- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какви цигари пушите и на колко сте години?
На 17 съм,преди пушех редовно marlboro filter plus (мразя тънки цигари) сега пуша 2 цигари на месец.
на 20г. пуша син Дънхил или бяло Marlboro.
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
Карелия 100 синя, на 24 съм.
Дънхил син или черен, отвреме на време и ротмънс плочка на 24 съм
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
бе уж искам да ги спирам или поне понамаля, та ся си взимам на бройка главно хах оня ден офертата беше блекдевил :д иначе бяло боро
21
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
Тъмносин Rothmans 100's
На 21 години съм
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Марихуана , 14 . Моля без хейт✌![]()
Спрях ги преди около половин година.
На 20 съм, пуша откакто съм на 17, но не съм голям пушачПуша когато седна с някой на кафе или като цяло като се събера с хора. Никога не пуша сама. Обикновенно си купувам розов Мерлин и изкарвам една седмица с едня голяма кутия
![]()
![]()
Аз съм на 17 и пуша от миналата година по принцип пуша различнино сега почнах да пуша Средец някои може ли да ми каже кои е по силна хубавия Средец аз по принцип пуша скай ама са ми слаби ако някои знае кой са по силни моля да ми каже благодаря предварително
ПоЗдРаВи От ВаРнА
![]()
Pusha ot 1 godina i neshto pushil sum kvi li ne sega sum na sinio LD lubimite mimai nikoi ne pushe kato moite
![]()
a i zabraih na 16 sum
na 17 sum pochti i pusha viceroy blue propushih predi 1 godina i neshto![]()
пушил съм доста кратко после се погледнах отстрани и се отказах като видях ква жалка гледка съм :P
има 3 основни причини да се пуши.
1-та е че чрез пушенето индианците са викали духове.Т.е човек си кани подсъзнателно някакъв дух да му помага.Самото пушене в еид ритуал.Имам приятел ,който е обикалял целият свят и от него научих това. Той също така е и доктор и може да му се вярва.Даде ми да опитам пурети от чили и наистина са много сладки ,макар че аз не съм пушач.Пуша толкова рядко и само ,ако има повод.
2 -та причина е ,че пушенето се свързва с огъня.Огуня е една от 4 -те основни стихии тя се отнася към кръвта.Затова се казва ,че пушенето дава кураж.Доколко и как става при всеки е ралично.
3-та причина това е осъзнатото дишане.Вуздуха е един от 4-те основни елемента и се свързва с мисълта и мислите.,адаптацията.Човек понеже диша осъзнато си мисли ,че се отпуска.това естествено отчасти е и така.
Самото дишане крие и голяма тайна.като казвам дишане нямам предвид това дишане , с което дишате в момента или,ако бягатге-т,е диафрагменото.Имам предвид по дълбоките нива на дишане също и преднаталното дишане.
До колкто знам последните 5 години в цигарите започнаха да добавят и някакъв слаб наркотик ,за да се отказват по-трудно хората.
иначе съм пробвал парламент ,малборо и още две марки. Но сегашния парламент не струва.
за неосъзнатите мога да кажа,че не се научават да дишат осъзнато ,но се научават да дишат осъзнато с цигари.ха ха
На 14, син Уинстън и тез от на баба ми , които и се карам , че купува такива. :Д:Д:
Абе, тарикати, аз пък пуших 3,5 години червено боро по 1,5 кутия на ден от сръбското в пакети, контрабанда и ги спрях от раз. Интересно ми е някой да ми каже как не може.
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."