- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Според вас това приятелка ли е?
Еми искам да питам..
Според това което ще напиша по надолу..
мислите ли че най-добрата ми приятелка изобщо ми е приятелка?
Например:изказвам мнение за нещо[няма значение какво е] и тя почва да ме нарича тъпанарка,пача и други такива..само защото мнението ми не съвпада с неиното..
2 Пример:когато има хора с нас...
тя разказва на хората случки,които са малко неодобни[за мен] при положение,че съм и казала да не казва на никой..
3 Пример:или пък почва да разказва на приятелите ми..
че съм няква тъпа,кривогледа и тка нататък..
4 Пример:харесвам едно момче от неиното село..и тя сега е направила др скайп и се представя за него...
праща ми някви целувки и тка нататък..
и имам доказателства,че е тя..![]()
![]()
има и още примери..
но в момента не се сещам..
ако може без обиди..![]()
![]()
а сега коментирайте..![]()
![]()
и мерси предварително...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.човек колкото и да бяга и да се крие, никога неможе да се отърве от себе си! .. ;(
Нали си нямате работа ...
Айде аз да ви кажа сега едно мъдро съветче - Не наричайте 'приятели', хората, с който излизате и прекарвате времето си !Тва, което е правилаи прави въпросното момиче ми говори за все още неизживяно детство .. / най- малкото/.
И не, никва приятелка не ти е,ако държиш на нея по някъв начин, поговорете, кажи й какво те дразни, защо и тн, макар че за мен нещата вече не се оправят само с говорене .
Съгласна съм,че щом е такава не ти е приятелка,камо ли най-добра...По-добре я остави да се развива сама и си намери човек с характер и мозък в главата!![]()
Няма приятелство...подкрепям мнението по-горе - престанете да наричате хората с които пиете и се мотаете по улиците приятели. Това са просто познати, а приятелите...е, те са съвсем друга бира...![]()
Най-много мразим чалга и McDonald's!!!
Есть только миг между прошлым и будущим.
Именно он называется жизнь!
Ами както казаха по-горе 1во поговорете и се изснете.А ако не се опрайте начи 1000%не ти е никфа фр. и почвай по нейня начин и .
![]()
Емммм детска работа..То тва ако е приятелство....
Trance/House Only in my heart..
se edno opisvash nqkva selqnka deto sa opitva da ti razvali sqkvo nastroenie seki put kato se sreshtnete..za men tq daje ne ti e poznata kamoli fr kamoli best fr![]()
![]()
Как може да наричаш това "приятелка"?? Не, това е момиче просто убива свободното си време, за са излиза с теб. На тфое място бих я заебала мн яко.
Обiчам те и 0т таzи Lюбов боLи и вsекi сп0деLен м0мент нi пRибLижава kъм kрая...
за т'ва не трябва да споделяте ли4ните си неща на всеки срещнат
Fighting for nothing is what you're born for.
tfa e zavis ot neina strana prosto i az iam podoben prolem prosto ima hora koity ne mogat da priemat 4e ima i po dobri ot tehama nali zn fr-ta ti ne e vinofna vinofni sa tiq de i diktuat ot gore!
![]()
![]()
![]()
![]()
без ПОДПИС ... xD
Приятелка друг път .. по - скоро едно завистливо , гадно , злобно момиченце , но приятелка не![]()
Приятелството е взаимна изгода от 2 ма човека ... когато .. изгодата свърши .. от 1 та страна .. и приятелството свършва там .. естествено като всичко има си и изключения ...
и все пак ,... ако някой се изправи с/у мен .. и аз бих се изправил с/у него .. без да ми мигне окото .. мачкат ли те мачкай и ти .. сигурен съм че и ти имаш " кирливи ризи " който да развееш![]()
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
А ти случайно дан си на 5 хД![]()
![]()
![]()
![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
разбира се че не ти е приятелка,не се движи с нея
![]()
Xax , mi ne prosto zabravi na tova vreme NQMA priqteli...
priqteli moje da ima6 dokato ste na DO 10-12 godini sled tva si4ki po4vat da ne te ibavat, ili ti tqh...
Nqma ISTINSKI priqteli ima poznati samo...
Продавам оригинални парфюми на ниски цени
Извинявай, обаче не мога да се сдържа. Ти явно наистина си тъпанарка, за да задаваш такива въпроси. Естествено, че не ти е приятелка!
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
приятелката ти е една куха комплексарка... сори че ти го казвам ама...![]()
You're hardly conscious of the stains and scars,enabling your partly clouded logic.
Първоначално написано от bRutal'zaek ^_____^
Не разбира се...
ако бях на пет..
как щех да пиша we...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.човек колкото и да бяга и да се крие, никога неможе да се отърве от себе си! .. ;(
Не ти е приятелка,да не говорим за най-добра.Най-добртите приятелки се подкрепят и си казват меннието но не убиуждат.Това е няква тъпа пача.Имам 2 най-добри приятелки едната от малка от детската а другата е от миналата година.НИто една не би ми напраила гадно по някакъв начин.
Изпусна факта, че е сумати комплексиранаПървоначално написано от JusT^SmiLe
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Абе що в заглавието на темата има думата "приятелка",която хич не съответства на съдържанието ...
Остави я сама да си бае и направи нещо,което ще я унижи възможно най-много..
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
Усеща, че си по-слаба от нея. Дори т'ва, че в момента пускаш тема тук те прави още по-слаба. Ми много ясно, че ше те тъпче. В повечето женски приятелства за жалост е така. Едната задължително трябва да доминира иначе не се получава. Ако искаш ти да доминираш ше трябва да мачкаш. Ако искаш да мачкаш - стягай се, иначе свиквай.
Животът е адът описан в Библията!
приятелка не е момичето с което излизаш навсякъде ...
Приятел е този , който те познава знае всичко за теб ..всяко малко недостатъче и въпреки всичко те обича..и въпреки всичко те смята за най-прекрасното съществто . А по темата ..това не ти е приятелкакофти , но ти и без това си го знаеш . И аз не мога да се похваля с истински приятели .но пък имам 3-4 добри познати ..на които мога да опра :P
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!