- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какви цигари пушите и на колко сте години?
Парламент а в края на месеца каквото има.
Един син дънхил си пуша вмомента. Някой да го почерпя? Защото ще изпуша 3-4 днес и след 1-2 месеца ще пуша пак.
Аз съм на 16. Пуша от... 2-3 години? (леле, вече не помня, колко съм стара) Пуша домашни цигари. Какво е домашни цигари ли? Ако знаете, в магазинчетата за по 1 лев се продават едни машинки за цигари. Зареждаш тютюн в хартийки с филтър и пушиш. Най-изгодно е.
Как се почувствах след първата цигара? Беше с трева, не с тютюн... Сигурно знаете по-нататък.
На 16 съм.Пуша от 3 години,по 1 кутия на ден,най-често син LM,или Rothmans.
На 18 съм. Пуша главно синя Карелия 100 и червен LM, дръпвал съм си един път от чужда цигара марихуана ама не ми хареса.
12 и половина. От около месец, 17циг. x розов Merilyn, 2циг. x NO NAME (няк'ви с червена кутия), и 1ц. x Син Winston 100s. Нашите като си забравят цигарите, и по 1, 2 слагам в 1 кутийка от шах, в 1 шкафНЕ пуша от газария, а 'щото ми харесва. Никой не знае, и никой няма да знае следващите поне 5 години.
напълно възможно е дребен не ги слушай
важното е наистина да пушиш когато ти се пуши и много внимавай да не се пристрастиш
умната
На 15, наскоро уж ги намалих. От син уинстън, сега на бяла карелия , възмжн най-слабите цигари, дебели. Така де от 8 цигари на де ме устрйват, но вечерта съм в компания и..... ясно :Д
На 18г.съм,пуша от 4-5.Пропуших,откакто баща ми почина.Първата цигара ми беше отвратителна и се закашлях,ама на все още пуша..Пуша черно Victory slims.
Това с баща ти трябваше да го впишем като оправдание ли ?
Автора на темата пита защо сме пропушили.За какво оправдание ми говориш?![]()
На 15 съм, пуша Мерилин и започнах от както влезнах в гимназията...т.е. преди година.
17. Пуша от около 2 години. Оме - розово или оранжево, зависи. Пропуших от скука общо-взето, от един ден на няма какво да правим. Ама защо продължих - никва идея? От гъзария не е, то отдавна да пушиш не е модерно, може би покрай приятели започнах да паля цигара след цигара..
Зависима съм определено, въпреки че както всички и аз преди се кълнях, че няма никога да стана роб на цигарите..
На 16 съм. Пуша от три месеца. Винаги съм мразела цигарите и цигарения дим, но сега пуша по кутия на ден, не, че пуша кой знае колко хард цигари. В началото пуших кинг,ЛМ по дяволите пробвала съм да пуша карелия стосиня, щях да умраи това всичко заради момче, както и да, но сега просто ми хареса и пуша само оме зелено от около два несеца, първия месец исках все по-силни и по-силни. Това са цигарите, които препоръчвам на всекиго
![]()
Последно редактирано от Цветелина : 10-03-2015 на 19:02
По принцип не пуша но когато се съберем с приятели да пием пуша каквото има дънхил или малборо. Интересното е, че съм на почти 17, а тези от които взимам са 13-15 годишни, а пушат от 11 годишни
П.с
Не знам обаче много вървят с бира.
досега не бях чувал някой да препоръчва цигари на някой
пък тази чак на всеки ги препоръчва
На 12 съм и не пуша.
Pusha sin King na 17 propushih predi 1 godina zavisim sum sled purvata cigara emi iskah da zapalq oshte edna stana mi gotino![]()