигара ама по добре е пурата.

Град
    София
    8 клас,пуша си от общо-взето лятото-началото на тая година.Предимно Марлборо голд,доста често кент и давидофф.
    Джагара-Джугара

Град
    Варна
    За големи гъзари ли се мислите като пушите от 12 годишни? Малоумници такива много сте ми смешни.

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Шоколадови цигари, от ония, на които е наруисувано слонче на кутията, 14 год .
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от d0peboy
    За големи гъзари ли се мислите като пушите от 12 годишни? Малоумници такива много сте ми смешни.
    Аман от едни и същи коментари бе......не всички пушат за гъзария,ама явно ти слушаш какво ти говорят другите и го повтаряш,сега е много по НЕМОДЕРНО да се пуши отколкото преди 25-30 години.И него правя за гъзария,има хора от класа,които въобще не знаят,че пуша,не съм от тея дето започват да пушляват пред всички.А за това колко пари харчиш,всеки си прави сметката.
    Джагара-Джугара

WTF ?! На 15 съм и не пуша ! Пробвах когато бях 4 клас и то пред родителите ми ! Не ми хареса и не продължих ! Каква е тая мода деца в 1 клас да ми се разхождат с цигара по улиците все едно са нещо повече . Абе засрамете се бе ! Като толкова ви се пуши скрийте се у вас и пушете колкото искате , но не да ви гледат хората . Пикли и пикльовци захапали цигара и се мислят за богове .. не мога да разбера днешното поколение..

16 год, Мерилин... и аз пуша от 12-годишна, глупаво е, ама не е задължително всички да се правите на гъзари и само да го натяквате. И освен това е смешно, когато всички говорите заучените клишета от сорта на "Да не се мислиш за голямата работа като пушиш от 5-6-ти клас?" Вие сте по-големи смешки и от ония еднометровите, дето са лапнали цигара...

Мега фен Аватара на gummybear
    на 14 и не пуша

theo <333

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от shoael
    16 год, Мерилин... и аз пуша от 12-годишна, глупаво е, ама не е задължително всички да се правите на гъзари и само да го натяквате. И освен това е смешно, когато всички говорите заучените клишета от сорта на "Да не се мислиш за голямата работа като пушиш от 5-6-ти клас?" Вие сте по-големи смешки и от ония еднометровите, дето са лапнали цигара...
    Точно така-за много по-големи гъзари се мисят тея,които само натякват,колко било вредно,как се правили дтугите на гъзари,пак казвам-вече не е толкова модерно да се пуши,кажете просто,че не пушите и толкова,а не пишете как не разбирате другите и т.н.,темата е за пушаци,а не за непушаци,а и не виждам някой да е казал.че пуши от 1 или 2 клас.
    Джагара-Джугара

Мерилин, Кинг абе каквото има .. на 14 съм,.. Адски вредният навик!!! Съжалявам че ги почнах на 12 !! Пълен боклук са, давам излишни пари, но не мога да се спра
    [i] Und der Haifisch, der hat Tr

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    bobisg, как по-точно реши, че темата е за пушачи? Аз мога да чета и виждам, че авторката е написала "пушите ли"
    И..уау, само аз ли съм непушачка в този форум?

Супер фен Аватара на Tiin
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от lisi4ety
    bobisg, как по-точно реши, че темата е за пушачи? Аз мога да чета и виждам, че авторката е написала "пушите ли"
    И..уау, само аз ли съм непушачка в този форум?
    аз също

Супер фен Аватара на MojoJojo88
    На 22 години съм, пуша Виктори Силвър или Ome розово, ако няма от моите цигари.
    В общи линии, май няма марка, която да не съм опитвала. Любими ми бяха Ориент Експрес, но отдавна ги няма.
    Пропуших на 15

Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium

Супер фен Аватара на zero
    Пуфкам червен кинг или горна джумая (или каквито има ...)
    Не държа толкова много на марката - важното е да има нещо да се дърпа хаха
    Като не съм около наще - пуша по кутия на ден, дукато си влезна в нормите (4/5 цигари на ден), но като съм с наще, ми се случва и с дни да не пуша ...
    Особено сега откак'т съм в сесия мн рядко пуша, случвало се е и на 3/4 дена да запаля по 2 цигари и то ако изляза на кафе - иначе не
    Не съм толкова пристрастен, само да няма алкохол покрай мене .. седна ли да пия - не моа без да запаля
    >> На 20 съм

Град
    Paradise City^^
    На 15 и не пуша... Всички в нашата къща пушат от както се помня и цигарения дим не ми прави впечатление изобщо... преди 2 месеца пробвахме с една приятелка изпушихме 2 кутии за един ден тя още си пуши, ама аз не...
    Sometimes I think and sometimes I don't

Мега фен Аватара на LoveChocolate
    Град
    Велико Търново :)<3:)<3:)<3
    MM slims ... на 15

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    Marlboro, 16

Голям фен Аватара на bReAk3R
    Град
    DirtyLand
    НЕ ПУША НЯМА И ДА ПРОПУША ДОРИ ДА ОПИТАМ НЯМА!
    FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd

Пушех - Camel жълти. Спрях ги. На 14 съм.
    Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си