- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какви цигари пушите и на колко сте години?
Тая тема ми смрази кръвта направо. Деца на 10-14 години си пушат и чак са горди от това, тц тц. Тютюн под формата на цигари никога не съм пушил.
на 13 съм и НЕ ПУША !!!!
Пишлеметата винаги са пушили и ще продължават да го правят. Нищо ново, просто технологиите позволяват бърз поток от иформация.
в 9 клас съм удрял по 2 кутии червен давидоф
Не пуша тютюн..- иначе доста пъти съм пушил...
![]()
а до зеленото няма кого да не е пробвал..![]()
Азис - Хоп [music]
Пушенето е като да гориш пари в комин..... А това, че деца на моята възраст (13-14 годишни) пушат цигари е... плашещо и тъжно.
И кво, як ли си като пушиш козче и престъпваш закона, а?
Ми на 13 съм, ама не димя като счупена печка. Само в компания - веднъж на хилядолетие. Иначе основно - мерлин или едни отрови, дето ги продават на бройка до училище![]()
Дае батенцеее, пафиш си холандеца, мееен, отпускаш сее копеле и не знаеш къде ссе намираш батко и после пила̀.
http://bit.ly/rHnzD1
Ако не можеш да зацепиш , не е като да не е нанесъл разни вреди коза.
Как може да пушите бе майна, яко сте зле :s аз никога нема да пропуша – само ще пропия![]()
Всякакви. Последно пушех "горна джумая". Иначе - червено малборо, розов мерилин, тънко сиво мурати, шарена карелия и жълта ева.Години няма да споменавам.
![]()
Горна Джумая...не ми го побира акъла как има хора, които успяват да го пушат.
Не бяха мои. Просто обстоятелствата се стекоха така, че без да мисля грабнах цигарата. :д
на 15 сам ,преди седмица ми беше първия път , и пуша само когато сам в компания и за да ми успокои нервите , а и не гълтам :ДД
Черно малборо, на 18 съм.
tonique, темата не е за коз,
пуши си, няма лошо, обаче не е нужно да се изтъкваш с това.![]()
жълта ева
на 16 съм
Само завистта Ви е по - голяма от самочувствието .. xhxha ;D
Parlament и Karelia slims, на 15 съм. Само не знам как пушите Black Devil това за мен не е цигара..
Последно редактирано от Marto_Kurestiq : 05-14-2012 на 15:24