- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какви цигари пушите и на колко сте години?
Офф.Като знаете, че темите ви са тъпи, че даже и си го пишете не ги пускайте ! "Не съм пристрастен"..."вече ми е навик"-леле.
Не пуша, няма и да пуша.Не искам да съм като "всички", от цигарите няма полза, а само вреда и то много голяма
Харесвам белите си зъби и избягвам да съм в задимена стреда
Цигари съкс
![]()
Абеее ей! Комини![]()
ПУШЕНЕТО УБИВА, ВРЕДИ НА ХОРАТА ОКОЛО ВАС, ДОВЕЖДА ДО РАК, ИМПОТЕНТНОСТ, РАЗВАЛЯНЕ НА МЕСЕЧНИЯ ЦИКЪЛ И ОЩЕ 10 000 ОТВРАТИТЕЛНИ ПОРАЖЕНИЯ ПО ВАС!
На 13 години съм и пуша само Merilyn.![]()
Keep Smiling (sun)
На 16 съм и тва лято като ме фанаха дяволите секи ден си купувах различни цигари, засега съм се спрял на синьо Muratti
Обичам шопската салааата...
Ем аз съм на 17 и пуша от 3 години. Попринцип като бях малка чичо ми ми даваше да си дръпна от неговата цигара, но тогава не съм и гълтала дима. Първата ми цигара без знанието на наще беше в 3ти клас в едно мазе. Започнах по- редовно да си паля в края на седми клас и тогава се научих и да гълтам. Бяхме с фр на дискотека и там като ги гледах те какво правят реших и аз да пробвам. Не се задавих, но ми се замая главата много. Пуша или шарена Карелия или Карелия 100
![]()
![]()
![]()
ДНЕС живей,защото ВЧЕРА няма да се върне,а УТРЕ може и да не дойде!!!
аз пък пропуших още в утробата на майка ми,ама от тези цигари дет не се загасят от водата![]()
![]()
![]()
Ако искам да се самоубия,то ще пропуша![]()
![]()
НЕ ПУШЕТЕ.ПУШАЧИТЕ УМИРАТ ПО-МЛАДИ.![]()
![]()
![]()
Пуша от вече 2 години и половина,пропуших защото съм тъпа овца,която няма воля да ги откаже...Пуша синя карелия дебели 80's
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
На 15 години съм, пуша, но не цигари, а папироси - това е нещо като цигара, но не съвсем. Това е тръбичка от папирос пълна с тютюн, другата част е от по-дебела пхартия и е дълга колкото частта с тютюн. Освен това папиросата гори бавно, а не тлее като цигарата. Най-често пуша Беломорканал, но предпочитам тези на баща ми - Герцеговина Флор. Продават се само на едно място в цяла България.
На 14 съм - не пуша и нямам никакво намерение да ги почвам. Така ми е много добре.![]()
Не е важно от къде ще тръгнеш, важно е да знаеш на къде отиваш!!!
http://angel4etogeri.blogspot.com/
мм бравоПървоначално написано от Unendlich
и аз не мисля да пуша, само си ебавам организма... пък мисля да се правя атлетичен и цигарите само ше вредят... не че не съм пушил... ама общо да са около 5-6 цигари
![]()
![]()
На 16 съм , пуша бяло виктори .. пуша от .. 4 години![]()
![]()
никакви![]()
на 17 съм
![]()
еми на 13 и пуша от време на време , като излизам /Merilyn/
не пуша![]()
Кфи цигари бе мамка му?! Аз не пуша и съм си обещала никога да не ги лапна тия лайна![]()
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
+1Първоначално написано от elito0o0o0
![]()
It's better to be ALONE than to be with people you don't like.
Не пуша ...и неискам да пропушвам !!!! Но съм пробвала и определено не ми харесват !!! Мисля ,че бяха ММ