.

Виж резултатите на анкетата: krasawici s kysi poli ili metalki

Гласували
194. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • metalki

68 35,05%
  • krassawici s kysi poli

126 64,95%
Затворена тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 122

металки или красавици с къси поли?

abe hora 6to ne wi kefqt qki metalki a samo krasawici s kysi poli .li4rno az moga da sym i dwete.ako ima nqkoj po malyk da mi pi6e?

Град
    Paradise
    А нормални момичета дето нито слушат див метал, нито се обличат и държат като курви няма ли?

Еййй нали искаше да си с някой от близнаците

П.П.С тази тема показа що за евтина стока си Малко курве (най-вероятно с комплекси),което не може да си намери самичко сериозен приятел и тръгва да търси из форумите някой загорял хлапак

И все пак по темата:Ми какво има да им харесват на металките?!Облечени като за погребение (целите в черно),с един тон грим и дрехи 3 размера (поне) по-големи от техния собствен
    Все пак едно е да видиш момиче облечено (почти) като момче и съвсем друго да видиш момиче с къса пола,токчета и готина блузка

Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
    А нормални момичета дето нито слушат див метал, нито се обличат и държат като курви няма ли?
    има
    Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...

I don't know..that's just the way I AM!

Цитирай Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
    Еййй нали искаше да си с някой от близнаците

П.П.С тази тема показа що за евтина стока си Малко курве (най-вероятно с комплекси),което не може да си намери самичко сериозен приятел и тръгва да търси из форумите някой загорял хлапак

И все пак по темата:Ми какво има да им харесват на металките?!Облечени като за погребение (целите в черно),с един тон грим и дрехи 3 размера (поне) по-големи от техния собствен
    Все пак едно е да видиш момиче облечено (почти) като момче и съвсем друго да видиш момиче с къса пола,токчета и готина близка
    Напълно вярно!!! +1

Все едно момичетата да харесваме метъли...пфф по добре да си седя сама отколкото да трагна с някоя от тия маймуни...Н хората са казали за всеки влак си има пътник....метълка с метъл ходи...фешънка с фешън и т.н. за кво тряа да чифтосваме метъл/ка с фешън/ка

аз си падам само металки няма значение колко не са добре с главата все пак и аз не съм добре с нея

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P

Все пак едно е да видиш момиче облечено (почти) като момче и съвсем друго да видиш момиче с къса пола,токчета и готина близка
    ...Оооо да...къса пола,на токчета,с близалка!Това иска всяко момче.Една курва,която се опражнява докато си чака автобуса на спирката,с близалка в уста.На пръв поглед се вижда колко малко им е умствения багаж. Не,не,неее...Няма такъв смях просто.
    И какво против метълките имаш???Освен това не всички се гримират.Със сигурност не си слагат толкова грим,колкото курвичките с близалки в уста.

Мега фен Аватара на Hilary_
    гласувам за нормалните...нито некви метали ( да не говорим че повечето не разбират нищо) нито "тъпи кифли" ми харесват...ценя истинските хора които имат собствен стил и не се жлияят от останалите!!!

Цитирай Първоначално написано от SuNsEt

...Оооо да...къса пола,на токчета,с близалка!Това иска всяко момче.Една курва,която се опражнява докато си чака автобуса на спирката,с близалка в уста.На пръв поглед се вижда колко малко им е умствения багаж. Не,не,неее...Няма такъв смях просто.
    И какво против метълките имаш???Освен това не всички се гримират.Със сигурност не си слагат толкова грим,колкото курвичките с близалки в уста.
    ЕеЕеЕе кой знай какво е станало ... От бързане съм написала блИзка,а не блУзка ... Сякаш има някой тъп,който няма да се усети,че е грешка

олелеле божке

Град
    Банско
    А ЕМО-тата къде ги забравихте?
    So that each and every woman could find her perfect guy

Голям фен Аватара на glamouros
    aaa kopeletaa k1 vi e problema s metalkite a i kato gledam si nqmata nikva predstava kak xodqt 6tot ne slagat tonove grim kato kv1rtalnite kiflenca nito pyk nosat 3 nomera po-golemi drexi ako tr sme 4esni metalite sa nai-qkite xora a kysite poli4ki blizalkite blyzkite i tn sa za magistralata sladyr4e zlee

Град
    Пловдив
    "Кефят" ме само жени без коса,зъби и с големи хайдушки мустаци

I believe only in death itself

Аз пък искам максимум 11-годишна метълка, която вече да има поне 5-годишен стаж на магистралата и да се е усъвършенствала във всички дейности, които се предлагат там. Освен това държа да носи винаги розов блестящ гланц, по който да я разпознавам нощем. Задължително е да има много грим. Моля, уведомете ме, ако познавате такава

А защо мислиш,че момчетата не харесват металките?Аз доколкото знам металките също си имат гаджета,значи са харесвани. За всеки влак си има пътници,да не говорим,че е изключително глупаво да казваш какво харесват момчетата като цяло,след като всеки има различен вкус.Темата е доста глупава и няма смисъл в нея.Поне аз така смятам.

