- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- металки или красавици с къси поли?
ау това мнение не го бях видял ... вярно какво е тва мнение да слагате всички под общ знаменател ...Първоначално написано от baby_bitch
momi4eta s kysi poli hahah, metylkite hodqt pove4eto razvla4eno, s 4erni drehi i abe ujas![]()
ти не си ли срещал "метълка която е яка путка с къса поличка" ?!?!??!Първоначално написано от VaH4yZz
Ем неграмотен,ем тъп!Има и метълки,които са "яки путки" с къси поли!Първоначално написано от VaH4yZz
ми хубаво айде някой да ми каже аз ква съм кат слушам и метъл и чалга и сяква друга мусика (без класика и опера де) не ходя с къси полички и си слаам грим в нормите айде кат ще делим момичетата така аз тогава ква съм ?!?![]()
![]()
Защо се правиш на интересна не мога да разбера...Първоначално написано от sm_95
![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Адски добре казано!365165816856 пъти по-добре е да си метълка,отколкото курва!Първоначално написано от SuNsEt
Nothing's gonna change my love for you!
You ought know by now how much I love you!
One thing you can be sure of
I'll never ask for more than your love!
^значи,ако не си метълка,ще си курва?![]()
![]()
Или пък,ако си метълка не можеш да бъдеш курва?
Курвите да не би само по късите поли и деклотетата да се определят?
мен пък ме радват пънкарките
обикн, са секси, носят яки дрехи и гримът им е на ниво и общо взето - това искам аз от живота![]()
tva koeto predstavqte na snimkite sa nqkvi basi Gothicheskite momicheta - az lichno ne sum vijdal momiche s takava pola (kato sa pogrebenie i podobni)
kolkoto do "kurvite" emi chestno kazano - kurva e samo ako puska na vseki...
само да прибавя за пънка - не говоря за някви със вдиганти до майната си прически момичета нитo... абе общо взето да са стават за гледане![]()
^![]()
![]()
![]()
Абе все пак сме момичета.. някой да вижда нещо женствено в тези момичета .. познавам много ..и общо взето са ми приятели.. съжалявам но половината се държат като точни ОЛИГОФРЕНи (дори не олигофренки) .. обличат се като мъже .. нали все пак ние сме нежнаата половинка .. те както ги гледам ако имаше едно лесно и х*й щяха да си сложат.. Това не оззначава, че подкрепям другитр... мисля, че едно нормално момиче /без странични наклонностище е супер / .. но за жалост по това време всички от 12 на горе, тръгват или по единия или по другия път .. аз съм на 14 .. и съм доказателство, че това да не харесваш метълките не означава че си курва
:P
деа знам много интересна тема, сега за красавиците с късите поли то много добре се вижда.Ама винаги съм си мислел, че под тея дънки изсулини и тея синджири дето дрънкат има много хубави тела
tongue teasing
аз пък не мога да разбера друго.
вие метЪлки на живо виждали ли сте бе лумпени такива.
Кви са тея широки дрехис 5 номера по големи и тн , се едно описвате рапърите, или вие разлики такива не правите. знаете ли колко метЪлки познавам дето носят къси поли, и какво муе изродското на обикновени дънки , черен потник и кубинки примерно. деба заблудените лапета дето сте.
Предпочитам ( и ходя и тн с) метълки - по сериозни момичета , дето не са некви лигли, и се интересуват от повече неща освен коли, пари и "пичове" с пари.
Войни на Тангра
и двете
stiga metala i shirokite drehi da ne gi omujestvqvataz lichno ne go predpochitam no sqkvi gi ima ;]
+++ По концертите например тази година на Металика имаше много яки метълки, които не наподобяват ''мъжкарани с големи тениски, широки дънки с ланец....и т.н.''.Първоначално написано от Pagan_man
Това са някакви митове, които ще се помнят и за напред.
Пример: метълите не се къпят и миришат на плесенясали теменужки или , о да как беше, те са наркомани и ходят да се дрогират по концерти.Още, те могат само да си въртят косите наляво и надясно.....бла бла бла......
Това, че повечето не са вижадали истински метълки, 'щото т'ва къде го описват са някакви рапърки както каза Pagan_Man .Просто водят се тъпи спорове.
Eat bunnies, not SHIT!!!
Saatana vittu perkele!!!
А аз се чудя,защо трябва всичките да сте разделени на стада,не е ли най-добре да си уникален сам по себе си,да не подражаваш на другите,и хората да те запомнят като нещо ново,а не като поредната метълка или кифла.
Reality is wrong,dreams are for real.
+ милиард :P за мене това са 1 вид рамки поставени около човека. Значи, ако ти стоят къси поли си длъжна да слушаш чалга и да курвееш из града ли? Или, ако слушаш метъл и обичаш черното, е задължително да вониш на гадно, да не се къпеш и да приличаш на ритната зелка? Да да...Първоначално написано от Armani_P
Всичко накрая опира до човека. Убедена съм, че примерно тези, които сега псуват метълките и твърдят, че са им гнусни, ако 1 ден срещнат усмихната такава, която изглежда добре и е приятна компания, тези класификации "метълка", "емо" и тн отпадат. Същото важи и за другата страна. Момичето може да си се облича секси и пак да е сериозно и да не разтваря крака за всеки...
Разбира се,че всички предпочитат нормалните момичета.Но по зададения въпрос разбира се,че красавица с къса пола.Мисля,че няма кой да избере метълка нейзползваща дезедорант,с мазна коса и рунтави вежди.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Както казах, накрая всичко опира до човека. Колкото има гадни курви метълки, толко има руси момичета с къси поли, които не се ебът постоянно. И обратното. Зависи от вътрешната нагласа, не от стила.Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa