.

Виж резултатите на анкетата: krasawici s kysi poli ili metalki

Гласували
194. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • metalki

68 35,05%
  • krassawici s kysi poli

126 64,95%
Затворена тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 122
    Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Аз пък имам въпрос:Откъде накъде "красавиците с къси поли" слушат чалга, не може ли просто да са обикновени момичета?Защо едни ще са метълки, а всички други ще са красавици?Да не би сред метълките да няма красавици, да не би сред чалгарките да няма грозници?

Извод: Доста сте ограничени.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от baby_bitch
    Аз пък имам въпрос:Откъде накъде "красавиците с къси поли" слушат чалга, не може ли просто да са обикновени момичета?Защо едни ще са метълки, а всички други ще са красавици?Да не би сред метълките да няма красавици, да не би сред чалгарките да няма грозници?

Извод: Доста сте ограничени.
    ау това мнение не го бях видял ... вярно какво е тва мнение да слагате всички под общ знаменател ...

momi4eta s kysi poli hahah, metylkite hodqt pove4eto razvla4eno, s 4erni drehi i abe ujas

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от VaH4yZz
    За ко ти е тая металка НЕе ли си некоя яка путка с къса поличка
    ти не си ли срещал "метълка която е яка путка с къса поличка" ?!?!??!

Град
    Варна
    вие бавни ли сте?

:)

Цитирай Първоначално написано от VaH4yZz
    За ко ти е тая металка НЕе ли си некоя яка путка с къса поличка
    Ем неграмотен,ем тъп!Има и метълки,които са "яки путки" с къси поли!

Харесвам секси момичета, не металки

ми хубаво айде някой да ми каже аз ква съм кат слушам и метъл и чалга и сяква друга мусика (без класика и опера де) не ходя с къси полички и си слаам грим в нормите айде кат ще делим момичетата така аз тогава ква съм ?!?

Цитирай Първоначално написано от sm_95
    ми хубаво айде някой да ми каже аз ква съм кат слушам и метъл и чалга и сяква друга мусика (без класика и опера де) не ходя с къси полички и си слаам грим в нормите айде кат ще делим момичетата така аз тогава ква съм ?!?
    Защо се правиш на интересна не мога да разбера...
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Град
    Своге
    Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    Цитирай Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a

И все пак по темата:Ми какво има да им харесват на металките?!Облечени като за погребение (целите в черно),с един тон грим и дрехи 3 размера (поне) по-големи от техния собствен
    Все пак едно е да видиш момиче облечено (почти) като момче и съвсем друго да видиш момиче с къса пола,токчета и готина близка
    ...Оооо да...къса пола,на токчета,с близалка!Това иска всяко момче.Една курва,която се опражнява докато си чака автобуса на спирката,с близалка в уста.На пръв поглед се вижда колко малко им е умствения багаж. Не,не,неее...Няма такъв смях просто.
    И какво против метълките имаш???Освен това не всички се гримират.Със сигурност не си слагат толкова грим,колкото курвичките с близалки в уста.
    Адски добре казано!365165816856 пъти по-добре е да си метълка,отколкото курва!
    Nothing's gonna change my love for you!
    You ought know by now how much I love you!
    One thing you can be sure of
    I'll never ask for more than your love!

^значи,ако не си метълка,ще си курва?
    Или пък,ако си метълка не можеш да бъдеш курва?
    Курвите да не би само по късите поли и деклотетата да се определят?

мен пък ме радват пънкарките
    обикн, са секси, носят яки дрехи и гримът им е на ниво и общо взето - това искам аз от живота
    tva koeto predstavqte na snimkite sa nqkvi basi Gothicheskite momicheta - az lichno ne sum vijdal momiche s takava pola (kato sa pogrebenie i podobni)
    kolkoto do "kurvite" emi chestno kazano - kurva e samo ako puska na vseki...

само да прибавя за пънка - не говоря за някви със вдиганти до майната си прически момичета нитo... абе общо взето да са стават за гледане

Град
    ВаРнАаАа
    ^

Абе все пак сме момичета.. някой да вижда нещо женствено в тези момичета .. познавам много ..и общо взето са ми приятели.. съжалявам но половината се държат като точни ОЛИГОФРЕНи (дори не олигофренки) .. обличат се като мъже .. нали все пак ние сме нежнаата половинка .. те както ги гледам ако имаше едно лесно и х*й щяха да си сложат.. Това не оззначава, че подкрепям другитр... мисля, че едно нормално момиче /без странични наклонности ще е супер / .. но за жалост по това време всички от 12 на горе, тръгват или по единия или по другия път .. аз съм на 14 .. и съм доказателство, че това да не харесваш метълките не означава че си курва :P

