- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- металки или красавици с къси поли?
Всички сме прави за себе си, но всички грешим за другите.
АЗ СЛУШАМ ЧАЛГА, ОБЛИЧАМ СЕ С ДРЕХИ ПО МЕН, НОРМАЛНИ, КОИТО СЕ ПРОДАВАТ ПО МАГАЗИНИТЕ, МРАЗЯ УЛТРА КЪСИТЕ ПОЛИ, НЕ ОБИЧАМ МНОГО ГРИМ САМО СПИРАЛА И ГЛАНЦ.
ПРОСТО ОБИЧАМ ДА ТАНЦУВАМ НА ТАЗИ МУЗИКА, НЕ СЪМ КУРВА, ИМАМ СЕРИОЗЕН ПРИЯТЕЛ И НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА КАКВО МИСЛИТЕ ЗА МЕН.
ИМА КРАСИВИ МЕТЪЛКИ, КОИТО СЕ ОБЛИЧАТ НОРМАЛНО, ИМА И ГРОЗНИ ЧАЛГАРКИ ИЛИ ФЕШЪНКИ, КОИТО СА ОТБЛЪСКВАЩИ.
Ако някой не се съгласява с мен, да каже кое не е правилно![]()
Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!
baby_bitch ти пък направи голямото изказване, от къде на къде си мислиш, че метълките са по - грамотни от другите момичета? Ти прочете ли какво си написала? Според теб, аз неграмотно ли пиша?
Вярно, тая не може да пише, ама ти си тръгнала да слагаш всички под общ знаменател.
Извинявай за грубото ми държание, обаче кипнах!
Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!
Не съм момче ,но отговорих с момичета с къси поли.Поне на мен повече ми допадат.
ПС - Момиче с пола /и да е хубава/ не значи задължително ,че е курва![]()
mishaaaaa, нека направим малко съпоставка между броя на метълките смятащи, че е готино и модерно да не можеш да пишеш и този на останалите мацки (фешънки, чалгарки, все тая). със сигурност няма да видиш пост от метълка написан ЕтУУ ТъКааААа. това естествено не значи, че всички метълки са грамотни или че всички други не са ... както и това, че някоя метълка има страх от водата, не знае къде у дома й има огледало и предпочита да износва дрехите на по-големия си брат метъл, не значи, че всички останали са такива!!!
... so much to live for, so much to die for ...
Тъкмо мислех, че няма да попадна на смислено мнение в тая тема.Първоначално написано от mishaaaaa
Напълно съм съгласен с теб, макар и да не харесвам чалга. Има красиви и умни метълки, има красиви и умни чалгарки.. И ТЕ ТАКА!
"The body tell the mind to quit. The mind tells the body to shut up."
За мен метълките са урудливи ,така че да се ебат кръгово и да не занимават нормалните хора.Тва, че ви кефи да се обличате кат на погребение изобщо не ме късае и не ща да ви гледам умрелите физиономии насякъде.
Кифлите и те не са стока, но поне ти го дигат по - лесно, квото и да си говориме.
Нормалните хора не носят етикети.
А за автора на темата - Комплексирано момиченце.Като си се притеснила че не те харесват защото си метълка спри да се обличаш като смъртта.
А и още нещо забраих да кажа.
Начи, метълките тука са доста и сега ми се изяснява защо.МЕТЪЛКИТЕ НЕ ЩЕ ДА ГИ ЕБЕ НИКОЙ И ВЛИЗАТ ТУКА А КИФЛИТЕ СИ ЖИВЕЯТ ЖИВОТА И НЕ ГИ ТОРМОЗЯТ ТАКИВА ТЕМИ.
Сега изяснихме ли кои са по - харесвани?!
Btlin - иди да те научат да пишеш и да ти налеят мозък. А, чакай, това последното е невъзможно.
Иначе истината винаги е в златната среда - важното е да са хубави и умни девойките, пък за стила ще се разберем![]()
Метъла е бунтарска музика, нормално е повечето хора да посочат втория отговор за верен. А и повечето жени металистки на външен вид не можеш да кажеш какви са. А онези с черните коси, обиците и тениска на Металика са малко по друга порода....
тва малко кат ония виц за блондинките и брюнеткитеПървоначално написано от Btlin
![]()
Cruel Intentions
Металките са бати грозните.. как ги сложихте в класацията не знам... ;д
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Грамотни девойки.![]()
Ше си пиша както искам в тоя скапан форум, бе червей.Много сте грамотни сичките като нямате какво да кажете, ма сичките сте неграмотни по отношение на темите, които разисквате.Първоначално написано от DiTeraNNo
На мен дали ше ми се налее мозък не ти влиза в работата, бе козел.Живеем в демокрация ше си се изказвам какту щъ и шъ си пишъ какту си искам.
Mdam to4no taka si eПървоначално написано от glamouros
![]()
Ооо и питаш!Сега половината "девойчета" ще си предложат услугитеПървоначално написано от BeTePuHaP
Абе, останалите, защо пишете "метАлка"?От х'алуминий ли е, от бакър ли, що ли...
Пишете грамотно, на кирилица!
Пийте си млякото редовно!
Слушайте мама и тате!
suglasna sum,ama mi e jal 4e slu6a6 4alga.vse pak spored men si prava.Първоначално написано от mishaaaaa
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
ne e do tolkova kak se obli4a i kvo slu6a... zavisi ot 4oveka... ima mn gotini metulki deto sa super sexy .. podurjat dobra higiena i ne sa po zle izglejda6ti ot nekvi kurvoletini.. sesh se zavisi na kva popadne6... 6ot ti moje6 da vidi6 i nekoq amorqnka s kusa pola 8 tona grim i ne se e kupala ot 100 dena i ima vu6ki ...taka 4e si e do 4oveka
+1 ЕВАЛА !!!!Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
darla_f просто на тази музика се забавлявам, харесва ми да я слушам и в никакъв случай не подражавам на поп-фолк дивите.
Мен не ме засяга, на кого пи*ките са лапали и как са стигнали до там, не ме интересува дали са курви, нали забавляват хората, друго, свързано с тях, не ме засяга![]()
ами при така зададена анкета
metalki
krassawici s kysi poli
незнам кои няма да избере красавици с къси поли (дори и отговора да беше без къси поли ... ) всеки харесва красивото. иначе има мнгоо готини мацки които слушат метъл ... стила на музика не определя как изглеждаш външно така че ... бих избал трети отговор ... "красавици било то без поли или с поли, дали метълки или "не метълки"
Между другото, нали си говорехме за грамотност .... та, момичето, което е написало темата, също не е от най - грамотните ... сладурана се пише с "у", а не с "о" ....![]()
Първоначално написано от mishaaaaa
хехехе ти пък ... то май няма тема в която да няма правописни грешки![]()