Град
    Paradise
    Аз лично нямам нищо против метълките, ама както казах, защо по дяволите твърдите, че вс момчета харесват блондинки с къси поли Всъщност повечето момчета предпочитат нещо по средата: нито да е кифла,дето няма момче, което да не е видяло под полата и, нито облечено в черна широка блуза момиче. Момчетата обичат хем да си порадват окото с някоя по прилепнала блузка на гаджетата им, хем да знаят, че момичето им е само тяхно и като минава по коридорите разни разгонени пубери не му подвикват, вдигат късата пола и обарват, където им падне. Момчетата предпочитат сериозно (до някаква степан) момиче, което не скача от радост на високите си точкета като види розов лак за нокти, облича се все пак така, че той да и се порадва и си гледа кротко на живота без да и дреме за някакви етикети от сорта на заклета метълка, чалгарка, курва и тн...

Макар да съм момиче, естествено, че метЪлките.

Виждам, че повечето хора немогат да пишат метъл и производните от него думи.
    Eat bunnies, not SHIT!!!

Saatana vittu perkele!!!

Мани ги тез уруди.Нито едното,нито другото.Нормални момичета.Не искам много .... нали.Ама много трудно са намират.

Аз лично нямам нищо против метълките, ама както казах, защо по дяволите твърдите, че вс момчета харесват блондинки с къси поли Всъщност повечето момчета предпочитат нещо по средата: нито да е кифла,дето няма момче, което да не е видяло под полата и, нито облечено в черна широка блуза момиче. Момчетата обичат хем да си порадват окото с някоя по прилепнала блузка на гаджетата им, хем да знаят, че момичето им е само тяхно и като минава по коридорите разни разгонени пубери не му подвикват, вдигат късата пола и обарват, където им падне. Момчетата предпочитат сериозно (до някаква степан) момиче, което не скача от радост на високите си точкета като види розов лак за нокти, облича се все пак така, че той да и се порадва и си гледа кротко на живота без да и дреме за някакви етикети от сорта на заклета метълка, чалгарка, курва и тн...
    Не съм много съгласна с ''широките тениски''.Все пак и аз нося блузи на някои от любимите ми групи, но не нося 3-4 размера по-големи от моя, които стават повече за пижама отколкото за навън.
    Eat bunnies, not SHIT!!!

Saatana vittu perkele!!!

Не харесвам нито металките нито момиченцата с къси полички.Абе хора неможете ли просто да бъдете нормални.

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    ami az ne svurzvam "metulka" s nqkakvo gnusno,debelo,protivno suzdanie,koeto e zabravilo kude e banqta vku6ti i hodi sus splastena mazna kosica.est,4e masovo sa takiva,no ima i mnogo seksapilni i krasivi metalistki.az li4no poznavam nqkolko,predi 5god i az se vodih uj za takava,no vinagi sum izglejdala dobre i ne sum se "muknala"kato narkomanka!Nz...moje bi i v tvata tipa momi4eta ima po ne6to cenno!

Супер фен Аватара на miShle
    Абе напоследък аз супер често се сблъсквам с тоя въпрос. За мене лично някфи "метълки",дет и такива не са са ми ... NO COMMENT В смисъл,не че искам да засегна която и да е мацка,но къде е женското в момиче,което носи огромниии широки дрехи и 5 номера по големи кецове. Тва никога не съм го разбирала.Естествено,че всеки има свободата да си се носи както си иска и не че имам нещо против тея момичета,но просто са ми странни,че са избрали именно такъв стил и че той им допада. Също така адски ми е претруфено и тоя чалгаджийския стил тип - селска кифла. Аз съм момиче и смятам,че дънките и блузките все още са на мода .. И,че точно тоя тип дрехи подчертават женските черти. И пак казвам мое си мнение,не карам никой да се съгласява с него ..
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

Град
    В далечината... еййй там ;]
    Не мисля, че тряяя така да се делят... има грозни "с къси поли" има и хубави с къси поли същото е и за метълките.... не разбирам кви са тея разделения... ВИЕ БАВНИ ЛИ СТЕ КВО?!?!
    Неее съм умряял ша' знайш' за твойта' слива миризлива, ша'знайш. Ебах ти майката керлива ша' знайш'... ОБИЧАААМ ТЕЕ !

Цитирай Първоначално написано от darla_f
    ami az ne svurzvam "metulka" s nqkakvo gnusno,debelo,protivno suzdanie,koeto e zabravilo kude e banqta vku6ti i hodi sus splastena mazna kosica.est,4e masovo sa takiva,no ima i mnogo seksapilni i krasivi metalistki.az li4no poznavam nqkolko,predi 5god i az se vodih uj za takava,no vinagi sum izglejdala dobre i ne sum se "muknala"kato narkomanka!Nz...moje bi i v tvata tipa momi4eta ima po ne6to cenno!
    Тва е мнението, меееен.

Всякви хора има.
    А някой беше споменал за метълките, дето и такива не са... мда,аз много им се смея как събират парички да си купят смешна пентаграма от натъмно, клепат се с грим само за идеята да са черни и грозни..
    аз слушам жици и мога да кажа, че най-накичените и развлечението най-често са най-големите злета и позички.
    А относно фешънките - много грубо име за момичетата, които просто харесват модата (в което няма нищо лошо)
    Ест че има курви, за тях се пише редовно - но има и нормални момичета - например повечето от класа ми - няма жицари, но са свестни и добри момичета, забавни.. дреме ми на курО (дет го нямам) че се кефят на лилаво и зелено, и на Преслава...
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си