- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какви цигари пушите и на колко сте години?
На 14 съм и пуша всякакви цигари.. ама напоследък май се съм на LM.![]()
На 14 съм, пуша от 3 години вече. След първата цигара почуствах как ми омекват кракатаИначе пуша мурати и вече изпитвам зависимост
![]()
Последно редактирано от broken-barbiee : 02-08-2012 на 22:48
Извинявай, ама до колкото мога да сметна,пушиш от 11 годишна???
Брат ми е с една година по-голям от теб,виждам съученичките му как изглеждат и просто не си представям 11-годишно ДЕТЕ с цигара, защото на тази възраст те не проста са,те и ИЗЛГЕЖДАТ като деца.
И аз пуша, обаче когато започнах, бях на твоята възраст и припалвах по 1 цигара на седмица.
Everything changes, but beauty remains ...
На 17 съм и през живота си да съм изпушил 3-4 кутии с цигари и мога да ви кажа, че тва е пълна глупост, не ви прави нищо освен да ви вреди, помислете над въпроса, иначе друго пуша постоянно има няма от 7 клас![]()
Когато влезете, напишете, че е пълна глупост и сме тъпаци да пушим.. мислите ли си, че ще накарате някой да спре/замисли или намали или вече ви е по навик да съдите и обиждате?![]()
15 - ММ, Мурати или Бяло Боро![]()
аз не пуша, ни според мен е тъпо, ако някой те принуждава да пушиш кажи не и не е оригинално(ако заради това пушите) и предупреждавам, че аз не обиждам никой само давам съвет![]()
![]()
![]()
Последно редактирано от mik_i : 02-11-2012 на 18:39
young.wild.and.free - ти какво очакваш от 12 годишна ?
Да не е спам - не пуша.
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
Попушвам си, на 19 съм и съм го писал тук и преди. Просто исках да се пОфала, че пробвах новия LuckyStrike и е доста голяма гъзарийка.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Chacho ме изпревари, но все пак да ви покажа за какво става въпрос - http://whatsthebigga.blogspot.com/20...igarettes.html
стискаш да се пръсне капсулата, където е показано и пращаш душата в рая за 7 минути![]()
Мда и най-якото е, че не е нужно да пушиш цяла цигара с различен вкус и не ти втръсва.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Правилно, можеш да спукаш капсулата по средата, което до сега не съм пробвал, защото ми харесва цялата да я пуша с ментовия аромат, но ще го пробвам, след като ме напомни, че и това разнообразие го има.
Няма да се плашите, вече има и гъзарчета в 2-3 клас пушат по цяла кутия, че и не се крият.. искат всички да ги видят.
Не е спам- не пуша.
Ау, на мен тези Lucky Strike изобщо не ми харесаха, изпуших половината цигара нормална, другата половина я направих ментолова, ама нито една от двете 'разновидност' :Д не ми хареса.
На 17 съм, Marlboro Touch си пуша.
Everything changes, but beauty remains ...
Оу,чувствам се толкова изостанала !
На 14 - не пуша,не съм и пробвала и съм сигурна,че скоро няма и да пробвам!![]()
na 10 / no glavno black devil
След тая тема ше взема да спра да ви защитавам дребосъците, как не сте по-зле от старото поколение.
http://www.youtube.com/watch?v=5zWB4...eature=related
Приятно пушене!
P.S. - Жената е Terri Hall, ето тук обяснява:
http://www.youtube.com/watch?v=qNiBZt1hEzA