- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какви цигари пушите и на колко сте години?
Davidoff Gold
Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
L'homme est n
Лъки страйк..мерилин..карелия (на бройка само такива има, но иначе не ми харесват) ММ .. Ева .. ии Камел :Д .. и съм на 13
Момиче съм!!!
Karelia 100 Blue- 19
Parliament (Aqua Blue) - Това са най-добрите цигари за мен независимо от цената! (На 17 години)![]()
син дънхил, 14 години
Не пуша, но съм пробвал тукашния бял давидов, давидов лайт от Дубай и боро с плюс филтър (и то тукашно). Най-много ми допадна последното. Гледам тези бест мен много ги харесват пушачите в компанията ми (които ги рекламират по под прикритие) и възнамерявам да ги пробвам и тях. Нямам намерение да ставам пушач. Пушачите се чудят как да ги махнат и да се захванат сериозно със спорт и като ги гледам виждам, че ще е голяма глупост да започвам.
Последно редактирано от viktora : 06-09-2012 на 15:56
черен Лъки Страйк click & roll, 18
Меrilyn, Eva,Corset на 13 съм
Принципно Davidoff Blue(син).
Обаче също много често MM 100, Parliament Aqua Blue, Бяло Marlboro, Lucky Strike Click&Roll.
За по специални случаи жаля 10лв. за Sobranie коктейл, а това от 6лв. е най-гадната цигара, която съм пушил...
Az sum na 15 pusha MURATTI SLIMS no naposledak dosta rqdko se sluchva da zapalq
На 19,пуфкам от време на време гъзария,но мого да трая дълго време без да пуша.Май ще спирам,докато е време.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Син Viceroy или бяло виктори - 19
черен дънхил или черно собрание... 18
божее...няма да пуша изобщо в живота си! та това е толковааа вредноо....
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Жълта Ева и ако нямам достатъчно пари син Бест Мен , на 16![]()
Аз па нито пуша нито пия :P на 19 съм
Принципно я запаля една цигара на 2-3 месеца, я не. Отдавна ги отказах, пуфкам само от лигавня, когато се случи. Иначе - бяло Виктори, 17 години.