- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какви цигари пушите и на колко сте години?
не пуша, на 16 съм и не виждам причина да почвам, супер съм си и без зависимости и разходи за вреди над здравето
повечето пушат заради това!Първоначално написано от Biskfitka
music is my life!
♪♫♪♫
Аз съм такава,каквато съм,
а не каквато искат другите! (:
Живота ти ще се промени ,ако спреш?![]()
![]()
![]()
На 18 съм. Пропуших на 13тия си рожден ден. Пушила съм най-различни цигари ,но сега най-много ми харесват KING червен.![]()
Не съм зависима,нищо ,че пуша от 5 години. Просто ми харесва да пуша ,особено сутрин с кафенцето![]()
Според мен ЕДИНСТВЕНАТА възможна причина човек да не спре да пуши е ,защото не иска.![]()
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
на 17 и половина, предимно черен Dunhill, като няма пари - карелия 100![]()
17-Marlboro touch или сив Dunhill.
Everything changes, but beauty remains ...
Давидоф, бял. Като закъсам с финансите-ММ. На 16 съм и пуша от 1 година и вече ме е яд, че почнах но в средата в коят съм в момента не мога да ги спра. Винаги съм си мислел че имам воля ама тук нещо не ми се получава.
ПП: Който НЕ пуши, да НЕ пише. Все пак темата е към пушачите
Ти така си мислиш![]()
Последно редактирано от vpowerrr : 01-15-2012 на 07:06
на 18 съм сега, пропуших на 15 или 16, винаги съм била главно на Карелия или Мерилин ,няма значение какви... ама вече почти не пуша, иначе съм с Vogue... и последната кутия я подарих на майка ми, щото ми омръзна да се занимавам с пари, запалки и дъвки![]()
16, син Dunhill.
chemicalX ♥
I would go through all this pain. Take a bullet straight through my brain. Yes, I would die for ya baby;
But you won't do the same.
Извинявайте,че се изказвам,ама вие сте на по 14-15 години и сте тръгнали да пушите ?!? Що не вземете да се стегнете малко ???
Кадя помещенията със сръбски червен вайсрой за 3 кинта кутията.Няма такава божествена отрова!
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
На 14, зелена Eva
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Muratti one или silver, ако няма one.