- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какви цигари пушите и на колко сте години?
+1 / почти на 14/ нямам намерение да почвам.. пробвала съм и беше отвратително!Първоначално написано от scandalousLady
![]()
Don't make decisions when you're angry.
Don't make promises when you're happy.
Аз имам един приятел Емил дето пуши от 15 годишен. Сега е на 18 и сам казва че изобщо не иска да пуши и, че преди е бил много по силен и масивен, но сесга с цигарите е отслабнал и е много-по слаб.
WTF?!?Първоначално написано от kamen971
пуша от време на време (вече, преди пуших доста) и разбира се бялото Боро е номер 1!!!!! на 16 съм, но вече ги спирам и якото е че хич не ми е трудно![]()
No sicilian can refuse any request on his daughters' wedding day!
Не пуша.И не мисля и да започвам.![]()
На 16 съм и не пушаИначе преди много ме привличаха и все ми се искаше да пуша, но се сдържах и сега изобщо не ми харесват, даже ме дразнят
![]()
Извинявам се за правописните грешки, не винаги имам време да си проверявам! Момче съм!
на 19 съм, пуша мн рядко когато съм с компанията, но лично мен наргилето си ме кефи повече..![]()
![]()
Davidoff Classic (Сега...и за напред може би ако не ги спра) ... 15г...
почти 15..Marlboro,Merilyn,Ome,King
I remember your name crying in a rain
When you left and close my door
I remember myself in my emptiness
Waiting for a special call…
Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3
на 17, шарена карелия.
And I would've done anything for you
To show you how much I adored you
But it's over now
It's too late to save our love
Just promise me you'll think of me every time you look up in the sky and see a star. <3
..........-Eminem
близо 19, НЕ пуша ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Еми пушенето може да е просто за развлечение, но може да се превърне в навик за цял живот.Аз съм на 14 пушил съм King и с тати се се разбрахме да ги откажа.От тогава ми е много по-добре.За това трябва воляяя, която не всеки има. Успех![]()
![]()
За въпроси се обърнете към мен
![]()
Street Fitness is The best
как може да пушите кинг бе...пълен шитиначе съм на 14 и пуша бяло боро най - често, понякога и блек девил, ноо не особено редовно, мога и да не пуша, все тая
16, НЕ пуша...
на 14 съм и никога не бих почнала да пуша !!! от известно време имам любопитството да си дръпна само , за да видя как еАма иначе като цяло знам, че няма да ми хареса
![]()
Напомни ми, когато денят е смотан и хората се опитват
да ме прецакат, че са ми необходими 42 мускула за да се
намръщя и само 4 за да изправя средния си пръст
и да им кажа да го дуxат!!!
МОМИЧЕ СЪМ!
Ти не дей така и аз виках няма да ми хареса , няма да ми хареса обаче кът си дряпнах ми харесаПървоначално написано от chereshka7
.. Относно темата почти 14 зелена EVA , бяла карелия , мерилин .. не обичам дебели цигари
![]()
Не признавам системата големи-малки,
има два вида хора - достойни и жалки.
Тогава ЗАЩО ПИШЕТЕ В ТЕМАТА, СЛЕД КАТО НЕ СЕ ОТНАСЯ ЗА ВАС?Първоначално написано от LoseeControl
Все едно да има тема, в която питат как се прави кекс и ти да напишеш "аз не ям кекс, предпочитам торта" омг, престанете, на всяка страница има по 5 мнения от рода на "Аз НЕ ПУША и съм гордъъ", НИКОЙ НЕ СЕ ОБРЪЩА КЪМ ВАС
16, бяло Marlboro
Абсолютно, защото преди 1 година и аз плямпах точно това на приятелите ми, 'как можете да пушите, мн сте тъпи, блябля'Първоначално написано от fenasf
и един мой приятел преди 5-6 месеца същите ми ги разправяше на мен докато пушех и след 1-2 месеца и той пропуши
не казвам, че задължително ще пропушите ако сте против цигарите, но никога не знаете след 1 месец или 10 години какви решения ще взимате, защото хората се променят бързичко
На 18 пуша давидоф голт слимс,ММ слимс ,шарена карелия и други
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
На 15 съм, пуша от 1 година. Предимно Eva, Carelia, Merylin.![]()
Shut up, I wear heels bigger than your d*ck
не пуша вече, преди Muratti Silver Slims, Pall Mall сини, Vogue! лилавки .. и квот има на харабияна 16 съм
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
на 14 съм,не пуша,и съм горд![]()
!!!
Кой ще спечели кеч мач Леми или бог?
-Леми.
-Не!
-Бог?
-Не,това е подвеждащ въпрос.Леми е бог!!!
Много ясно !! Само така, пич !!Първоначално написано от martin97
![]()
![]()
Напомни ми, когато денят е смотан и хората се опитват
да ме прецакат, че са ми необходими 42 мускула за да се
намръщя и само 4 за да изправя средния си пръст
и да им кажа да го дуxат!!!
МОМИЧЕ СЪМ!
На 16 съм и не пуша !!:P
Преди 2-3 години изпуших една с мама, хареса ми, исках още, но тя ме спря .. И така до днес не съм пушила не мисля и да почвам ..
![]()
![]()