- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какви цигари пушите и на колко сте години?
Що за тема!![]()
Направо я кръстете "насърчаване на младите тютюнопушещи"!
Какво толкова се кефите с тия цигари! Тровиш се, смърдиш на пепелник, съсухряш се.... На 30 ще изглеждате като на 50, ако въобще сте живи до тогава. Пожелавам на всички пушещи-приятно развиване на астми и ракови клетки...![]()
You me at six
На 16 съм - KING или Victory White. По-принцип предпочитам вторите, макар че сега от известно време не съм пушила, гледам да ги спирам.![]()
Първоначално написано от jointhebthread
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ебасиииии идиотчето си на 11 ОМФГ.Аз не пуша и НЯМА да пропуша!!!
След 3 седмици правя 18.. пуша ММ.. междудругото не е хубаво да се пуши и малките деца, които мислят, че така са по-готини ще осъзнаят, че не са прави по трудният начин.![]()
19 и само красива мария. от 3 или 4 г
WE ARE NOT ANGELS!
На 15 съм и съм си дърпал само да пробвам, но това беше преди 4,5 години. Пробвал съм и пура и цигара ама по добре е пурата.![]()
8 клас,пуша си от общо-взето лятото-началото на тая година.Предимно Марлборо голд,доста често кент и давидофф.
Джагара-Джугара
За големи гъзари ли се мислите като пушите от 12 годишни? Малоумници такива много сте ми смешни.
Шоколадови цигари, от ония, на които е наруисувано слонче на кутията, 14 год.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Аман от едни и същи коментари бе......не всички пушат за гъзария,ама явно ти слушаш какво ти говорят другите и го повтаряш,сега е много по НЕМОДЕРНО да се пуши отколкото преди 25-30 години.И него правя за гъзария,има хора от класа,които въобще не знаят,че пуша,не съм от тея дето започват да пушляват пред всички.А за това колко пари харчиш,всеки си прави сметката.Първоначално написано от d0peboy
Джагара-Джугара
WTF ?! На 15 съм и не пуша ! Пробвах когато бях 4 клас и то пред родителите ми ! Не ми хареса и не продължих ! Каква е тая мода деца в 1 клас да ми се разхождат с цигара по улиците все едно са нещо повече . Абе засрамете се бе ! Като толкова ви се пуши скрийте се у вас и пушете колкото искате , но не да ви гледат хората . Пикли и пикльовци захапали цигара и се мислят за богове .. не мога да разбера днешното поколение..![]()
16 год, Мерилин... и аз пуша от 12-годишна, глупаво е, ама не е задължително всички да се правите на гъзари и само да го натяквате. И освен това е смешно, когато всички говорите заучените клишета от сорта на "Да не се мислиш за голямата работа като пушиш от 5-6-ти клас?" Вие сте по-големи смешки и от ония еднометровите, дето са лапнали цигара...
Точно така-за много по-големи гъзари се мисят тея,които само натякват,колко било вредно,как се правили дтугите на гъзари,пак казвам-вече не е толкова модерно да се пуши,кажете просто,че не пушите и толкова,а не пишете как не разбирате другите и т.н.,темата е за пушаци,а не за непушаци,а и не виждам някой да е казал.че пуши от 1 или 2 клас.Първоначално написано от shoael
![]()
Джагара-Джугара
Мерилин, Кинг абе каквото има..
на 14 съм,.. Адски вредният навик!!! Съжалявам че ги почнах на 12 !!
![]()
Пълен боклук са, давам излишни пари, но не мога да се спра
![]()
![]()
![]()
![]()
[i] Und der Haifisch, der hat Tr
bobisg, как по-точно реши, че темата е за пушачи? Аз мога да чета и виждам, че авторката е написала "пушите ли"
И..уау, само аз ли съм непушачка в този форум?
аз същоПървоначално написано от lisi4ety
![]()
![]()
На 22 години съм, пуша Виктори Силвър или Ome розово, ако няма от моите цигари.
В общи линии, май няма марка, която да не съм опитвала. Любими ми бяха Ориент Експрес, но отдавна ги няма.
Пропуших на 15
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
Пуфкам червен кинг или горна джумая (или каквито има ...)
Не държа толкова много на марката - важното е да има нещо да се дърпа хаха
Като не съм около наще - пуша по кутия на ден, дукато си влезна в нормите (4/5 цигари на ден), но като съм с наще, ми се случва и с дни да не пуша ...
Особено сега откак'т съм в сесия мн рядко пуша, случвало се е и на 3/4 дена да запаля по 2 цигари и то ако изляза на кафе - иначе не
Не съм толкова пристрастен, само да няма алкохол покрай мене .. седна ли да пия - не моа без да запаля
>> На 20 съм
На 15 и не пуша... Всички в нашата къща пушат от както се помня и цигарения дим не ми прави впечатление изобщо... преди 2 месеца пробвахме с една приятелка изпушихме 2 кутии за един ден![]()
тя още си пуши, ама аз не...
Sometimes I think and sometimes I don't
НЕ ПУША НЯМА И ДА ПРОПУША ДОРИ ДА ОПИТАМ НЯМА!
FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd
Пушех - Camel жълти. Спрях ги. На 14 съм.
Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"