Град
    Sofia
    Късите полички

деа знам много интересна тема, сега за красавиците с късите поли то много добре се вижда.Ама винаги съм си мислел, че под тея дънки изсулини и тея синджири дето дрънкат има много хубави тела
    tongue teasing

аз пък не мога да разбера друго.
    вие метЪлки на живо виждали ли сте бе лумпени такива.
    Кви са тея широки дрехис 5 номера по големи и тн , се едно описвате рапърите, или вие разлики такива не правите. знаете ли колко метЪлки познавам дето носят къси поли, и какво муе изродското на обикновени дънки , черен потник и кубинки примерно. деба заблудените лапета дето сте.
    Предпочитам ( и ходя и тн с) метълки - по сериозни момичета , дето не са некви лигли, и се интересуват от повече неща освен коли, пари и "пичове" с пари.
    Войни на Тангра

Град
    Sofiя
    Не че съм лизбийка ма предполагам,че мъжете се заглеждат по каки с къси поли.А не по металки.

stiga metala i shirokite drehi da ne gi omujestvqvat az lichno ne go predpochitam no sqkvi gi ima ;]

Цитирай Първоначално написано от Pagan_man
    Кви са тея широки дрехис 5 номера по големи и тн , се едно описвате рапърите, или вие разлики такива не правите. знаете ли колко метЪлки познавам дето носят къси поли, и какво муе изродското на обикновени дънки , черен потник и кубинки примерно. деба заблудените лапета дето сте.
    Предпочитам ( и ходя и тн с) метълки - по сериозни момичета , дето не са некви лигли, и се интересуват от повече неща освен коли, пари и "пичове" с пари.
    +++ По концертите например тази година на Металика имаше много яки метълки, които не наподобяват ''мъжкарани с големи тениски, широки дънки с ланец....и т.н.''.
    Това са някакви митове, които ще се помнят и за напред.
    Пример: метълите не се къпят и миришат на плесенясали теменужки или , о да как беше, те са наркомани и ходят да се дрогират по концерти.Още, те могат само да си въртят косите наляво и надясно.....бла бла бла......

Това, че повечето не са вижадали истински метълки, 'щото т'ва къде го описват са някакви рапърки както каза Pagan_Man .Просто водят се тъпи спорове.
    Eat bunnies, not SHIT!!!

Saatana vittu perkele!!!

Град
    Саламанка,Испания
    А аз се чудя,защо трябва всичките да сте разделени на стада,не е ли най-добре да си уникален сам по себе си,да не подражаваш на другите,и хората да те запомнят като нещо ново,а не като поредната метълка или кифла.
    Reality is wrong,dreams are for real.

Град
    Paradise
    Цитирай Първоначално написано от Armani_P
    А аз се чудя,защо трябва всичките да сте разделени на стада,не е ли най-добре да си уникален сам по себе си,да не подражаваш на другите,и хората да те запомнят като нещо ново,а не като поредната метълка или кифла.
    + милиард :P за мене това са 1 вид рамки поставени около човека. Значи, ако ти стоят къси поли си длъжна да слушаш чалга и да курвееш из града ли? Или, ако слушаш метъл и обичаш черното, е задължително да вониш на гадно, да не се къпеш и да приличаш на ритната зелка? Да да...
    Всичко накрая опира до човека. Убедена съм, че примерно тези, които сега псуват метълките и твърдят, че са им гнусни, ако 1 ден срещнат усмихната такава, която изглежда добре и е приятна компания, тези класификации "метълка", "емо" и тн отпадат. Същото важи и за другата страна. Момичето може да си се облича секси и пак да е сериозно и да не разтваря крака за всеки...

Разбира се,че всички предпочитат нормалните момичета.Но по зададения въпрос разбира се,че красавица с къса пола.Мисля,че няма кой да избере метълка нейзползваща дезедорант,с мазна коса и рунтави вежди.

Град
    Paradise
    Цитирай Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
    Цитирай Първоначално написано от Pagan_man
    Поредното ти малоумно изказване породено от разваления (от метъла) ти мозък.Момиче с кубинки - що не одиш да те шибат калинките?
    Познавам няколко метълки който се ебът като разпрани а една от тях ходи да духа и да се ебе на околовръстното.Така че не всички метълки са "ангелчета" каквито ги изкарваш...
    Както казах, накрая всичко опира до човека. Колкото има гадни курви метълки, толко има руси момичета с къси поли, които не се ебът постоянно. И обратното. Зависи от вътрешната нагласа, не от стила.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си