.

Виж резултатите на анкетата: krasawici s kysi poli ili metalki

Гласували
194. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • metalki

68 35,05%
  • krassawici s kysi poli

126 64,95%
Затворена тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 122 от общо 122
    Е.. късички полички бих избрал ест.. ^^

male male...napravo me e strah ponqkoga da vlizam v tozi forum daje bqh zabravila,4e imam reg tuk Da se izkaja i az ... Napravi mi vpe4atlenie,4e edva li ne momi4etata koito nosqt kasi Poli sa kurvi..0ops molq za izvinenie,ama ne vsi4ki sa takiva...az hosq s kasi poli,ne sam metalka imam sobstven stil i opredeleno ne feshion imam si priqtel ot 2 godini i ne6to...iiii kakav e izvoda...

metalite...nqmam ni6to protiv tqh...ima mn hubavi metalki...Izglejdat super i daje moga da tvardq ,4e nqkoi metali sa po poddarjani ot momi4etata s kasite poli,no ima krasivi metalki i krasivi momi4eta s Kasi poli...vapros na vkus e ...ne vsi4ki sa edin dol drenki [/url]

Тези метълки не са момичета...тва са противни хермафродити.Вие представяте ли си момиче да се оригва,пърди и да се прави на мн корава и да се облича кат някво изпаднало пишлеме със шипове,черепи и незнам си кви простотий.Предпочитам красивите момичета...Може и курви да са ама поне си праиш кефа на макс и после няма да те е срам че си ходел с нея или си я е*ал

Град
    Там, където е сърцето...
    Темата е абсолютно тъпа тъпа та чак вдлъбната! Д*йба само това ли са момичетата според теб? И защо е написано "красавици с къси поли" да не би полата да те прави красива ебаси детските глупости... а защо не си писала "красавиците с 100 тона грим, без който не можеш да ги познаеш"
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Град
    Pleven
    house-рки ...

Цитирай Първоначално написано от narkotikche
    А ЕМО-тата къде ги забравихте?
    аз сам за тях
    Dobrite momcheta otivat v raq,a loshite dokadeto ni stigne benzina

Фен Аватара на FlippanT
    Град
    Цигарена фабрика
    Цитирай Първоначално написано от nestle
    Цитирай Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
    Еййй нали искаше да си с някой от близнаците

П.П.С тази тема показа що за евтина стока си Малко курве (най-вероятно с комплекси),което не може да си намери самичко сериозен приятел и тръгва да търси из форумите някой загорял хлапак

И все пак по темата:Ми какво има да им харесват на металките?!Облечени като за погребение (целите в черно),с един тон грим и дрехи 3 размера (поне) по-големи от техния собствен
    Все пак едно е да видиш момиче облечено (почти) като момче и съвсем друго да видиш момиче с къса пола,токчета и готина близка
    Напълно вярно!!! +1

Все едно момичетата да харесваме метъли...пфф по добре да си седя сама отколкото да трагна с някоя от тия маймуни...Н хората са казали за всеки влак си има пътник....метълка с метъл ходи...фешънка с фешън и т.н. за кво тряа да чифтосваме метъл/ка с фешън/ка

Добре де и аз съм метъл, но се нося като скейтър... Ако ме видиш по улицата нема начин да разбереш, че съм от "тия маймуни". А, и мжду другото баба ти ли ти каза, че метъл ходи с метълка и фешън с фешънка ?? :-о

Иначе съм съгласен горе-долу с He}|{Ha_Dpo|`a
    Why Should I?
    Най-добрия начин за решаване на проблеми - ДИРЕКТНИЯТ!

Голям фен Аватара на bibo
    Град
    ПЛОВДИВ
    1.Не обичм метълки - може да са добри като хора,но лично на мен ми изглеждат нечистоплътни..

2.Красавици с къси поли е много общо казано..

Ако трябва да избирам бих избрал вторите,макар че зависи много от ситуацията...

P.S. Не познавам лично метълки,съдя по тях от това което виждам на улицата..
    Цитирай Първоначално написано от kombarka
    Има нещо в нея,майна.. ама тряя много да се взираш.

Град
    Germaniq
    Аз съм скейтърка, но все пак бих искала да си напиша мнението!!!
    Всеки човек има право да се облича както си иска.
    И все пак има една поговорка: посрещат те по облеклото изпращат те по ума! За мен и двете неща са важни... но най-хубавия стил за мен, е да има от всеки стил по малко!
    <<Love is in the air>>
    Jivotut e kato risuvane bez guma za triene!

Цитирай Първоначално написано от Rookie
    Метълките не са ми по вкуса откъм обличане, иначе от към музика - евала. Предпочитам визуално чалгаджийките
    Съгласна съм с теб. Рок и Метъл рЛзз а за стила на обличане всеки си има свое мнение. На мен Метълския стил не ми харесва затова предпочитам да се обличам като нормален човек. зА тфа с чалхаджииките не съм сагласнаа !!

леле абе тука се напълнило само с идиоти бе.
    да може моя мозък да е "повреден" от метъла, ама ваще къде . то половината сиг само си въртят задниците на някоя маса по цела вечер.
    И като не разбирате нещо не говорете , ако сиакте минете през някой заведение в което се пуска рок, метъл и вище какви хора ходят, не да сте видели некви лапета с тениска на линкин парк (големите метъли) и да си праите изводи за всички.
    Войни на Тангра

Цитирай Първоначално написано от Iv4eTy
    Темата е абсолютно тъпа тъпа та чак вдлъбната! Д*йба само това ли са момичетата според теб? И защо е написано "красавици с къси поли" да не би полата да те прави красива ебаси детските глупости... а защо не си писала "красавиците с 100 тона грим, без който не можеш да ги познаеш"
    oo yeah е това е мнение
    +1

Естествено , че красавици с къси поли.

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    куцо, кьораво , сакато има ли дупка е злато... да де залагам на 2рия вариант
    The Spark

естествено че красиви момичета! никога не бих тръгнал с метълка

Град
    TRQVNA
    mmm bih kazala kraino t1po zadaden v1pross,imai predvid 4e raotite ne mogat da se slojat v dve 6ibani krainosti dosta eee...plosko da se kaje taka az li4no slujam metal v razli4ni variqcii no tva e samo muzika z amen ne me opredela ko znai kolko gledam da ne se obli4am kato kurva a po sportno da nosq i dosta 4erno MI KAKVA S1M AZ AKO S1M METALKA KFO TREA DA SE ZANIMAVAM SAMO S NEKFI METALI I SI4KI DRUGI HORA RQPA DA QDAT a drugata krainost s k1site poli nqma lo6o natokani macki kolkot 6te6 ama ima i dosta momi4eta koito si se olu4at dosta prili4no i kato cqlo gledaite harakteraaaaaaaaaaaaaaaa horaaaa stiga s teq predr1s1d1ci
    jivota e kato detska dre6ka k1s i naakan

Естествено че красавици..грозно момиче/метълка/ никога не би ме впечетлила

Цитирай Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
    Би ли ми казъл къде има такива заведения,че наскоро си купих базука и още не съм я пробвал
    Колегата не го знам от къде е, но при нас има поне 3 Малко са, сравнени с масата чалга-дупки, но пък по качество са много над тях.
    За справка - един бивш съученик ми обясняваше как в някоя-си-там дискотека искал да купи салфетки (за да ги къса и хвърля - явно е масова практика ). Дали му пакета, той дал 10лв, обаче нямали да му върнат и отказали да им върне салфетките.
    Изводите си ги оставям на вас.
    Greets

Chupacabra кърти мивки, фаянс, теракота и т.н.

Ако искаш ела, тука в София, са повечко тея заведения.
    Може да ен са толкова лъскави като чалготеките ви, ама е мн по яко и хората и обстановката.
    Никога нема ти скочат 20 говеда , само щото си търнал някой в рамото като сте се разминавали на бара.
    Войни на Тангра

Цитирай Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
    Би ли ми казъл къде има такива заведения,че наскоро си купих базука и още не съм я пробвал
    че забавен бил бе
    we give it all.

Чалга и поп-фолк далеч не са синоними...

Ти пак си говориш на изуст, ама вече даже не правиш впечатление.

П.п. Много моля, ако някой практикува безумието със салфетките да ми обясни каква точно е неговата цел.
    Greets

Chupacabra кърти мивки, фаянс, теракота и т.н.

ramaiana
    Guest
    Не се допускат две еднакви теми...съжалявам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си