- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какви цигари пушите и на колко сте години?
Какво знаеш ти - имаше една от стария ми клас, която почна в 5-ти... Иначе аз съм на 14 и дори не съм и пробвал... Миризмата на цигари ме отвръщава.Първоначално написано от Tiin
На 13,и то беше само месец,,и започнах заради компания,в която се движехПървоначално написано от Tiin
![]()
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
На 14 съм и не пуша.Също така и не смятам да започвам, но се притеснявам,че новата среда,в която ще отида може да ми повлияе...
I'm not crazy...My reality is just different than yours!
16 - MARLBORO/DAVIDOFF/VICEROY![]()
на 15 съм .. пушех година и половина - карелия , мерлин , сън слимс и сега ги спрях от половин месец
На 14 съм и пуших marlboro , но ги спрях .![]()
Разликата между мен и другите не е голяма , просто аз ще съм с теб дори когато тях ги няма.. <3
На 14 съм и никога не съм пушил и не смятам да го направя.Все пак съм футболист,а дори и да не бях,пас не бих лапнал цигара!!!![]()
![]()
![]()
на 14 съм почти всякакви съм пушил но най-много ми харесва Карелия 100 или Виктори ексклузив
Не пуша, не съм пушила и не смятам да пуша.![]()
Sasuke Uchiha!![]()
---------------------------------------------
We'll keep our red flag high!'Cause Manchester United will never die!![]()
--------------------------------------------
Женско съм!
15 без месец и не мисля да се тровя с подобни боклуци
пооочти на 14 съм, но нямам намерения да се тровя с такива боклуци ..![]()
Приятелите са като звездите .. Когато стане тъмно, само те се виждат ..
Еми на 16 съм , пропуших преди 2 години.Общо взето след първото дърпане много кашлях.Почнах ги уж заради "гъзария"Бях ги спряла за 5 месеца,но после почнах да се движа с една компания и отново запалих цигарата! Преди пушех ММ слимс ,но много ми станаха силни нещо и сега съм с Виктори Лайт слимс .. (не,че са много слаби ама няма да си давам парите за планински въздух
)
T.H. White е казал:”Може би всички ние даваме безкритично най-доброто от себе си на онези, които едва ли си мислят за нас в отплата.”
Пуша от края на 7 клас. Не ги почнах, за да се гъзаря. Първата ми цигара беше бяло виктори ии след тая цигара цяла вечер ме боля главата. Помня, че се оправдах, че е от компа ;д. Вече съм на 16 и искам да ги спра, но пък ми харесва да пуша и само съм ги намалила. Първата ми кутия беше синя карелия, след това минах на шарена карелия, бяло виктори слимс, бяло виктори, кинг, синьо мурати слимс (рядко пуша), имаше огромен период, в койо пуших синя карелия 100, след като кризата ме удари в джоба почнах с малък червен вайсрой, а когато съм при татко пуша бяло виктори ;д.
Общо взето съм минала много марки, но любими си ми остават бялото виктори, карелия 100 и синьо мурати слимс.![]()
^^^
Бургас <3
На 20 съм пуша от 7ми клас, пушил съм какво ли не през годините, но в момента Victory Gold 100s или Davidoff
на 17 , шарена карелия / жълта ева
Нямам сили за още, кажи ми колко има ? Не ми остана нищо, а живота още ми взима !
Тия дето викат никога няма да пуша ще ми е много забавно да ги видя след някоя година дали още ще са на това мнение![]()
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
изключително рядко пуша .. иначе шарената карелия или розов корсет ; дд на 14 съм ; д
Пробвала съм най-различни.Като цяло пуша мноого рядко.Изобщо не съм зависима ми само за гъзария.. На 14 без 1-2 месеца
По принцип не пуша, само като съм в компанийката от даскало пуша розов Corset, бяла Karelia Slims, Средец white, Voxx или син Merilyn.Абе каквото носи гаджето. :P :P Иначе не съм пристрастена или зависима.
MitkoLowe youu
![]()
Има ги много такива... и аз така виках,и на мен ми казваха "ще пропушиш" ама съм на 18 и още не съм! Не виждам никакъв смисъл да си даваш парите за лайна,или по-точно за "гъзария" (в кавички е) Адски тъпи са ми такива!Първоначално написано от fenasf
♫ Time is a valuable thing,watch it fly by as the pendulum swings!
Watch it count down to the end of the day,the clock ticks life away...It's so unreal! ♪
- http://www.youtube.com/watch?v=n_dBtJme_j4 - 13 August 2010 <3
=D> =D> =D> един човек да видя на толкова години и да не пуши!! Хора аз не мога да разбера ква е тая мания да почвате на 11-12-13 год да пушите?! по-яки ли си мислите че ще станете? бтв а съм на 14 и не пуша!!Първоначално написано от Slashy
Напомни ми, когато денят е смотан и хората се опитват
да ме прецакат, че са ми необходими 42 мускула за да се
намръщя и само 4 за да изправя средния си пръст
и да им кажа да го дуxат!!!
МОМИЧЕ СЪМ!
Не пуша.
to feel your pain, you feel mine
go inside eachothers minds
just to see what we'd find .. ♥
soulless![]()
На 7 години съм и пуша зверски !![]()
На 19. Шарена карелия![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!