- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какви цигари пушите и на колко сте години?
iskam samo da kaja tezi koito ne pushat dane se obajdat temata e za pushachi nikoi nego interesuva na kolko ste i che nepushite admina pita pushachite![]()
На 16 съм пуша от един почти два месеца и жълта ева опитах на 11
18, на 1.03 тази година пробвах за първи път, иначе пуша редовно от два месеца някъде. Преди Ева ментол, сега съм на Малборо Тъч по-слабите.
На 16 съм. От 2 години пушех жълта Eva, но тука от скоро започнах Winston Blue...
17 години, тънко сиво мурати. От 2 години някъде си пуша само тях и не мисля да ги сменям, въпреки че, ако някой ми поиска цигара в повечето случаи като види да изкарвам муратито ми казва, че вече не иска.![]()
http://ask.fm/iwwkaa
никакви а с съм с 10г по-дърт от вас
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Браво.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
На 20 години пушех 1-2 години цигари покрай театъра (най- различни), в който играех, след това минах на електронка. Ама веднъж нямах течност за електронната и си купих черен dunhill. Още същата вечер усетих силни болки в дробовете и на другия ден ме вкараха за операция, проблеми с десния бял дроб. Хванах дедовият от тогава не пуша. Мисълта ми е, че опасност от цигарите има и докато сте млади спирайте ги, нищо яко не ви дават. Пушат тея дето нямат хубаво хоби.
За да не остана по-назад от останалите непушачи - почти на 30 г. съм и до този момент дори не съм опитвал да пуша каквото и да е било. (:
//стига ми родния "чист" софийски въздух... :///
na 14 sam i pusha ot polovin gotina. pusha sin dunhill,sobranie refine,sobranie superslims a pri bezparichie bqlo victory
az pusha ot polovin gotina i treniram koloezdene ot 1 godina i vse oshte mi nqma nishto
20 пуша чат пат по дискотеки и като се събираме с приятели, но като цяло не съм страстен пушач. Пуша най-често бяло виктори
(Btw - в детската градина кът мъ видъд как пушъ сичките са крият
(В детската гладина като ме видят как пуша всиките се крият)
Когато искам 100-ки взимам Давидов класик. Когато искам 80-ки взимам дънхил есенс. Когато искам тънки взимам мм слим
ахахахаахах
бахти учениците
родителите им им дават пари да си купят една баничка
а те дават парите за цигари
вие сигурно сте готини пичове, пушещи цигари
а след завършване ще се на минимална работна заплата... защото просто сте много яки и пушите цигари
пафкате масе, наизустявате песните на Payner - и завършвате в мазе под наем... (facepalm)
нямам думи просто...
искам да кажа, че като пушиш не ставаш страхотен в очите на разумните хора
Последно редактирано от solo_ : 12-27-2016 на 23:01
Let's ride the big rainbow to Gayland.
Хем споделям мнението ти, хем си мисля, че по начина, по който си го написал, изглежда малко ограничено. Иначе общо взето отдавна да пушиш не е модерно, както е било преди (ако изобщо думата модерно може да се използва) Като цяло не си изграждам мнение за хората, взимайки в предвид това, дали пушат или не, но наистина на такава възраст в училище винаги ми се е струвало нелепо да пушат децата. Надали имате проблеми или чак такива нерви, че пушенето да ви успокоява и да усещате никотинов глад
. И все пак, познавам страшно интелигентни хора, пушещи от край време, на доста добро интелигентно, социално и т.н. ниво, както и обратното, непушачи, доста глуповати и заблудени, неориентирани. Та мисля, че това не е никакъв фактор и поне за мен е последното нещо, което ме интересува за отсрещния.
П.С. - Аз не пуша![]()
исках да кажа, че има родители, които едва свързват двата края
същите родители дават пари на децата си за ядене
а те ги харчат за пълни глупости
а трябва
не можеш да говориш по този начин, сравнявайки ме с останалите
аз съм различен от тях!
и пак ще кажа, че пушенето вреди на цялото тяло и външния вид
никой не усеща никотинов глад
просто по този начин си въобразяват че са големи, мощни и готини
няма значение дали имаш нерви или не
цигарите не са решение на проблема с нервите
Let's ride the big rainbow to Gayland.
Я ги спрех.
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Изключително ми е интересно, как установи, че пушачите (щото са тарикати) като завършат работят за минимална работна заплата? Не за друго, а защото тази година завърших средно и работя като софтуерен инженер и ми е изключително интересно дали пък не взимам 3 пъти на твоята заплата, нищо че пуша от 7-ми клас?
|DC -Wild#Cat!!♥
Червено боро без филтър, чат-пат пуша и мелник.
Black devil с вкус на шоколад черна кутия на 16 сам. Алкохол и свинско изобщо не докосвам !