- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какви цигари пушите и на колко сте години?
На 23 съм, пуша Виктори Силвър или Бяло Боро![]()
![]()
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
16
![]()
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
аз съмм на 13 и харесвамм blckk devillно попринципп пушаа каквотоо имаа ;pp
Абе ти не можеш да пишеш, тръгнал си ми да пушиш. И аз съм на 13. Не пуша, пушил съм, видях колко е ужасно и го спрях! ГОРД СЪМ!Първоначално написано от tonny78
На 14 съм и не пуша ако това ме прави задръстена - окей ..
За мен е прекалено тъпо да пушиш , нито ставаш по-велик нито нищо къф е смисъла ? Било хубаво е окей ама примерно един непушач ще си изкатери един Еверест ама ти какво ще седиш като коза пред пън и няма да можеш ,защото ще се задухаш на 2о-тия метър ?? Просто това не води до нищо добро , ама жалкото е че повечето на моята възраст са нон-стоп с цигарата в ръка ..
Или всичко или нищо .
на 14 съм и не пуша
ОБАЧЕ имам въпрос.Защо всички казват колко са горди,че не пушат?Това не е чак толкова велико,още повече,че след две-три цигари!Така че с тая гордост.
Пушачите също няма защо да са горди така че ;ддд
lalala
ако си намериш и истинска работа за повече от 200 лева на месец ще можеш да пушиш и истински цигариПървоначално написано от Shturrrche88
на 17 съм и пуша червен давидофф/светло син парламент
Пуша за каквото намеря пари. Ако мога, винаги съм на син Kent HD, ако нямам минавам и с Karelia синя стотачки, West Ice, а понякога пропадам и дотам да си купувам десятки Viceroy и King.
На 17 съм, макар и да не виждам каква е връзката с темата.
When you awaken in the morning’s hush
I am the swift uplifting rush
Of quiet birds in circling flight.
I am the soft starlight at night.
Do not stand at my grave and cry,
I am not there; I did not die.
АЗ не пуша на 15 съм.Пробвал съм 1 път не ми хареса ...за кво ли си права труда да пиша тва едва ли ще бъде прочетено![]()
אויב איך מאַך אַווערטאַד
^ А това, че вие не пушите, ви прави?![]()
Не мога да разбера защо за всички непушачи, тези които пушат са едва ли не по-низши и мизерни същества от вас. Ние какво, да не сме чумави? Въпрос на избор е, за Бога.
When you awaken in the morning’s hush
I am the swift uplifting rush
Of quiet birds in circling flight.
I am the soft starlight at night.
Do not stand at my grave and cry,
I am not there; I did not die.
на 17 съм и не пуша![]()
Black devil![]()
Пропуших когато бях на 13 и сега си пуша,но не редовно само като съм в компания.Пушила съм всякакви цигари и не съм зависима.
Хахаха...оооооооок....Първоначално написано от Govnyo
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Червено боро,на 15.
Не знам дали съм писала в темата
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
На 13 пуша черно виктори и ММ.. напоследък също и ЛМ. Мога да ги спра, но не искам, нз кефи ме и ми харесва. Пропуших това лято![]()
жълт кинг, 15г
R-X + 2Na + R'X' --> NaX + NaX' + R-R+R-R'+R'R'
Гов0рi мi на гЪзЪь и се м0ли Dа не ПрЪднАxDD![]()
-> Šemsa Suljakovic & JV - duni vetre jace (music)
Не са ли ти бая силнички за 13г.Първоначално написано от sunshiinebaby
...
На 13-не пуша,опитвала съм,не ми хареса и вече ми става лошо като помириша цигара![]()
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
Бял давидоф или черен дънхил,на 16 съм..не,че има значение всъщност![]()
ZaicheNaXeroin
Хах< бати изостаналата дет' съмНа 13 - не пуша